Göze girmeye çalışan elti....

Hatanın büyüğü eşinde arayıp haber verecekti sana önceden.Sende ister gidip orda yiyecektin,ister oturup evde yalnız takilacaktin.
Esin her gün aynı saatte eve geliyorsa , haber verecekti.
Eltini ve kayinvalideni de pek iyi niyetli bulamadım...Seni pek önemsememişler yoksa seni de cagirirlardi hem çokta yakinlarmis.

Hatanın büyüğü eşinde arayıp haber verecekti sana önceden.Sende ister gidip orda yiyecektin,ister oturup evde yalnız takilacaktin.
Esin her gün aynı saatte eve geliyorsa , haber verecekti.
Eltini ve kayinvalideni de pek iyi niyetli bulamadım...Seni pek önemsememişler yoksa seni de cagirirlardi hem çokta yakinlarmis.
Eşime kızdım zaten ben tabiki suçlu o haber versin bide ekmeği bırakıp gitsin gidiyorsa.onlar üzerine benim evime laf için gelince onlarada söyledim .yoksa eşimle aramda hallederdim konuyu,

Ben olsam bende sinirlenirim sahsen madem bi iyilik yapacaksiniz beni de cagirin ben bascavusun essegi miyim?adamin karisiyim elti kaynana orda madem sizi de cagiriversinler gidersiniz gitmezsjniz o size kalmis ama kesinlikle cagirmalari lazim bu adam tek mi sanki allah allah

Merhaba,bayanlar hamileyim herşeyden tiksindim. Çok çeşit yemek pisiremiyorumda.
Eşim öğlen yemeklerine eve geliyor.Bende,kendiminde eşimin de yiyeceği bir şeyler hazırlıyorum .bugün eşime msj attm gelirken iki ekmek al diye,oda eltimin öğlen yemeği ne çağırdığını yazmış .son haftalarda iyice sıklaştı bu yemek meselesi kv eltimle beraber oturuyor.ben çok sinirlendim ben evde ekmek bekliyorum sen yemeğe git yazdım, karın öldümude senn saga sola yemeğe gidiyorsun yazdım .acayip sinirlendim eşime ...eşim benim msjimi onların evde görmüş sanırım ekmek istemiş yeni gördüm demiş. eltimde beni aradı yemeğe bize gel diye onada çok sinirlendim ben evimde yiycm diye.sonra kv eltim bize geldi bende dedim rahatsiz olduğumu birşey yiyemedigimi biliyor niye beni evde tek bırakıp yemeğe gidiyor iştahim yok zaten tek başıma da yiyemiyorum gelemm desin cokmu zor dedim .resmen benim yapamadığım yemekleri yapıp cagiriyolr böyle bir durumda benim yerimi doldurmak eltimemi kalmış . kv cagirsa annesi derim yine onami kalmış benim kocamın sevdiği yemekleri yapmak .kendi kocasida her fırsatta tavuk yiye yiye yumurtluycz deyip duruyor.ona yapsın hergun hamur işleri ni üç haftadır sürekli olarak çağırıyor ayıp diye gidiyorum dedi .evimiz çok yakın madem hazirladin benide çağır ozaman hamileyimya guyya beni düşündüğü için hazirliyip çağırıyorya ...
Eşinin düşüncesizliği ve über saçmalık eltine gaddini bildir olsun bitsin.

Ne kadar yanlış ve negatif düsünüyorsun. Acilen bu tavrindan kurtulmalisin.Biz insanlar bazen icimizi anlamsizca hasetle dolduruyoruz.
Git afiyetle ye harika olmus ellerinize saglik de.Cok mu zor?

Yaptiginiz yemegi yarin yerdiniz ne olacak ki? Tek basiniza yiyememek diye bir seyi de ilk defa duyuyorum cidden hormonlar sizi oldukca sarsmis bence. Insanlara karsi cok kirici davranmisiniz.

Herkes konu sahibini haksiz bulmus sasirdim acikcasi..
Bence sonuna kadar haklisin!
Eger seni hamilesin diye gercekten dusunselerdi oglen hem esini hem de seni davet ederlerdi.
Sen eltini tabi ki bizden iyi taniyorsun ve oyuzden inadina yaptigini dusunuyosun.
Sacmaliga bak hamile kadin evde yemek zor pisiriyo ama kocasi dusunuluyo:KK51: ve haftalarca tekrarlaniyor.

Ama hatanin en en en buyugu esinde evde hamile kadin ekmek bekliyo oda gidip orda degisik seyler yemis valla pesss!

Konudaki yorumları gördükçe ben sinirleniyorum. Bu konu olsun diğer konular olsun bir takım insanlar var ki; amaçları sadece eleştirmek, kötü yorumlar yapmak. Önyargılarini kullanıp içindeki pislikleri, o aşağılık duygularını insanlara kötü yorum yaparak dışarı atmaya çalışıyorlar.
1. İnsanlar buraya dertleri olduğu için konu açıyor.
Sizin o iğrenç eleştirilerinizi duymak için değil. O yüzden yardımcı olamıyorsaniz yorum yapmayın. Konu sahibini haksız buluyorsanız da bunu düzgün bir üslupla yapın.
2. Siz zaten ne okuduğunu anlayamayan insanlarsiniz. Ya da sadece anlamak istediğini anlayan insanlar. Neymiş efendim " ne kadar nankorsun ne güzel git orda ye" yahu beyni olmayan insancık: elti kadını çağırmiyor, eşini çağırıyor, sadece eşini. Bu kadını çağırmiyor .... Okumuyor musun görmüyor musun? Kör müsün? Yoksa sadece beynin eleştiri yapmak için mi çalışıyor da sadece bu ihtiyacını karşılayacak kısmı idrak edebiliyorsun?
Kadın birşeyler görmüş sinirlenmiş ki konu açmış. Ben hak da veriyorum, hak vermiyor olsam da yine bu yorumu yapardım. Yahu rica ediyorum bütün konular için yorumlarınızı biraz duzgun, eleştirmeden yapın. İnsanları kırmadan aşağılamadan..

Herkes konu sahibini haksiz bulmus sasirdim acikcasi..
Bence sonuna kadar haklisin!
Eger seni hamilesin diye gercekten dusunselerdi oglen hem esini hem de seni davet ederlerdi.
Sen eltini tabi ki bizden iyi taniyorsun ve oyuzden inadina yaptigini dusunuyosun.
Sacmaliga bak hamile kadin evde yemek zor pisiriyo ama kocasi dusunuluyo:KK51: ve haftalarca tekrarlaniyor.

Ama hatanin en en en buyugu esinde evde hamile kadin ekmek bekliyo oda gidip orda degisik seyler yemis valla pesss!
İkisini de davet ediyorlar.Konu sahibi gitmek istemiyor.

Siz zaten ne okuduğunu anlayamayan insanlarsiniz. Neymiş efendim " ne kadar nankorsun ne güzel git orda ye" yahu beyni olmayan insancık: Okumuyor musun görmüyor musun? Kör müsün? Yoksa sadece beynin eleştiri yapmak için mi çalışıyor
yorumlarınızı biraz duzgun, eleştirmeden yapın. İnsanları kırmadan aşağılamadan..

Söylediklerimizle- yaptiklarimiz birbirini tutmali şu hayatta.

Yahu kadın sırlımı?ne bilsin sofra kurduğunu, zaten sevmiyorum demişsin başka söze ne hacet haklı misin haksız mi?
Göze girmeye çalışan elti başlığıda pek manidar hani:bicak:

Back
X