- 25 Nisan 2018
- 4.984
- 9.626
- 158
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Hahahahah sevim koş koş papatyakokulu gene telefonda konuşuyorTelefon kurdu olduğunu sürekli dile getiriyorlarsa sende bir daha telefonlarına bakma yapma. Maalesef bizim burdada samimi olduğum girip çıktığım insanlara herseyin hesabını veriyorsun zamanla bu konudan aslında bende rahatsızım. Hele bir nine var Allahtan yazın burda kalmio du resmen kapıyı açar açmaz bizimkilerdeki cemil bey gibi kapıyı açıp sorguya tutuyordu:)
Yok sanmıyorum sadece sözler ile rahatsız ediyolar başka bir şey demezler yani inşallahSize başka bir şey mi ima ediyorlar?
Teşekkür ederim yorumunuz için bende kendime diyorum bunu ben verdim bu samimiyeti diye araya mesafe koyuyorum şimdi elimden geldiğince.Bu tarz insanlarla görüşmeyin o zaman. Bunu ima edecek samimiyeti sizden buluyorlar.Bir kez daha imada bulunduklarında, size sorup mu arayacağım arkadaşlarımı ailemi deyip kesin ilişkinizi. Ya da açık açık ne demek istiyorsunuz anlamadım? Diye sorun.
Yaa nasıl güldüm Allah da sizi güldürsün aminnHahahahah sevim koş koş papatyakokulu gene telefonda konuşuyor
Aynen öyle. Bu tarz insanlarla ilişki kurmaktansa yalnızlık daha iyidir.Teşekkür ederim yorumunuz için bende kendime diyorum bunu ben verdim bu samimiyeti diye araya mesafe koyuyorum şimdi elimden geldiğince.
Bu tiplerden emin ol her yerde var. Işleri güçleri yok yaa milletin camına, perdesine, balkonuna, kapısının önüne bakıp kendilerine meşgale bulurlar. Örnek vereyim benim engelli bir arkadaşım var. Kimse kızcağızın kapısını açmamış, hal hatır sormamış ama kendi aralarında camlarının kirli olmasını konuşmuşlar. Demek istediğim he he deyip geçmek yoksa altından kalkamazsın.Yok sanmıyorum sadece sözler ile rahatsız ediyolar başka bir şey demezler yani inşallah
Haklısınız ,çok teşekkür ederimBu tiplerden emin ol her yerde var. Işleri güçleri yok yaa milletin camına, perdesine, balkonuna, kapısının önüne bakıp kendilerine meşgale bulurlar. Örnek vereyim benim engelli bir arkadaşım var. Kimse kızcağızın kapısını açmamış, hal hatır sormamış ama kendi aralarında camlarının kirli olmasını konuşmuşlar. Demek istediğim he he deyip geçmek yoksa altından kalkamazsın.
Önemli değil aslında rahatsız ediyor ondan dedim ama haklısınız teşekkür ederimTakilma bu kadar ne derlerse desinler neden onemli ki sizin icin?
Eşim evde olunca huzursuz çıkarıyor telefonu elime almama konuşmama o açıdan birde rahat konuşamıyorum hep yanımdaEvde neden konuşamıyorsunuz anlayamadım. Eşiniz işteyken konuşun,ya da başka odada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?