gözlerinin içine bakıp seni seviyorum demek

Gözler herşeyi anlatır derler ama,sadece gözlerinden anlıycanızı sanmıyorum.
Bir adam beni seviyorsa bütün organlarını gözden geçirmem gerek

Gözleri seviyorum derken,eli kolu başka oynuyorsa o sevgiden hayır gelmez

Davranışları da anlatıyor ama sizin içinizde azıcık bir şüphe varsa bunu yaptığında yani gözlerinizin içine bakıp söylediğinde o şüphe bitmeli mi?

Davranışları da anlatıyor ama sizin içinizde azıcık bir şüphe varsa bunu yaptığında yani gözlerinizin içine bakıp söylediğinde o şüphe bitmeli mi?

Bir hata yapmış ki sizin içinizde bir şüphe var.
önce o sorunun çözüme kavuşmasını sağlayıp,ondan sonra sevgisinden emin olmaya çalışırdım.

Ben öyle gözlerinin içine bakarak seni seviyorum diyemem
Ama çok severim,yani bunu her şekilde belli ederim.

Başka bi sorun mu var?
Siz kaybedeceğinizi mi düşünüyorsunuz?

Sevmiyorsa güvenmiyorsa ilişkiyi bitirmeyi düşünüyorum ama çok seviyorum.Nasıl düşünmeliyim sizce yani nasıl onsuz olabileceğini kabul edebilirim.Onun başkasının olabileceğini kabul edebilirim.Herşey beyinde bitmiyor mu.Ben nasıl atlatırım bunu?

Sevmediğine emin misiniz ?

Maalesef bu dedikleriniz,her hangi bi taktik öneri yok.Çünkü kalbe söz geçmez

Gözlerin içine bakıp seviyorum demeler,şiirler,şarkılar falan bana yapmacık geliyor.
Bana göre sevgi EMEK tir.
Benim için emek harcıyorsa seviliyorum demektir,gözlerimin içine bakması yada dile dökmesi gerekmiyor.

emek var sanırım yani erkeklik gururuyla karıştırmıyorsam.mesela işten eve bırakıyor uzaktan sırf beni bırakmak için iş yerine geliyor.bu emek midir

duruma göre değişir bazen yeter bazense yetmez .. sözlerden çok davranışara bakmak en akıllıcası ... çünkü erkekler kolay seni seviyorum diyebiliyor ...

dili bile çok rahat bir şekilde yalan söyleyebiliyorsa iki çift göz ne kadar samimi gelebilir ki

emek var sanırım yani erkeklik gururuyla karıştırmıyorsam.mesela işten eve bırakıyor uzaktan sırf beni bırakmak için iş yerine geliyor.bu emek midir

Bu emekte olabilir kıskançlıkta.
Bazı erkekler(istisnalar hariç) sırf eşlerini kıskandıkları için bu eylemi gerçekleştirirler ama bu sizin partnerinizin böyle olduğunu göstermez tabii ama bir seçenek buda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…