Cilt Bakımı Ürünleri Gözenekler!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Gzntp

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
227
22
kızlar şuana kadar (anlamadığım için) hiç farketmediğim bişeyi buldum. Fondoten sürerken alnımda pürüzsüz bir sürüş sağlayamıyorum. Nokta nokta boşluklar kalıyor içi boş, bir garip. Sanırım bunların adı gözenek ne yapılabilir? Nasıl geçer bu mered? Hangi ürünü nasıl kullanmalı ?

Biri akıl versin ya :63:

kızlar şuana kadar (anlamadığım için) hiç farketmediğim bişeyi buldum. Fondoten sürerken alnımda pürüzsüz bir sürüş sağlayamıyorum. Nokta nokta boşluklar kalıyor içi boş, bir garip. Sanırım bunların adı gözenek ne yapılabilir? Nasıl geçer bu mered? Hangi ürünü nasıl kullanmalı ?

ben kullanmadım ama makyaj olaylarından öğrendğim kadaryla makyaj yapmadan snra yani fondöten sürmeden önce gözenek küçültücü benefit pore tarzı yada makyaj bazı kullanırsan daha pürüzsz hale geleblr cildn umarım faydalı olablmşmdr

benımde burun kenarında yanaklarımda var küçük küçük çukurlar. makyaj ve kir kalıntılarından kaynaklı onlar. makyajımı iyi temizledikten sonra rosensenin gül suyuyla siliyorum yüzümü. sabahları da makyaj yapmadan önce yine siliyorum gülsuyuyla. küçülmeye başladılar gibi. tonik tarzı sıkılaştırıcı kullanmak gerek ama uygun fiyatlı direkt etkili bi tonik adı duymadım şu zamana kadar. şimdilik gülsuyundan memnunum hem kimyasal değil.

X