ne kadar tatlı bir oda olmuşşş.. bayıldımm, harika... anne değilim, hatta evli bile değilim ama, neden bilmiyorum fotoğraflara bakarken o kadar duygulandım ki, gözlerim doldu..anne olasım geldi herhalde :)) inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız minik Eylül'ü... Allah hayırlı uzun ömürler versin, ona da size de.. :)
bir süre sonra çok çeşşit olsa da hepsi biririne benziyor gibi oluyor.. biz ist.dayız maskodaki her bebe mobilyacısını gezdik çok kafam karışmıştı en son bi mağazaya girdik buna tutuldum.. çok şatafatlı taşlı bilmemneli modeller de vardı ama bunun sadeliği beni çok cezbetti.. çok gezmek de yani aslında iyi değil..
İnşallah kuzucuğumun adaşı Eylül Ceren hanımın daha güzelleri daha iyileri olur. özelden mesaj olarak atıyorum markalarını ve fiyatlarını
aslında fiyatlarını burdan yazsanız daha iyi olur ; herkes fikir edinmek , birşeyler araştırmak , paylaşmak için kullanıyor forumu , sizin paylaşımınızda bu yönde yardımcı olur :)
öncedende yazmıştım bu konuya yorum..
tekrar denk geldim,yazmadan geçmiyim dedim..
bikez daha maşallah diyorum kocamaaaaaaaan ve darısı inş başıma,sağlıkla
odası cidden harika olmuş.. melekler gibi..
sarı abajura,küçük dolabın (komidin gibi olan) üst tarafına yerleşen raflara,yatağına,arabasına kadar herşeye bayıldım..sağlıkla mutlulukla büyüsün orda inş..
gittikçe yaklaşıyor zamanın,heyecan vardır eminim ki..
merhaba güzel ocak annesi harika olmuş güzel kızının odası ,,bayıldımm.........bu hafta bizimde odamız geliyor sonra ayrıntılara başlayacağız bizde...............hayırlısıyla sağlıkla büyütelim evlatlarımızı inşallah................
Harika olmuş. Allah nazarlardan saklasın. Kızın en tatlı uykuları uyusun yatagında. Sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin.
Çok zevklisiniz bu arada prenses odası gibi olmuş