Doğuma Hazırlık Gözbebegim EYLÜL'ümün Odası...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tam bir prenses odası..allahım güzel günlerde uyumayı nasip etsin odasında..Birşeyi merak ettim ilk zamanlar yanınızda yatırmıcakmısınız? yani yanınız için bir alternatif düşündünüzmü?

Canım çok güzel olmuş ellerine ve emeğine sağlık . Bayıldım odanıza :)) Rabbim hayırlı bir şekilde dünyaya getirsin hayırlı bir ömür versin inşl Eylülünüze ...
12 sene sonra bende bu duyguyu yaşadım inşl bizlere de nasip olur böyle odalar düzmek .

Sevgiler ...

ilk ay annemlerde olucaz 40ımız çıkana kadar, ardından eve dönücez, yatakodama minik bir beşik alacağım. kızım için ölürüm ama kolik bir bebek olmasını istemiyorum.. çok ızın süre yatakodamızda yatırmayacağım. bu hem bizim hem onun için daha sağlıklı olur kanısındayım. 3 aylık olana kadar odamızda yatar düzene girdikmi (uyku-emme vs) kendi odasında uyuycak inşallah.

Çoook teşekkür ederim.. İnşallah hayırlısıyla alırız kuzumuzu kucağımıza az kaldı artık :)

Rabbim sizlere daha iyilerini daha güzellerini nasip etsin inşallah, 12 yılın özlemini inşallah doya doya çıkarırsınız evladınızla

çok beğendim..benim hayalimde bembeyaz bir oda kız olsun erkek olsun fark etmez..inşallah hayırlısıyla kucağına alırsınn

(bu da yeni döşenen duvar kağıdımız ve aynı desenlerden seçtiğimiz isimli halımız yeni geldi: )

Aman Ya Rabbiim!! Gözlerim kamaştı ne kadar güzel bir oda Rüya gibi Bana böyle bir oda gösterseler bende sizin gibi 36 haftalık hamile olsam odayı görünce erken doğum yapardım herhalde
Şaka bi yana bayıldım, Rabbim inşallah prensesinizin o güzel yatağında uyuduğu günleride gösterir.. Sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Şimdiden kolay bir doğum diliyorum :)

çooook teşekkür ederizz İnşallah Allah size de nasip eder, böyle güzel telaşlar böyle cici odalar hazırlarsınız, size daha iyilerini nasip etsin rabbim.. (Açıköası ben de bazen korkuyorum heyecanlandıkça.. kuzumu çağırmasın heyecanım hevesim diye İnşallah zamanında sağlıkla gelir pıtırcığım odası bekler onu.. gelmesin daha gelmesiiiinnnn )

Amiiin inşallah Yani inanın kendimi sizin yerinize koydumda odanın kapısının önünden geçerken bile yüreciği hoplar insanın
Gelmesin tabi, daha var zamanı :) Kızlar sabırsız ve aceleci olur derler ama İnşallah zamanında gelir Prensesimiz :)

Sorma şu an ben annemlerdeyim.. doğum için geldim buraya.. evimizden babamızdan ayrıyız evdeyken günde elli kere gidip gidip kıyafetlerini öpüp kokluyordum.. odasına gidip konuşuyordum seviyordum... o kadar özledimki yuvacığımı, eşimi, kuzumun odasını...eşim çalıştığı için mecburen gidip geliyor...
hayırlısıyla doğumu burada annemlerin yanında yapıp kırkımız çıkınca da eimize dönücez.. yani çoook zor geçiyor zamanımız... İnşallah cadı kızım zamanında gelir sağlıkla, sorunsuz sıkıntısız geçer zamanımız da yuvacığımıza döneriz..

harika tamm bir prenses odası zaten beyaz bebek odalarına baylrm ben Allah kısmet ederse ben de beyaz düşnuorm ii gunlerde kullanın cnm inşş odanızı

harika tamm bir prenses odası zaten beyaz bebek odalarına baylrm ben Allah kısmet ederse ben de beyaz düşnuorm ii gunlerde kullanın cnm inşş odanızı

çok teşekkür ederim.. inşallah rabbim sizlere de nasip eder, sizlere daha güzellerini nasip eder..

bayıldımmmm beyaz mobilyayı çok beğeniyorum zaten
bebeğinizi sağlıkla güzel günlerde büyütün inşallah...

hayırlıısyla kızınız kucagınıza almanızı dılıyorum odanızı cok begendım. ben konyadayım sankı buralarda bu kadar cesıtler yok hoşş gezmedımde aslında (kızımın odası benım genc odamı duzenleyerek olusturulmus bır oda ınsallh ev alınca kızıma cook guzel bır oda yapacagım)

benımde kızım eylül ceren 3.5 yasındayız artık darısı size ınşallh . odanızın halınıızn marka ve fıaytını söyleyebılırmıısnz bana

bayıldımmmm beyaz mobilyayı çok beğeniyorum zaten
bebeğinizi sağlıkla güzel günlerde büyütün inşallah...

çook teşekkür ederiz, İnşallah sağlıkla huzurla mutlulukta büyür pıtırcığım odasında..

bir süre sonra çok çeşşit olsa da hepsi biririne benziyor gibi oluyor.. biz ist.dayız maskodaki her bebe mobilyacısını gezdik çok kafam karışmıştı en son bi mağazaya girdik buna tutuldum.. çok şatafatlı taşlı bilmemneli modeller de vardı ama bunun sadeliği beni çok cezbetti.. çok gezmek de yani aslında iyi değil..

İnşallah kuzucuğumun adaşı Eylül Ceren hanımın daha güzelleri daha iyileri olur. özelden mesaj olarak atıyorum markalarını ve fiyatlarını

Cok guzelllllll benimde tam hayal ettigim gibi bende beyaz mobilya dusunuyorum can kizim "iklim' im" icin allah bizede nasip eder ins oda hazirlamak daha erken diyorum ama hevesleniyorum da bi ay sonra esya bakmaya basliycam zaten

Cok guzelllllll benimde tam hayal ettigim gibi bende beyaz mobilya dusunuyorum can kizim "iklim' im" icin allah bizede nasip eder ins oda hazirlamak daha erken diyorum ama hevesleniyorum da bi ay sonra esya bakmaya basliycam zaten

İnşallah canım İklim bebişin hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…