- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.419
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Türk mü ?
Anlamadım.
Adam seni istemediği halde evine mi davet ettin kendisini?
Niye ki?
Daha çok kırılmak için mi?
Kullanılma nerede?Sizi kullanmış zaten...daha fazla kullandırmayın ıstersenız
Kullanılma nerede?
Başına silah dayayıp mı sevişmişler?
Sevişirsek sevgili oluruz diye mi vaad vermiş adam?
Belli ki cinsellikle başlamış ilişki daha sonra adam da ciddiyet istememiş. Hatta konu sahibi cinselliği ilişkiye bağlar, iyice bana bağlanır rahatsız eder diye resmen “gel evimde boş oda var” teklifini de geri çevirmiş.
Hep erkekler suçlu zaten.
Kullanılma nerede?
Başına silah dayayıp mı sevişmişler?
Sevişirsek sevgili oluruz diye mi vaad vermiş adam?
Belli ki cinsellikle başlamış ilişki daha sonra adam da ciddiyet istememiş. Hatta konu sahibi cinselliği ilişkiye bağlar, iyice bana bağlanır rahatsız eder diye resmen “gel evimde boş oda var” teklifini de geri çevirmiş.
Hep erkekler suçlu zaten.
Muhtemelen bu enerjiyi ona da yansıttığınız için mesafe koymuş. Sadece cinsellikle devam etmek istiyor gibi olsaydınız aranızdaki ilişkiden memnun kalmışsa devam ederdi.Evet cinsellikle basladi zaten cok tanidigim bir seyler paylastigim veya evlenmek isteyecegim kafa dengi biri degil sadece cok ama cok begeniyorum ve gordugum zaman gunlerce aklimdan atamiyorum kendisini. Biliyorum 30 yasindayim bu gibi ergence duygulara prim vermemem gerek ama surekli etrafimdayken kendi hayatima konsantre olmak cok zor geliyor habire bir bahaneyle konusmak mesaj atmak filan istiyorum ezik gibi.
İnsanlar romantik anlamda hoşlanmadan da cinsellik yaşayabiliyor. Konu sahibi de böyle yaşamış zaten. İki taraflı kullanmışlar o zaman. Problem?Hoşlanmadığı halde cinsellik yaşanması bana göre kullanılmak.
Muhtemelen bu enerjiyi ona da yansıttığınız için mesafe koymuş. Sadece cinsellikle devam etmek istiyor gibi olsaydınız aranızdaki ilişkiden memnun kalmışsa devam ederdi.
Bu kişiden sonra başkası girdi mi hayatınıza?
İnsanlar romantik anlamda hoşlanmadan da cinsellik yaşayabiliyor. Konu sahibi de böyle yaşamış zaten. İki taraflı kullanmışlar o zaman. Problem?
Hayatınızda birini istemeniz yanlış değil ama dışarıya verdiğiniz enerji insanları itebilir. Kim olursa olsun bu kadın hayatında birini istiyor, beni “ben” olduğum için istemiyor diye düşünebilir.Toplamda 3 kisiyle birer kere yemege ciktim. Bir tanesiyle bu cumartesi tekrar gorusecegiz. Ancak nedense bu kisilerden o kadar da hoslanamadim. 5 senedir sevgilim yok, bu kisi de hayatima uzun suredir bir yalnizliktan sonra girmisti, muhtemelen onun verdigi yalnizlik ve cosku diye dusunuyorum. Hayatimda birilerinin olmasini cok istiyorum galiba. Biliyorum cok yanlis saplantilar bunlar ve biliyorum once kendinle mutlu olmam lazim bu kadar erkek arkadas arayisinda olmamam lazim ama iste ne bileyim. Kendime bir yol cizmem lazim ne yapabilirim bilmiyorum.
Sizi hic istemiyor. Ev teklifinizi dahi reddetmis. Bence artik nolursa olsun kafanizdan atmaya bakin. Umut 0. Ilerde artik sizden kacacak seviyeye getirmeyin...
Olay cok taze oldugu icin bi sey yapamazsiniz. Zamanla gececegni bilin ve zamana birakin. Ona ulasirsaniz sadece kendinizi kucuk dusurursunuz bunu yapmayin... Umut olsa biri derdi ama umut yok, sizden hoslanmiyor. Sizi nasil kirdigini hatirlayinHaklisiniz. Kendimi kotu hissetmeyi nasil birakabilirim sizce? Bu kadar uzulmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?