harika bi oda olmuş, allah bu odada minik eylüle mışıl mışıl uykular nasip etsin...
çok güzel canım güle güle uyuysunda büyüsün içindeHayatımda en sevdiğim insanın,eşimin canından kanından aşkından parçam Eylül'ümüzün aramıza katılmasına az kaldı.. Hazırlıklarımız devam ediyor ama dayanamadım.. Hep takip ettiğim bir topic'ti odalar, kıyafetler,şekerler,süsler... Allah'ım bizlere de nasip etti.. İnşallah darısı tüm anne adaylarına..
(duvar kağıdımız ve halımız çarşamba günü geliyor, geldiğinde güncelleyerek yeni halini de ekleyecegim)
(Eylül Hanım'ın şekeri)
Eki Görüntüle 487055
Eki Görüntüle 487056
Eki Görüntüle 487057
Eki Görüntüle 487058
Eki Görüntüle 487059
Eki Görüntüle 487060
Eki Görüntüle 487061
Eki Görüntüle 487062
Eki Görüntüle 487063
Eki Görüntüle 487064
Eki Görüntüle 487065
Eki Görüntüle 487066
Eki Görüntüle 487067
Eki Görüntüle 487068
Eki Görüntüle 487069
çok güzel canım güle güle uyuysunda büyüsün içinde
canım EYLÜL hanımın odası çok güzel olmuş,bayıldım.......
iyi günlerde kullanın................
canım çoook beğendim maşalaaahhhALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tabi hepimizedeee.
EYLÜL hanıma yakışan bi oda olmuş harikaaa
Çok begendim,güle güle sağlıkla büyüsün odasında,insanı özendiriyorsunuz valla
Benim çok şükür hayat yoldasım var,atanmayı bekliyoruz,ondan sonra nice eylüllerimiz olsun istiyoruz,sizin miniğin odasını görüncede içim kıpır kıpır etti
Maşallah maşallah canim tam bir prenses odası olmusgüle güle prensesini büyüt bu guzel odada. Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim
Darısı ins bir gün benim ve tüm isteyenlerin basına (âmin)
cok begendim cokk. sağlıkla gelsin, bu guzel odada buyusun insallah
bayildim....eylül mışıl mışıl uyusun odasinda...Allah nazarlardan korusun inşallah canim...sağlikla kucağina al..darusi tüm hamişlerin başina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?