Merhaba,bayanlar hamileyim herşeyden tiksindim. Çok çeşit yemek pisiremiyorumda.
Eşim öğlen yemeklerine eve geliyor.Bende,kendiminde eşimin de yiyeceği bir şeyler hazırlıyorum .bugün eşime msj attm gelirken iki ekmek al diye,oda eltimin öğlen yemeği ne çağırdığını yazmış .son haftalarda iyice sıklaştı bu yemek meselesi kv eltimle beraber oturuyor.ben çok sinirlendim ben evde ekmek bekliyorum sen yemeğe git yazdım, karın öldümude senn saga sola yemeğe gidiyorsun yazdım .acayip sinirlendim eşime ...eşim benim msjimi onların evde görmüş sanırım ekmek istemiş yeni gördüm demiş. eltimde beni aradı yemeğe bize gel diye onada çok sinirlendim ben evimde yiycm diye.sonra kv eltim bize geldi bende dedim rahatsiz olduğumu birşey yiyemedigimi biliyor niye beni evde tek bırakıp yemeğe gidiyor iştahim yok zaten tek başıma da yiyemiyorum gelemm desin cokmu zor dedim .resmen benim yapamadığım yemekleri yapıp cagiriyolr böyle bir durumda benim yerimi doldurmak eltimemi kalmış . kv cagirsa annesi derim yine onami kalmış benim kocamın sevdiği yemekleri yapmak .kendi kocasida her fırsatta tavuk yiye yiye yumurtluycz deyip duruyor.ona yapsın hergun hamur işleri ni üç haftadır sürekli olarak çağırıyor ayıp diye gidiyorum dedi .evimiz çok yakın madem hazirladin benide çağır ozaman hamileyimya guyya beni düşündüğü için hazirliyip çağırıyorya ...