Alışırsın canım takmaya devam er bir süre sonra gözlük gözündeyken nerde gözlüğüm diye arasın bile
2-3 gün süreesi var onun alisiyosun
evet canim su an beynin bozuk görüntüye alismis birden güzel görüntüyü algilayamiyo red ediyo ama zamanla alisiyosun
ozamanda gözlüksüz yapamiyosun
alışma dönemini atlattıktan sonra normale döner canım. ben de 2 aydır falan kullanmaya başladım doktor ilk etapta alışmam için sadece tv izlerken pc başında ya da otururken takmamı önermişti 1 hafta kadar. hem baş dönmesini engellemek için hem de düşmeye falan karşı. ben de ilk kullandığım zamanlar gözlerim ağrıyordu. gözlük çerçevesinin de etkisi oluyor kemikten çerçeveleri kullanmak daha rahat ettiriyor. burun kenarlarına baskı yapmıyor ağırlık da vermiyor böylece
belki burun kenarlarına denk gelen kısımları sen farkında olmasan bile biraz dar geliyordur gözlükçüye gidip genişlettirsen biraz ? o darlık baskı yapıyor o da ağırlık ve ağrı yapıyordur belki
Başlarda biraz başağrısı olabilir ama bana numarada problem varmış gibi geldi
tatlım alışana kadar sabırla kullan normal bunlar gözün alışmaya çalışıyor bendede mide bulantısı olurdu şimdi problem yok
Canım ben 13 yaşından beri kullanıyoru gözlük yaklaşık 13 yıl olacak gözlük derecem en düşükle başladı şimdi iki buçuk civarı miyop ve astigmat var bendede alışırsın zamanla ama her sene derecen biraz yükselebilir benim öyle oldu mesela benim sag gözüm iki buçuk sol gözüm 2.25
birden tum gun takmayacaksin..yavas yavas bir kac saat bir kac saat eklemeler yapacaksin...ne de olsa gozler bu kadar iyi gormeye alisik degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?