• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

sormann valllaa acaippp bii atrakksiyonn vardıı neysekii haklıı çıktıkk vallaa
yoksaa resmenn arkadaşınıı satann üyee muamelesii görcektikk disheylee

yaw gözeem sen evlenmeden öncede emniyet araştırması zımbırtısı olayları oldumuydu şincik biz nisanda nikahı yaparız diyoduk benimkinin kankileri en az 2 ayda soruşturma cevabı gelmez demişler :delphin:

bitter,duyguçıkmazı,sel sizi tanıdığıma çok memnun oldum umarım sık sık karşılaşırız şimdilik çıkıyorum görüşmek üzere bir türlü muhabbete katılamadm hep fransız kaldım hep bişey çıkıyo çıkmak zorunda kalıyorum :(

yaw gözeem sen evlenmeden öncede emniyet araştırması zımbırtısı olayları oldumuydu şincik biz nisanda nikahı yaparız diyoduk benimkinin kankileri en az 2 ayda soruşturma cevabı gelmez demişler :delphin:

evett bitterimmm yapıldıı 7 ceddinii araştırıyolarr bizedee öylee demişlerdii amaa 1 aydaa gelmiştii bizimkii belli olmuyoo
düğün ne zamann sizinn:asigim:

iyi aksamlar kızlar hepinize..oku oku bitiremedim ayol neler olmus burada..ama cok kötü bişey yapmıs yapan..ölümün sakası yalanı olmaz döner dolaşır sahısı kendıne..Allah korusun yıne de..ama üzüldüm okurken..
neyse bozmaym kötu hava dagılmısken..ay buralara hıc gırmek nasıp olmamstı böyle bır tanısıklık yapacakmısız demek:))

canım düğün haziran yada temmuzda olcakda lojman durumu için nikahı yapalım diyoruz bakalım nası olcak :asigim:

Back
X