Göze batmaktayim sanırım:(

Pozitif bir uye

La galibe İLLALLAH 🧡
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
4.984
9.626
158
Huzurlu ömürler sevgili abla ve kardeşlerim size birşey danışmak istedim.
Benim samimi olduğum beş tane kadar komşu var en samimi olduklarım diyeyim. Ben telefonu kurcalayip fazla anlayan biri gibiyim yani onlara göre öyle yaş itibariyle onlar pek bilmiyor. Bunu diyorum çünkü bir şey yapamazlarsa telefonda hep bana getirir herkes bir bak der. Ama sonrasında kötüler gibi sanki telefon kurdu ne de çok biliyosin bu telefonu falan diyorlar . Açıkçası rahatsız oluyorum bunlardan . çok uzattım biliyorm asıl konu şu ki evde rahat konuşamıyorum eşimden dolayı, arkadaş veya ablalarimla dışarı çıkınca da yürüyüş yaparken ararim ki hem rahat konuşayım hemde yürüyüş olsun. Ne zaman çıksam bu ablalar görüyor beni tabi . Ara ara laf ediyolar ne zaman görsek telefon da sin . Telefon şirketleri sana çalışıyor gibi sözler diyorlar . Bende ablamla konuştuğumu vs diyorum açıklama yapma gereği duyuyorum . Benim telefonda konuşmam herkes arasında konu olarak geçiyor tüm aile efradı diyeyim.bakıyorum herkes senin aldığın kadar elimize almıyoruz telefonu diyorlar. gerçekten üzülüyorum. İki çocuğumla tertemiz ilgilenir temizliğimi yemeği bitirip alırım telefonu elime ama bakıyorum da herkesin gözüne batmisim.
Okuyunca bu mu dert diyeceksiniz biliyorm ama böyle herkesin arkanizdan konuştuğunu düşünün çok rahatsız edici. Sadece dertlesir gibi oldu sanki ama vereceğiniz bir akıl vardır her zaman biliyorum size güveniyorum.
Okuyanlara teşekkür ederim:anne:

Babamlarda topladığımız aman ,babam resmen telfoblarımıza el koyar :) çok ilgileniyoruz diye. Bana kalsa öyle değil ama elimizde biraz görmesi babamı rahatsız etmeye yetiyor.

Belli bir yaş üstü için özellikle gereksiz geliyor bizim telefonlarla olan haşır neşirliğimiz ama ne önemi var. Siz kendinizi bildikten sonra isteyen istediğiniz düşünsün.

Telefon kurdu olduğunu sürekli dile getiriyorlarsa sende bir daha telefonlarına bakma yapma. Maalesef bizim burdada samimi olduğum girip çıktığım insanlara herseyin hesabını veriyorsun zamanla bu konudan aslında bende rahatsızım. Hele bir nine var Allahtan yazın burda kalmio du resmen kapıyı açar açmaz bizimkilerdeki cemil bey gibi kapıyı açıp sorguya tutuyordu:)

Telefon kurdu olduğunu sürekli dile getiriyorlarsa sende bir daha telefonlarına bakma yapma. Maalesef bizim burdada samimi olduğum girip çıktığım insanlara herseyin hesabını veriyorsun zamanla bu konudan aslında bende rahatsızım. Hele bir nine var Allahtan yazın burda kalmio du resmen kapıyı açar açmaz bizimkilerdeki cemil bey gibi kapıyı açıp sorguya tutuyordu:)
Hahahahah sevim koş koş papatyakokulu gene telefonda konuşuyor

Bu tarz insanlarla görüşmeyin o zaman. Bunu ima edecek samimiyeti sizden buluyorlar.Bir kez daha imada bulunduklarında, size sorup mu arayacağım arkadaşlarımı ailemi deyip kesin ilişkinizi. Ya da açık açık ne demek istiyorsunuz anlamadım? Diye sorun.

Bu tarz insanlarla görüşmeyin o zaman. Bunu ima edecek samimiyeti sizden buluyorlar.Bir kez daha imada bulunduklarında, size sorup mu arayacağım arkadaşlarımı ailemi deyip kesin ilişkinizi. Ya da açık açık ne demek istiyorsunuz anlamadım? Diye sorun.
Teşekkür ederim yorumunuz için bende kendime diyorum bunu ben verdim bu samimiyeti diye araya mesafe koyuyorum şimdi elimden geldiğince.

Yok sanmıyorum sadece sözler ile rahatsız ediyolar başka bir şey demezler yani inşallah
Bu tiplerden emin ol her yerde var. Işleri güçleri yok yaa milletin camına, perdesine, balkonuna, kapısının önüne bakıp kendilerine meşgale bulurlar. Örnek vereyim benim engelli bir arkadaşım var. Kimse kızcağızın kapısını açmamış, hal hatır sormamış ama kendi aralarında camlarının kirli olmasını konuşmuşlar. Demek istediğim he he deyip geçmek yoksa altından kalkamazsın.

Bu tiplerden emin ol her yerde var. Işleri güçleri yok yaa milletin camına, perdesine, balkonuna, kapısının önüne bakıp kendilerine meşgale bulurlar. Örnek vereyim benim engelli bir arkadaşım var. Kimse kızcağızın kapısını açmamış, hal hatır sormamış ama kendi aralarında camlarının kirli olmasını konuşmuşlar. Demek istediğim he he deyip geçmek yoksa altından kalkamazsın.
Haklısınız ,çok teşekkür ederim

Back
X