• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

cumabm8bq8jc0fh6.jpg

izmirdeyim canısıııııı eşim haftasonu gelecek manisa kırkağaca ama malesef kuzular yüzünden ben gelemiyorum inşallah birgün tanışma fırsatı buluruk tatlım öperümmmmmŞeniz

:1shok:kırkağaçta amcamlar var benimm bende ilçedeyimm inşallah ayarlayabilirsek bi buluşmaa haber ederimm seni canımısııkaydirigubbakcemile5

gözek, canım hala uyuyor musun?

huu huuu, ev sahibesi , where are you?

sabah erken saattee kalktımm canımm
alışverişteydimm bugün canomm
yarın uşağa gidiyomm
kuzenimin düğünü var hafta sonu:lepi:
siz burda kös kös otururkene lülülülülülü
benn kurt dökecemm bioynucam kii sormayınn:teytey: sositososito
eklerim fotolarımıı bakalım beğencenizmiikaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
:1shok:kırkağaçta amcamlar var benimm bende ilçedeyimm inşallah ayarlayabilirsek bi buluşmaa haber ederimm seni canımısııkaydirigubbakcemile5

biim akrabamı yok ama eşimin aile dostları var orada kayınpederim oradaki yağmurlu köyünde 8 yıl görev yapmış eh 8 yıldada köklü dostluklar kurmuşlar oldukça seyrekte olsa gidip geliyorlar bazen inşallah canım bir gün izmire gelirsen görmek isterim seni öpüyorum canım seni daha iyi gördüğüme sevindim... bol bol dök kurtlarını canım iki de benim için salla olarmııııııdelikafadulden delikafadulden delikafadulden

sabah erken saattee kalktımm canımm
alışverişteydimm bugün canomm
yarın uşağa gidiyomm
kuzenimin düğünü var hafta sonu:lepi:
siz burda kös kös otururkene lülülülülülü
benn kurt dökecemm bioynucam kii sormayınn:teytey: sositososito
eklerim fotolarımıı bakalım beğencenizmiikaydirigubbakcemile5

hafta sonu ve kös kös oturmak
ahh, aahhh :asigim: :asigim: hayali bile güzel.
git oyna bir güzel, fotoları merakla bekliyoruz.

kımse ugramamış bugünnaniknanik
mısafırlerım az önce kalktılar.
zıbarmaya gıtmeden bende bı bakem dedım dı :delphin:
hepinize iyi pazarlar...mirmirmirmir

gözekim düğünü bitiremedi daha bende böle evde pinekliyom işteeeee :bbo: benim yerimede oyna gözeeeeeeekkkkkk

biraz önce geldimm canlarımm süper ötesii eğlendimm nerdeyse hiç oturmadann oynadımm
profilimdekii albmümee ekledimm düğündekiii halimii yorumm yapınız pilissssss

Back
X