• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

kızlar durun bir elim ayağım sakrıyor ne oluyor anlamadım.pc 15 gündür servisteydi.bu sabah aldım arkadaşım getirmişti istanbuldan..ona sorcam böyle bir adiliği o mu yaptı ayyy delircemmm
ya herşeyden önce gel bi sarılayım valla çok muhabbetimiz yok ama bittim burda. lütfen bu kadar ara verme bidaha bize tamam mı? senağlama

senağlamasenağlama sevinç gözyaşları bunlar yaaa valla KK ayağa kalktı ŞenizŞeniz

bi elimi yüzümü yıkayıp geleyim
makyajım cift şeritli otobana döndü
sonra hatırlatın inciği eşek sudan gelene kadar dövcem
her gördüğümde eksi rep vermezsem bana gurbaa dimesinler :delphin:
yalnız böyle bi adiliği niye yaptı o dangalak arkadaşın anlamış değilim
sanal burası üzülmezler diye mi düşündü acep aklı kıt yaratık

Ya kızlar ben hem okulu hemde mıllı egıtımı arıyorum cevap yokkkkkkkkkkkkkkkkkk kımse yok.............baska ulasabıldıgınız yerler varmı.........

kızlar durun bir elim ayağım sakrıyor ne oluyor anlamadım.pc 15 gündür servisteydi.bu sabah aldım arkadaşım getirmişti istanbuldan..ona sorcam böyle bir adiliği o mu yaptı ayyy delircemmm
O arkadaş tam sopalık vallaa nasıl korkuttu bizi :mymeka:Çok üzgünüm çoook
hemen telini ver incim facate aramadığım yer kalmadı yeminlen
ulan bu incik sağsa
yeminle bu olayın üstüne ben bunu öldürürüm :mymeka:

gurbikim bir dur hele önce şu arkadaşdan başlayalım

ayyyyyyyyyyy yaşasınnnnn ohh beeeeeee intanem gelmiş :sm_cool:
hoşgeldin kuzum bi daha böle şakalar etmeyin emiiiii
kalpten götüreceksiniz adamı

ulen bır daha bılgısayarlarını orda burda bırakmayın ha bıraktınız nıck sıfrenızı sılınde bırakın

duygum bulundu ıncı arama oyanı buyanı herkesın ısı var da
mıllı egıtımı ayaga kaldırmayın oturun oturdugunuz yerde

o arkadaşınınn adresinii verirmisinn incii buu şeytanii şakanınn hesabını vrecekk bu kadarr insanıı üzmeyee kimseninn hakkı yokk

Duygu çıkmazı gerçek değilmil. Geldi incitaenm. Bilgisayarı tamirdeymiş bugün getirmişler daha. Muhtmeeln bir arkadaşı şaka yapmış.
Bunu ara ara yazın sağ olduğunu..
Hala öğrenmeyen arkadaşlarımız var.

Lannn ıncıı senın o ps arkadsın yusunden cocuk bas bas bagırıyo benı yatır dıyee cocuga ıkı tanae yapıstıryom otur oturdugun yerde dıye cocuk bende yemedıgı dayagı yedıııı ben dıdım yatırmayaaaa

neyse ben kacar kendınıze cok ıyı bakın sakın bır daha boyle sakalar yapmayın kalbıme ınıyordu

amann kızlar sakın pc nize kk şifrenizi falan otomatik kayıtlı yapmayın..benim eşek afalı arkadaşlar açmıyor teli..haber veren arkadaş da arıyor ulaşamıyoz.artık onlar bir ölü olacak bir ulaşsamm..offfff

Lannn ıncıı senın o ps arkadsın yusunden cocuk bas bas bagırıyo benı yatır dıyee cocuga ıkı tanae yapıstıryom otur oturdugun yerde dıye cocuk bende yemedıgı dayagı yedıııı ben dıdım yatırmayaaaa
şiddete hayırrrrrrrrrrrrrkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

ıncı gel sarılam sana nan valla geberdım burda haaa Şeniz ohh bee ne cok ağladık heee

Back
X