Göze girmeye çalışan elti....

Böyle takıntılı insanlar mümkünse hamile kalmasınlar bir çocuk doğuracaklar milletin burnundan getiriyorlar. Sizi de çağırmış gitseydiniz madem öyle. Kocanız evde yokken napıyorsunuz merak ettim

Merhaba,bayanlar hamileyim herşeyden tiksindim. Çok çeşit yemek pisiremiyorumda.
Eşim öğlen yemeklerine eve geliyor.Bende,kendiminde eşimin de yiyeceği bir şeyler hazırlıyorum .bugün eşime msj attm gelirken iki ekmek al diye,oda eltimin öğlen yemeği ne çağırdığını yazmış .son haftalarda iyice sıklaştı bu yemek meselesi kv eltimle beraber oturuyor.ben çok sinirlendim ben evde ekmek bekliyorum sen yemeğe git yazdım, karın öldümude senn saga sola yemeğe gidiyorsun yazdım .acayip sinirlendim eşime ...eşim benim msjimi onların evde görmüş sanırım ekmek istemiş yeni gördüm demiş. eltimde beni aradı yemeğe bize gel diye onada çok sinirlendim ben evimde yiycm diye.sonra kv eltim bize geldi bende dedim rahatsiz olduğumu birşey yiyemedigimi biliyor niye beni evde tek bırakıp yemeğe gidiyor iştahim yok zaten tek başıma da yiyemiyorum gelemm desin cokmu zor dedim .resmen benim yapamadığım yemekleri yapıp cagiriyolr böyle bir durumda benim yerimi doldurmak eltimemi kalmış . kv cagirsa annesi derim yine onami kalmış benim kocamın sevdiği yemekleri yapmak .kendi kocasida her fırsatta tavuk yiye yiye yumurtluycz deyip duruyor.ona yapsın hergun hamur işleri ni üç haftadır sürekli olarak çağırıyor ayıp diye gidiyorum dedi .evimiz çok yakın madem hazirladin benide çağır ozaman hamileyimya guyya beni düşündüğü için hazirliyip çağırıyorya ...
Umarim bu davranisin hamilelik hormonlarindandir

Merhaba,bayanlar hamileyim herşeyden tiksindim. Çok çeşit yemek pisiremiyorumda.
Eşim öğlen yemeklerine eve geliyor.Bende,kendiminde eşimin de yiyeceği bir şeyler hazırlıyorum .bugün eşime msj attm gelirken iki ekmek al diye,oda eltimin öğlen yemeği ne çağırdığını yazmış .son haftalarda iyice sıklaştı bu yemek meselesi kv eltimle beraber oturuyor.ben çok sinirlendim ben evde ekmek bekliyorum sen yemeğe git yazdım, karın öldümude senn saga sola yemeğe gidiyorsun yazdım .acayip sinirlendim eşime ...eşim benim msjimi onların evde görmüş sanırım ekmek istemiş yeni gördüm demiş. eltimde beni aradı yemeğe bize gel diye onada çok sinirlendim ben evimde yiycm diye.sonra kv eltim bize geldi bende dedim rahatsiz olduğumu birşey yiyemedigimi biliyor niye beni evde tek bırakıp yemeğe gidiyor iştahim yok zaten tek başıma da yiyemiyorum gelemm desin cokmu zor dedim .resmen benim yapamadığım yemekleri yapıp cagiriyolr böyle bir durumda benim yerimi doldurmak eltimemi kalmış . kv cagirsa annesi derim yine onami kalmış benim kocamın sevdiği yemekleri yapmak .kendi kocasida her fırsatta tavuk yiye yiye yumurtluycz deyip duruyor.ona yapsın hergun hamur işleri ni üç haftadır sürekli olarak çağırıyor ayıp diye gidiyorum dedi .evimiz çok yakın madem hazirladin benide çağır ozaman hamileyimya guyya beni düşündüğü için hazirliyip çağırıyorya ...

Sizin hormonlar horon tepiyor zaar..
Bu ne boyle?
Gitsin adam evde yiyemedigini orda yesin nolcak?
Eltiniz neden goze girmeye calissin?
Zaten tiksindiginiz icin orda da ac kalirsiniz ki.
Arada gitsin yesin, sizde yarasin kocum deyin, evde dinlenin.

İnanamıyorum.Resmen bir insan için fiziği kötü, şunu bunumu kötü diyorsunuz.Huylarını eleştirebilirsin ancak dış görünüşü eleştirmek çok kalleşçe... Bu ne be yuhh artık...Birde doğacak çocuğunuz var.Hiç mi korkmuyorsunuz bir insanın vebalini almaya...Kadına şurda bir o... demediğin kaldı.Çatır çatır çatlamışsın kıskançlığından...Dehşete düştüm iğrenç ötesi.

