• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

ule ben ne bılem ne zaman bulusacagınızınaniknanik
sıze hangı tarıh uygun düserse onu secınkaydirigubbakcemile

mıllet ya sonun da 20 lık dısımın 1. sı cekıldı.
randevu aldım dıgerlerı de cekılcekhihoyyyt

nan dana acıdımı beeee senağlamabenim 1aydır mevzularımdan biri 20 lik dişin çekimi üzerine bit gibi korkuyom yaaaaaaa acı var mı apla acı?ağzımda heç çürük yok ama 32 dişte çeneme çok geliyo tam yirmiliklerin olduğu yeri yara yapıyor bazen canımı acıtıyor.gazlayın benide çektirem bende yaaaasenağlama

nan dana acıdımı beeee senağlamabenim 1aydır mevzularımdan biri 20 lik dişin çekimi üzerine bit gibi korkuyom yaaaaaaa acı var mı apla acı?ağzımda heç çürük yok ama 32 dişte çeneme çok geliyo tam yirmiliklerin olduğu yeri yara yapıyor bazen canımı acıtıyor.gazlayın benide çektirem bende yaaaasenağlama

ne aciyo ne aciyo,:delphin:
önce igne yapti, bekledik uyusssun diye,
tabi bende igne korkusu var yusuf yusuf diyom-tatlicadiarzu-
sonra dedi katirdi kütürdü olacak korkma, sonra küt dedi
bi yandan da temizliyolar
bende bakiyom.:delphin:
sonra iplikler virt zirt,bide dikis attilar.
hadi yallah kos oyne dedi dr-tatlicadiarzu-
3 gün süt ve süt ürünlerini yasakladilar.
haftaya kontrolüm var

yarın aydına gidiyom millett dönüşüm olurmu olmazmıı bilmiyomm amaa hepinizii sevdiğimii bilinn kendinizee iyi bakınn dualarınızı eksik etmeyinn

merhaba cınsılatıf.
dıslı sanada merhaba.

he danamız aydına gıdıyomus.
tel konusmasını bıtırsınde anlatır bakam:delphin:

yarın aydına gidiyom millett dönüşüm olurmu olmazmıı bilmiyomm amaa hepinizii sevdiğimii bilinn kendinizee iyi bakınn dualarınızı eksik etmeyinn
neden böyle vedalaşır gibi yazıyorsun eger öyleyse;
canım benim kardeşim gitme
sabırlı kızım benim gitme ne olur.yüreklisindir sen sana yakışanı yap meydanı bırakma eşine yuvana sahip çık, . inadına eşine daha çok sevgi göster bunu dile getir Biraz cesaret
hiç birine aldırma, gerektiği yerde cevabını ver, alltan alma, güçlü ol, esnek ol kontrollü davran öfkeyle hisslerinle falan hareket etme bitanem
erkekler zayıftır akıllarıda şeytanlığa ermaz zaten istedikleri değil dolduruldukları şeyi yaparlar
seni üzmelerine izin verme.kızdırmalarına izin verme..boşver.onlar için üzülmeye değmez.onlar yokmuş gibi davran.duymamazlıktan gel.önemsenmeyince çok bozulcaklar.sadece kocanla ilgilen.aileni kurtar.diğer insanların huzurunu bozmasına izin verme.
egerki onu seviyorsanasla baskasinin araya girmesine izin verme. bu sizin hayatiniz

Son düzenleme:
neden böyle vedalaşır gibi yazıyorsun eger öyleyse;
canım benim kardeşim gitme
sabırlı kızım benim gitme ne olur.yüreklisindir sen sana yakışanı yap meydanı bırakma eşine yuvana sahip çık, . inadına eşine daha çok sevgi göster bunu dile getir Biraz cesaret
hiç birine aldırma, gerektiği yerde cevabını ver, alltan alma, güçlü ol, esnek ol kontrollü davran öfkeyle hisslerinle falan hareket etme bitanem
erkekler zayıftır akıllarıda şeytanlığa ermaz zaten istedikleri değil dolduruldukları şeyi yaparlar
seni üzmelerine izin verme.kızdırmalarına izin verme..boşver.onlar için üzülmeye değmez.onlar yokmuş gibi davran.duymamazlıktan gel.önemsenmeyince çok bozulcaklar.sadece kocanla ilgilen.aileni kurtar.diğer insanların huzurunu bozmasına izin verme.
egerki onu seviyorsanasla baskasinin araya girmesine izin verme. bu sizin hayatiniz

katılıyorum:çok üzgünüm:

Günaydın millet...

Umarım gözek kısa zamanda dönersin, bütün sorunların halolur ve böyle vedalaşır gibi yazmak hiç olmadı ..

:1shok: yawrum hayırdır nereye
bide veda eder gbi yazmışsın:1no2:

noldu be.ne ısın var aydında annatsana:delphin:

süfü bu dana adamı merakta bırakmakta 1 numarabenneyaptımkişakkıdı

Back
X