• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

avatar analizinde her an ısırabiliten var çıkıyoo amaa:jeyyar:

inanmıyorum bambusi mavrulam ben hemşeriyis
güselll aaalaa delikafadulden

Ayol yeni mi farkettin Kocaelili olduğumu :dilcikar:

He uyar uyar -tatlicadiarzu-
yok aşkolsun olurmu farkındalığım epeydir var ama bambusi de hemşo diyince dedim ne çok hemşerim varmış topiktekaydirigubbakcemile3
sevindiydim gariban gariban-tatlicadiarzu-

sizi gördük daha iyi olduk...
ne çok hemşeri varmış kk da delikafadulden

yok aşkolsun olurmu farkındalığım epeydir var ama bambusi de hemşo diyince dedim ne çok hemşerim varmış topiktekaydirigubbakcemile3
sevindiydim gariban gariban-tatlicadiarzu-

olsun canım, sen de fahri hemşerimiz ol -tatlicadiarzu-

biz trb tarafından hemşoyuz mavrulam'ım ile. (ne tuhaf bişi oldu, hiç samimiyete gelmiyor nickinkaydirigubbakcemile3)

olsun canım, sen de fahri hemşerimiz ol -tatlicadiarzu-

biz trb tarafından hemşoyuz mavrulam'ım ile. (ne tuhaf bişi oldu, hiç samimiyete gelmiyor nickinkaydirigubbakcemile3)

Mavruş dicen yada marıl kafa -tatlicadiarzu-

O zaman geliyo kaydirigubbakcemile3

bambusim (bak sana oluyor iyelik eki mavrulama olmuyor iğreti duruyor))-tatlicadiarzu-
sende mavrulaaammmm de daha samimimi bir hava veriyor:delphin:

hem karadenizliyik cümleten ama trabzon tarafından fahri hemşolukta hoş bi ünvan zevklen taşırım efendimsengözlerimebaksanab

Mavruş dicen yada marıl kafa -tatlicadiarzu-

O zaman geliyo kaydirigubbakcemile3

mavruş diyeyim, marıl kafa yakıştıramam sana, marıl kafa dersem aklıma marul biti geliyor. kafamçokkarıştı

damatla samimiyet ilerlemiş mavruşum, en son bankta oturuyordunuz :jeyyar:

neysem size doyum olmaz hemşerilerim ben yatıyım sabah erken kalkmayı başarırsam çook mühim işlere imza atıcam mirmirmirmir
öpüyorum hemşeriler(çakma hemşeri)-tatlicadiarzu-
iyi geceler tatlı rüyalar kaydirigubbakcemile4

Back
X