İnanamıyorum.Resmen bir insan için fiziği kötü, şunu bunumu kötü diyorsunuz.Huylarını eleştirebilirsin ancak dış görünüşü eleştirmek çok kalleşçe... Bu ne be yuhh artık...Birde doğacak çocuğunuz var.Hiç mi korkmuyorsunuz bir insanın vebalini almaya...Kadına şurda bir o... demediğin kaldı.Çatır çatır çatlamışsın kıskançlığından...Dehşete düştüm iğrenç ötesi.
Hayy sizin okuduğunuzda anladiginizada dehşete düşmüş Müş olayı nerelere çektiniz yuhhh yani korkacak vebalı alck birsey yapmasında demedimde okadar abarttinizki ay ben ne yazdım diye düşündüm bir an

Ben eşime yemek pisiremiyorumda ona kalmamış diyorum yapamadığım yemekleri de yemesin bir zahmet kendi çocuk çocuk diye oluyodu ...ben eşime kızdım zaten onlarmi beni dusunck eşim düşünmese. Oda cagirmasin cagirmamali diyorum .burda kıskançlık bir durum yazmadım ben kızdım dedim durumdan istifade ediyor dedim . Neyini kiskancm ben yaptığı davranışları dogru değil ben cagirmm onun kocasını hamile olsun yada olmasın ailecek davet ederim tek başına benim evimde işi yok helede eşi onu osaatte sofra başında beklerken

Konu sahibine bir ben mi hak verdim yaa
Kaynını hamile karısı olmadan yemege çağırmak da ne demek? İyilik yapılacaksa hamile kadına yapılır kocasına değil. Hem de bu şekilde kadın yalnız kalıyor evde çok sinir bozucu. Bir de ona özel sevdiği yemegi yapması falan garip yani.
Seni de birlikte cagirmalari gerekirdi sonradan kavga çıkınca değil. Kocanla güzelce konuş "ben burda hamile halimle zar zor yemek hazırlayıp yalnız kaliyorken sen tek başına onların davetine gidemezsin ya beni de götür ya hiç gitme" de.
Burdakiler bi anda iyilik melegi kesildiler ben sizin gibi dusunuyorum iyilik yapmaksa kadin zor durumda basbaya da yaranmaya calismak bu yaptigi..sevdigin yemekleri yaptim gel ne demek ya kocasina yapmiyodur bunu..adamin annesi de var demisler o evde valla kadin firildaksa kaynanasini da ayakta uyutur kimsenin ruhu duymaz hamilesiniz malum erkekler hamileyken daha tuhaf oluyorlar dikkatli olmali konu sahibi

Sen ilk önce ne dediğini bil.Açtığın başlık bile fesat.O nedemek öyle ne biçim başlık bu.Kimin gözüne giricek eltin kocanınmı? Kocan bu kadar zayıfsa eltinden önce kocanda ara olayı...Bak aşağıdaki yazı sana ait ne demişsin ŞÜPELENİYORUM-FİZİĞİ KÖTÜ-BEYİN KÖTÜ demişsin.Ahhh canım seninde kalbin kötü ne olcak şimdi.Bu vebal deyilde nedir.Kocana 2 yemek verdi diye kuma gelicek hali yok üzerine ne piss kalplisiniz.Evet dehşete düştüm ve iğrendim...

Valla belki konunun arasındaki şeyden şüphe ediyordurum olabilir yani .ama edebileceğim birisi değil fiziksel olarakta beyin olarakta onun yaklaşımı aynn konu arasındaki gibi gıcık ama nasıl diym . Ne benim eşimin kaile alacağı bir i nede benim sinek pis değil ama migde bulandırıyor diyin en iyisi

Burdakiler bi anda iyilik melegi kesildiler ben sizin gibi dusunuyorum iyilik yapmaksa kadin zor durumda basbaya da yaranmaya calismak bu yaptigi..sevdigin yemekleri yaptim gel ne demek ya kocasina yapmiyodur bunu..adamin annesi de var demisler o evde valla kadin firildaksa kaynanasini da ayakta uyutur kimsenin ruhu duymaz hamilesiniz malum erkekler hamileyken daha tuhaf oluyorlar dikkat olmali konu sahibi

O dikkatini eltisine çamur atarak kullanmamalı, o ne çirkin pis bir düşünce..Siz neyin kafasındasınız.Bunun adı fetiştir..Neyine dikkatli olucak, eltisine yanaşıcak kadar karektersizse zaten yok olsun... İnanmıyorum hiç tanımadığınız insanlar için ne kolay damga yapıştırıyorsunuz..

Kusura bakmada fazla abartmışsın,
Eltinin kötü niyetli oldugunu düşünmüyorum,
Hamilelikten heralde pireyi deve yapmışsınız.

