Cilt Bakımı Ürünleri gözenek küçültücu baz , kremler önerirmisiniz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

gsLi fatma

mutluluk nerdesin ...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
676
266
103
Kızlar yardım istiyorum gözenek lerimi küçük göstermek için hangi markanın ürünün ü almam gerekiyo

image.webp
Merhaba
Sanırım makyaj öncesi bazı soruyorsunuz " the pore fessional " benefit in bu ürünü aradığınız ürün olabilir ☺️ ben nişan düğün vs bütün özel gün makyları da kullanıyorum ve memnunum

selam gözenekler ile ilgili master yapmışlıgım var :D kullanmadığım gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim.
kremle bazla olacak iş değil aksi takdir de daha da büyümesine yol açabilirsin.cildini tanıman gerek önce muhtemelen t bölgen yağlıdır dimi ?

selam gözenekler ile ilgili master yapmışlıgım var :KK70: kullanmadığım gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim.
kremle bazla olacak iş değil aksi takdir de daha da büyümesine yol açabilirsin.cildini tanıman gerek önce muhtemelen t bölgen yağlıdır dimi ?
Evt malesef burun ve yanak kısmında çok var :(

selam gözenekler ile ilgili master yapmışlıgım var :KK70: kullanmadığım gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim.

Benim de yağlı t bölgesi. Ne önerirsiniz? Gözenekler küçülsün istiyorum artık.

Merhaba ben gozenek sikilactirici maske kullaniyorum sonuctanda çok memnunum hafta da 2 kere kullanmak yeterli oluyor.

Flormar ve pastelde bikaç saat sonra çamur görüntüsü oluyor. Ben de arayıştayım.

Canım amweyin gozenek sıkılaştırıcı maskesi çok güzel tedayli bilgi alma istersen whasptan foto atabilirim

Kızlar yardım istiyorum gözenek lerimi küçük göstermek için hangi markanın ürünün ü almam gerekiyo
Gözenekler makyajla kapanmaz.yüzüne tonik kullanman gerek.yağlı ide alkollü , kuru ise alkolsüz kullan.lorealin falan boş tonik şişesine lavanta yağının 1/3ünü Dök. Üstüne su ekle. Al sana Gözenek küçültücü toniğin.denemeni tavsiye ederim

Ts
Gözenekler makyajla kapanmaz.yüzüne tonik kullanman gerek.yağlı ide alkollü , kuru ise alkolsüz kullan.lorealin falan boş tonik şişesine lavanta yağının 1/3ünü Dök. Üstüne su ekle. Al sana Gözenek küçültücü toniğin.denemeni tavsiye ederim
tskkr ederim deniycm

Back
X