kızlar benim genetik gözaltı morluklarım var ve ne yapsam geçmedi açtığım konulardan bilirsiniz geçen gün maya+süt+bal çok iyi geliyo diye duydum inanın ki sadece bi kere yaptım ve gece yatmadan öncede buğday yağı sürdüm maya karışımını 1 gün yaptım buğday yağını gece her gece yatmadan önce 3 gün oldu ve ben inanamıyorum şoktayım pisikolojik mi yoksa gerçekten değişim varmı çünkü annemde aynı şeyi
?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maya yaş mı kuru mu?kızlar benim genetik gözaltı morluklarım var ve ne yapsam geçmedi açtığım konulardan bilirsiniz geçen gün maya+süt+bal çok iyi geliyo diye duydum inanın ki sadece bi kere yaptım ve gece yatmadan öncede buğday yağı sürdüm maya karışımını 1 gün yaptım buğday yağını gece her gece yatmadan önce 3 gün oldu ve ben inanamıyorum şoktayım pisikolojik mi yoksa gerçekten değişim varmı çünkü annemde aynı şeyi sölüyo Eki Görüntüle 1099449 Eki Görüntüle 1099448 üst resimde gördüğünüzden daha beterdi gözlerim orda ışık vurduğu için biraz daha iyi çıkmış
kızlar benim genetik gözaltı morluklarım var ve ne yapsam geçmedi açtığım konulardan bilirsiniz geçen gün maya+süt+bal çok iyi geliyo diye duydum inanın ki sadece bi kere yaptım ve gece yatmadan öncede buğday yağı sürdüm maya karışımını 1 gün yaptım buğday yağını gece her gece yatmadan önce 3 gün oldu ve ben inanamıyorum şoktayım pisikolojik mi yoksa gerçekten değişim varmı çünkü annemde aynı şeyi sölüyo Eki Görüntüle 1099449 Eki Görüntüle 1099448 üst resimde gördüğünüzden daha beterdi gözlerim orda ışık vurduğu için biraz daha iyi çıkmış
arkadaş konuyu açıp çıkmıscanım nasıl yaptığını tam detaylı versen.
bize de çözüm olsa
kıvamını nasıl ayarladın?sürdükten sonra yıkıyor musun yoksa gece mi sürüdün?
bende merak ettımmeraktan çatlayacam şimdi
arkadaş konuyu açıp çıkmıs
Kiz nasil yaptin gecmistir umarim halka seklindemi seninkide...maya karisimini üst kapagada sürdünmü sade altinami yoksa..bendede var o yagdan sürsemmi ne.bende üzüm cekirdegi deniyordum korkuyorum ya yag butoncugu olurmu zaten gözlerimin altinda böyle kücük kücük nokta gibi biseyler var ne bilmiyorum elleyince belli olmuyor ama aynada görünüyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım nasıl yaptığını tam detaylı versen.
bize de çözüm olsa
kıvamını nasıl ayarladın?sürdükten sonra yıkıyor musun yoksa gece mi sürüdün?
Güzel bir konu :)
Benimde göz altımda değilde gözlerim bittiği kısımlarda çukurluk var yapı gereği. ama son zamanlarda çok kurudu vee mor mor gözüküyor uzaktan.
Bende alıp deneyeceğim eve gidince.
gül92 devam ediyor musun yapmaya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?