beyaz rengini çok seviyorum.asil ve sadeliğin simgesi.kızınızın odası çok güzel olmuş.sağlıklı,mutlu büyütmeniz dileğiyle...
çok güzel bir oda olmuş sağlıklı günlerde büyür inşallah bizde siparişini verdik fakat hala bebek arabasına karar veremedik:S sizinkinin modelini öğrenebilirmiyim?
Mükemmel ötesi bir melek odasıııı
Hepsi çok şekermiş maşaAllah. Allah tamamına erdirsin, sağlıklı sıhhatli kullanmayı nasip etsin
Hayatımda en sevdiğim insanın,eşimin canından kanından aşkından parçam Eylül'ümüzün aramıza katılmasına az kaldı.. Hazırlıklarımız devam ediyor ama dayanamadım.. Hep takip ettiğim bir topic'ti odalar, kıyafetler,şekerler,süsler... Allah'ım bizlere de nasip etti.. İnşallah darısı tüm anne adaylarına..
(duvar kağıdımız ve halımız çarşamba günü geliyor, geldiğinde güncelleyerek yeni halini de ekleyecegim)
(Eylül Hanım'ın şekeri)
Eki Görüntüle 487055
Eki Görüntüle 487056
Eki Görüntüle 487057
Eki Görüntüle 487058
Eki Görüntüle 487059
Eki Görüntüle 487060
Eki Görüntüle 487061
Eki Görüntüle 487062
Eki Görüntüle 487063
Eki Görüntüle 487064
Eki Görüntüle 487065
Eki Görüntüle 487066
Eki Görüntüle 487067
Eki Görüntüle 487068
Eki Görüntüle 487069
Bayıldımmmm odanızaaa :) hele o yatak bitirdi beni. Yanındaki abajuru falan süperrrr güle güle kullansın prensesin :)
bende çok beğendim Allah nazarlardan korusun eylül kızımız sağlıkla büyüsün inşallah
çok güzel olmuş canım, maşallah
Hayatımda en sevdiğim insanın,eşimin canından kanından aşkından parçam Eylül'ümüzün aramıza katılmasına az kaldı.. Hazırlıklarımız devam ediyor ama dayanamadım.. Hep takip ettiğim bir topic'ti odalar, kıyafetler,şekerler,süsler... Allah'ım bizlere de nasip etti.. İnşallah darısı tüm anne adaylarına..
(duvar kağıdımız ve halımız çarşamba günü geliyor, geldiğinde güncelleyerek yeni halini de ekleyecegim)
(Eylül Hanım'ın şekeri)
Eki Görüntüle 487055
Eki Görüntüle 487056
Eki Görüntüle 487057
Eki Görüntüle 487058
Eki Görüntüle 487059
Eki Görüntüle 487060
Eki Görüntüle 487061
Eki Görüntüle 487062
Eki Görüntüle 487063
Eki Görüntüle 487064
Eki Görüntüle 487065
Eki Görüntüle 487066
Eki Görüntüle 487067
Eki Görüntüle 487068
Eki Görüntüle 487069
Ayhhhhhhhhh çok harika bir oda olmuşşşşşbayıldımmmm ya Allahım herşeyin en güzellerini versin yavrularımıza Sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbimmmm
tek kelimeyle bayıldımellerinize sağlık.sağlıkla,mutlulukla büyütün bebişinizi.darısı isteyen herkesin ve benim başıma
yakında benim de Eylül adında bir kızım olacak..küçük eylülün odasına bayıldım eminim ki mışıl mışıl uyuyacak, sizinle çok güzel günler geçirecektir.ben kayınvalidemlerle bir aradayım .bebeğime bir oda hazırlayabilmeyi çok isterdim ama sadece bir yatak alabiliyorum şuandarısı başımıza artık:))
bayıldımmmm güle güle büyüsün inşallah
acaba mobilyanın markasını , modelini ve fiyatını öğrenebilir miyimmmm
çok güzel bir oda olmuş bembeyaz...çok beğendim..
Çok teşekkür ederim
mobilyamızı maskodaki can bebe'den aldık, prenses model fiyatını özel mesaj olarak atıyorum.
teşekkür ederiz beğenmenize çok sevindikkk
özelden mesaj atamadım. çok teşekkürler. çok güzel fikir oldu. bize malum daha erken ama ben şimdiden bakıyorum ve baktıkça hevesleniyorummm
biz maskodaki tüm bebe mobilyacılarını gezdik dolaştık.. en son girmediğimiz bi ara kalmıştı hadi bakalım dedik o kadar çeşit görmüştümki.. taşlılar süslüler ev şeklinde olanlar renkliler.. ama ben en başından beri ekru istiyordum daha sade ve şık duruyor diye.. Can Bebe'ye bi girdik görür görmez işte bu dedim :) hem çok sade hem de çok şık.. abartı desenleri ya da çok avangarde çizgisi yok.. bi de biz kızımızı papatyamız diye seviyoruzbu mobilyanın da ayrıntılarında papatyalar var o yüzden bizi vurdu direk yani..
siz İstanbul'da mısınız?
ben de görür görmez bayıldım gerçekten çok hoş bi zevkiniz varmış ondan hemen sordum ve aldım cevabımı da çok teşekkür ederim özeniniz için
yok ben izmir deyim ama eylül ekim gibi istanbula gelmeyi planlıyoruz eşimle o yüzden sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?