• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı gözaltlarım biraz geçmiş mi yoksa bana mı öle geliyo?

Gibii... buğday yağını bıraktım çok yüklenmek istemedim yağlar beze yapıyo diyolar ya bende olmadı zaten fazla kullanmadım ama biraz mola verdim maya karışımını yapıyorum ama. Bığday yağınada yine başlıcam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kolay gelsin :)
Ben henüz başlayamadım gelişmelerden haberdar ederim :)

kızlar benim genetik gözaltı morluklarım var ve ne yapsam geçmedi açtığım konulardan bilirsiniz geçen gün maya+süt+bal çok iyi geliyo diye duydum inanın ki sadece bi kere yaptım ve gece yatmadan öncede buğday yağı sürdüm maya karışımını 1 gün yaptım buğday yağını gece her gece yatmadan önce 3 gün oldu ve ben inanamıyorum şoktayım pisikolojik mi yoksa gerçekten değişim varmı çünkü annemde aynı şeyi sölüyo Eki Görüntüle 1099449 Eki Görüntüle 1099448 üst resimde gördüğünüzden daha beterdi gözlerim orda ışık vurduğu için biraz daha iyi çıkmış

Canım belli bir iyileşme var :) bir arkadaşımda kullanmak istiyor ama merak ettiği bazı şeyler var .Ne kadar sürede etkisini gördün ve günün hangu dönminde uyguladın bu maskeyi ?ve de herhangi bir yan etkisi oldu mu acaba? Şimdiden tsekkur ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back