O dikkatini eltisine çamur atarak kullanmamalı, o ne çirkin pis bir düşünce..Siz neyin kafasındasınız.Bunun adı fetiştir..Neyine dikkatli olucak, eltisine yanaşıcak kadar karektersizse zaten yok olsun... İnanmıyorum hiç tanımadığınız insanlar için ne kolay damga yapıştırıyorsunuz..
Hic olmuyor zaten fetişler burda neler okuyoruz uyarmak da suc olmus herkes fikrini söylüyorsa birakin da biz de konusalim..konu sahibinin dediklerinden yola cikarak empati yaptim ben de sinirlenirdim..o zaman kim konu acsa biz tanimiyoruz yorum yapamayiz o kisi hakkinda mi diyelimm??

Hayy sizin okuduğunuzda anladiginizada dehşete düşmüş Müş olayı nerelere çektiniz yuhhh yani korkacak vebalı alck birsey yapmasında demedimde okadar abarttinizki ay ben ne yazdım diye düşündüm bir an
Dağdan inme, sohbet etmesini bilmez, fiziği kötü, cahil,yüzsüz, arsız , yaşlı, fesat, kültürsüz, tiksindirici, sivrisinek gibi ...... Saymakla bitmez.
Konuya naçizane tafsiyem, bu olaylar için kocanızla aranızı bozmayın

Ne kadar kötü kalplisiniz ya
Ben de hamileyim, yemek yiyemediğim yemek yapamadığım zamanlar oldu.
Görümcemle de aram limoni, benim halim iyi değil diye kendisi yemek yapıp abisini çağırsaydı yada beni davet etseydi bol bol dua ederdim
Ne nankörsünüz.

Hic olmuyor zaten fetişler burda neler okuyoruz uyarmak da suc olmus herkes fikrini söylüyorsa birakin da biz de konusalim..konu sahibinin dediklerinden yola cikarak empati yaptim ben de sinirlenirdim..o zaman kim konu acsa biz tanimiyoruz yorum yapamayiz o kisi hakkinda mi diyelimm??

Bir önceki mesajınızı okursanız uyarmak deyil sizin yaptığınız, resmen olmayan birşeyi varmışcasına gösterip gaza getirmek.Görünen somut bir aldatma olsa zaten burda kimse böyle konuşmaz.Ama bir öğlen yemeğine çağırdı diye eltiye bilmem ne damgası vurmakta şiddetle kötü bişey.Elti hareketliymiş, elti sohbet ediyormuş, elti güzel yemek yapıyormuş,ELTİ EVDE KAYNANASIYLA BERABER O evin bir erkeğini yemeğe çağırmış he ama eltinin fiziği kötüymüş, cahilmiş, yaşlıymış, görgüsüzmüş koca kişisi ona bakmazmış... Saçmalamayın yani.Neyse sizin içiniz rahatsa diyebilcek bişeyim yok...

Sen ilk önce ne dediğini bil.Açtığın başlık bile fesat.O nedemek öyle ne biçim başlık bu.Kimin gözüne giricek eltin kocanınmı? Kocan bu kadar zayıfsa eltinden önce kocanda ara olayı...Bak aşağıdaki yazı sana ait ne demişsin ŞÜPELENİYORUM-FİZİĞİ KÖTÜ-BEYİN KÖTÜ demişsin.Ahhh canım seninde kalbin kötü ne olcak şimdi.Bu vebal deyilde nedir.Kocana 2 yemek verdi diye kuma gelicek hali yok üzerine ne piss kalplisiniz.Evet dehşete düştüm ve iğrendim...

Valla belki konunun arasındaki şeyden şüphe ediyordurum olabilir yani .ama edebileceğim birisi değil fiziksel olarakta beyin olarakta onun yaklaşımı aynn konu arasındaki gibi gıcık ama nasıl diym . Ne benim eşimin kaile alacağı bir i nede benim sinek pis değil ama migde bulandırıyor diyin en iyisi
Ayy herşey bitti şimdi konu başlığını geldi ne yazsaydim bence öyle durumdan istifade göze girmeye çalışıyor açtığım konun başlığını bidaha size soriym beğenmemissiniz çok üzüldüm... Tövbe tövbe

Bence kayinvalideniz sizin fazla yemek pisiremediginizi biliyor, oglusu ac kalmasın diye cağırıyorlar. Sizi düşünmezler elbet cagirmazlar, elti olmak bunu gerektirir. Kızmakla haklisiniz bence ama çok da şey etmemek lazim. Adami hırpalamak yerine guzelce anlatmakta fayda var.

Yok yokk bu ınsan oğluna ne yapsan yaranamazsın

Back
X