- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
aaa hemencik baktım maşallah pek güzelsin
hep derim yakışıyorsa giyeceksin diye çokta yakışmış![]()
Çok çok teşekkür ederim.
Güzel bakan güzel görüyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa hemencik baktım maşallah pek güzelsin
hep derim yakışıyorsa giyeceksin diye çokta yakışmış![]()
Kesin kadının eşi seni gormustur kadinda yakalamistir kocasina karşı olan guvensizligini senden cikariyordurKızlar güzel pazarlar öncellikle.
Yıllardır yaşadığımız evimize yan komşumuzdan ötürü bıkkınlık geldi.
Ailemle yaşıyorum.
Bahçeli evimiz birsürü baktığımız kedi köpeğimiz var özellikle böyle bir evde yaşıyoruz yaşam alanları olsun diye.
Ben ufakken annem ve yan komşumuz kavga etmişler.
Kavga sebebi kadının erkek çocuklarının olması ve anneme kadın olsaydın da kocana erkek çocuk verseydin demesiyle ateşlenmiş.
Yıllardır konuşmayız.
Oğlu evlendi ve sonrasında gelini bu evde yaşamaya başladı.
Ben asla konuşmam onlarla ama ufak bebekleri olunca kendim marketten abur cubur alıyorsam o ufak kıza da geçerken hep verdim.
Şimdi asıl konumuz geçtiğimiz aylarda annemle bu gelin kavga ediyor kavga nedeni benim giyimim.
Neymiş pislik ve aşifte giyiniyormuşum.
Bahcede falan çok vakit geçirmem zaten ya hayvanlarımıza mama verirken ya da çamaşır asarken görür.
Şort askılı tarzı giyinirim evde.
Bugünde tayt ve üztüne göbeği açık bir bluz giydim.
Tam kapıyı örterken cıks cıks dedi emin olamadım yoksa tartışacaktım.
Sizce haksız mıyım?
İlk gördüğüm yerde de konuşmayı düşünüyorum
Kesin kadının eşi seni gormustur kadinda yakalamistir kocasina karşı olan guvensizligini senden cikariyordur
Eğer profildeki sen isen kiskanmasi normalKendileri gibi sanıyorlar insanları dediğiniz gibi.
Kinlenip kendisini doldurmuş.
Eğer profildeki sen isen kiskanmasi normal![]()
Seni çok kıskanıyorum diyemediği için cık cık çekiyor terbiyesiz. İçi içini yiyodur
Taşınıp gitselerde rahat etseniz keşke.
Brandayı hiç düşünmemiştim aslında.
Babama söyleyeyim bunu.
Hiç haksızlığa gelemez babam da bu olaylardan çok az haberi var.
yani onlar sizin kıyafetinizden rahatsız olduğundan daha fazla biz de sizin bakışlarınızdan rahatsızız demiş olursunuz kibarca.
hem konuşmuyormuşsunuz da bi branda bişi bence çok uygun olur.
Nasil giyineceginizi ona soracak degilsiniz, ben de diger yazilanlara katiliyorum yani muhtemelej icinde kaliyodur,ozeniyodur. Bu yuzden uzuldum ama,kendi ozgur degil diye sizin ozgurlugunuzu kisitlama hakki da yok. Ben seviyenizi onunkine dusurmeden bidahaki bi cik ciklamasinda haddini bildirin derim. Rahatsiz oluyosan kafani oteki tarafa cevirirsin demeniz bile yeterli olyr aslinda,yani umarim. Gecmis olsun,caniniz sikildigi icin.
Kızlar güzel pazarlar öncellikle.
Yıllardır yaşadığımız evimize yan komşumuzdan ötürü bıkkınlık geldi.
Ailemle yaşıyorum.
Bahçeli evimiz birsürü baktığımız kedi köpeğimiz var özellikle böyle bir evde yaşıyoruz yaşam alanları olsun diye.
Ben ufakken annem ve yan komşumuz kavga etmişler.
Kavga sebebi kadının erkek çocuklarının olması ve anneme kadın olsaydın da kocana erkek çocuk verseydin demesiyle ateşlenmiş.
Yıllardır konuşmayız.
Oğlu evlendi ve sonrasında gelini bu evde yaşamaya başladı.
Ben asla konuşmam onlarla ama ufak bebekleri olunca kendim marketten abur cubur alıyorsam o ufak kıza da geçerken hep verdim.
Şimdi asıl konumuz geçtiğimiz aylarda annemle bu gelin kavga ediyor kavga nedeni benim giyimim.
Neymiş pislik ve aşifte giyiniyormuşum.
Bahcede falan çok vakit geçirmem zaten ya hayvanlarımıza mama verirken ya da çamaşır asarken görür.
Şort askılı tarzı giyinirim evde.
Bugünde tayt ve üztüne göbeği açık bir bluz giydim.
Tam kapıyı örterken cıks cıks dedi emin olamadım yoksa tartışacaktım.
Sizce haksız mıyım?
İlk gördüğüm yerde de konuşmayı düşünüyorum
Özellikle de bir kadının,
"kadın olsaydın da kocana erkek çocuk verseydin" demesi, cahilliğin sınırının olmadığını açıkça göstermiş. Böyle laflara çok sinir oluyorum yahu!!
Gelin-kaynana birlikte mi yaşıyor şimdi orada? Bu arada kız torunu olmuş o da hayırlı olsun. Annene söylediği lafı gelinine dememiştir inşallah, malum kara cahil olmak zor iş
Bazı insanlarımızda saygı duyma diye bir şey yok maalesef. Başkalarının hayatını kurcalamakla meşgul olurlar. O nasıl giyinmiş, nereye gitmiş, ne olmuş vs. vs. tek konuları bunlar olur. Beyin fazlasını almıyor olabilir
Cahil de geçiştir. Muhatap olmak zorunda da değilsin.
Komşuluk çok önemlidir ama bunlarla komşu olunmaz.
ınsanlar ınancı geregı ıstegı gıbı gıyınır...siz kapalılara arap yobaz dıyemezssınız..ne haddınıze...konuyu nerden nereye getirmişsiniz...yarın biride cıkar acıklara ıngiliz der...cok mu guzel bu benzetmeler..ısteyen ıstegını giyer kıme ne...bir kaç densızın hareketınızı bır ınsanlar topluluguna mal edemezssınız...kapalı bir kızı sokakta tekmeleyen haberlere yansıyan birinden hiçte farklı degilsiniz...aynı sey sortlu bır bayana yapılanlar gibi....ısteyen ıstedıgını giyer...davranıs kişiseldir...bır ınanca bir kımlıge mal edilemez...ozaman o cok alay ettıgınız arapların ıdam cezasınıda ıstemeyın.. yooo ..herşey ısınıze geldıgı gıbi...konu sahibı size gelırsem bence arada kusluk olmusya sızın herseyınız karsı tarafa batar olmuş...kesinlikle kimse sizin ne ev ıcıne ne bahcenıze ne dısına karısamaz...boyle bır hakkı yok.hakkınızı arayın..soylentılere kulak asmayın...şikayet edebilirsiniz..