• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler gozenek ve sivilce lekesi olanlar buraya

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.358
2.257
133
kizlar yillardir burnumun 2 yaninda yanagimdski cukurlardan gina gelmisti parami biriktirim dermapene gittim suan 2. seansm bitti ve o ne gozeneklerim kuculdu

Bende dermarolere baslicam evde dermapen kadar etki edermi bilmiyorum ama bu formda etki edip sonuc alan biri bana ilham verdi onun sayesinde baslicam

Madecassol, Bepanthol ve E vitamini ampülünü karıştırarak bir karışım öneriliyordu. Her gece bu karışımı sürüp yattım 15 günde bile çok ciddi fark etti. Herkeste aynı etkiyi yaratır mı bilmiyorum ancak bende çok işe yaradı.

Merhaba evde dermaroler yaptiniz mi
Evet kullaniyorum ama daha 2 seans oldu ben dermapolin adli siteden aldim 442 tl lik paket umarim faydasi olur 1.5mm lik dermaroll onerdiler ben fotograflarimi atmistim onlara paketin icinde 12 adet ampil var sc ampulleri diye geciyor benimkiler akne skari oldugu icin kok hucre ampulleri umarim faydasini gorurum ama kotu bi etkisi yok onu soyleyeyom ben kanatarak yapiyorum elimden geldigince

Back
X