ayy bayıldım çok tatlı herşeyi
:109: huzurla mutlulukla büyüsün odasında inşallah..
Ne kadar güzel olmuş beyaz beyaz :) Hayırlı bir evlat olur inşallah
Tam bir prenses odası..allahım güzel günlerde uyumayı nasip etsin odasında..Birşeyi merak ettim ilk zamanlar yanınızda yatırmıcakmısınız? yani yanınız için bir alternatif düşündünüzmü?
Canım çok güzel olmuş ellerine ve emeğine sağlık . Bayıldım odanıza :)) Rabbim hayırlı bir şekilde dünyaya getirsin hayırlı bir ömür versin inşl Eylülünüze ...
12 sene sonra bende bu duyguyu yaşadım inşl bizlere de nasip olur böyle odalar düzmek .
Sevgiler ...
çok beğendim..benim hayalimde bembeyaz bir oda kız olsun erkek olsun fark etmez..inşallah hayırlısıyla kucağına alırsınn
Aman Ya Rabbiim!! Gözlerim kamaştı ne kadar güzel bir odaRüya gibi Bana böyle bir oda gösterseler bende sizin gibi 36 haftalık hamile olsam odayı görünce erken doğum yapardım herhalde
Şaka bi yana bayıldım, Rabbim inşallah prensesinizin o güzel yatağında uyuduğu günleride gösterir.. Sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Şimdiden kolay bir doğum diliyorum :)
çooook teşekkür ederizzİnşallah Allah size de nasip eder, böyle güzel telaşlar böyle cici odalar hazırlarsınız, size daha iyilerini nasip etsin rabbim.. (Açıköası ben de bazen korkuyorum heyecanlandıkça.. kuzumu çağırmasın heyecanım hevesim diye İnşallah zamanında sağlıkla gelir pıtırcığım odası bekler onu.. gelmesin daha gelmesiiiinnnn )
Amiiin inşallahYani inanın kendimi sizin yerinize koydumda odanın kapısının önünden geçerken bile yüreciği hoplar insanın
Gelmesin tabi, daha var zamanı :) Kızlar sabırsız ve aceleci olur derler amaİnşallah zamanında gelir Prensesimiz :)
harika tamm bir prenses odasızaten beyaz bebek odalarına baylrm ben Allah kısmet ederse ben de beyaz düşnuorm ii gunlerde kullanın cnm inşş odanızı
bayıldımmmm beyaz mobilyayı çok beğeniyorum zaten
bebeğinizi sağlıkla güzel günlerde büyütün inşallah...
hayırlıısyla kızınız kucagınıza almanızı dılıyorum odanızı cok begendım. ben konyadayım sankı buralarda bu kadar cesıtler yok hoşş gezmedımde aslında (kızımın odası benım genc odamı duzenleyerek olusturulmus bır oda ınsallh ev alınca kızıma cook guzel bır oda yapacagım)
benımde kızım eylül ceren 3.5 yasındayız artık darısı size ınşallh. odanızın halınıızn marka ve fıaytını söyleyebılırmıısnz bana
Cok guzelllllll benimde tam hayal ettigim gibi bende beyaz mobilya dusunuyorum can kizim "iklim' im" icin allah bizede nasip eder ins oda hazirlamak daha erken diyorum ama hevesleniyorum da bi ay sonra esya bakmaya basliycam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?