Rüya Yorumları GÖZLERİNİ AÇAMAMAK

Balonyanak

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
1.054
1.002
333
Hayırlı akşamlar kızlar topikler arası gezinti yaparken burayı gördüm ve sürekli gördüğüm rüyam geldi aklıma paylaşayım dedim .Öncelikle Bu gördüğümü hep farklı şekilde görüyorum. Asıl odak noktaları gözlerimi tam açamamak ve bulanık görmek.Detayları hatırlamıyorum hep farklı detaylar yani çevre olsun yanımdakiler kim ben nerdeyim bunları hiç hatırlamıyorum eminim bunlarda rüya yorumunun seyrini değiştirir ama tek hatırladığım gözlerimi hiçbirinde açamıyorum ve bulanık görüyorum. Şöyle ki gözlerim tam olarak kapalı değil az açık bir aralık var herkese o aralıktan bakmaya çalışıyorum ama canım yanarak bakıyorum sanki ama gerçekten canım yanıyor gibi hissediyorum böyle tutkalla göz kapaklarımı öyle sabitlemişler gibi açmaya çalışırken canım yanıyor. Ve o açık olan göz aralığımdan bir nebze görebiliyorum etrafı ama bulanık görüyorum ısrarla görmeye çalışıyorum sürekli işte kafam düz bir şekilde karşıya baktığımda hiç birşey göremiyorum rüyamda, kafamı geri atarak göz kapaklarımın altından bakıyorum ve hep bulanık etrafım canım yanıyor. Bu kadar kısa rüyayı bu kadar uzun anlattım ama rüyadaki hislerde önemlidir diye düşündüm . Artık bu rüyayı haftanın en az 2 günü gördüğüm için merak ettim yorumu olan ?

Back
X