Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar merhaba.ben göz kapağımdaki sarkmadan şikayetçiyim.bugün ameliyat için görüşmeye gittim.operasyon geçirmeyi çok istiyorum ancak göze yapılan anestezi iğnesi beni çok korkutuyor.dayanılmayacak düzeyde midir acısı mirmirmirmir
Doktorun doğru söylemiş .Göz kapağı operasyonları muhakkak lokal anestezi ile yapılmalı .Çünkü bu operasyonda alıncak deri miktarını , doktor sana mimik hareketleri yaptırarak belirler.( örneğin gülümsetir ve katlanmanın miktarına bakar )evet kesinlikle bende böyle düşünüorum ama doktorum öyle söyledi(
ben bi sitede izledim ameliyat nasil yapiliyor diye hastayi bayiltmadan yaptilar valla bunlari izleye izleye yakinda nesteri alip ameliyata bende baslicam okadar asina oldum:)))
hanımlar merhaba.ben göz kapağımdaki sarkmadan şikayetçiyim.bugün ameliyat için görüşmeye gittim.operasyon geçirmeyi çok istiyorum ancak göze yapılan anestezi iğnesi beni çok korkutuyor.dayanılmayacak düzeyde midir acısı mirmirmirmir