Peki nasıl olumlu bakılabilir?
Başlık gözlüklü gelin olur mu? Cevap ne olabilir permutasyonları yazalım. 1 olur 2 olmaz lens tak. E zaten konu sahibi 2 ye hayır demiş, geriye ne kalır? mecburen gözlük. E madem illa gözlük takılacaksa gölzüklü gelin olur mu başlığı ne alaka? O zaman gelinliğimin üzerine nasıl gözlük kullanabilirim başlığı daha uygun olmaz mı? Valla gerçek hayatta da böyleyim burdada. Enteresan şeyler yazılınca insan hakkaten isnir hastası oluyor yani.
bak olay örgüsü ne olabilir biliyormusun o başlık için(ki çok büyük ihtimal böyledir);
arkadaş düğününe yakın bir zaman olduğu için ne yapıcam diye düşünmüş olabilir,çevresine falan danışmış olabilir,insanlar da gözlüklü gelin neymiş öyle ıyyyk vs diye tepki vermişlerse,
"bir de buraya sorayım sonuçta binlerce kadının geldiği bir platform,belki olumlu yanıt alırım,hani bu arkadaşlar da kadın ya; belki beni kırmadan,incitmeden,canımı sıkmadan fikir verirler,hem gözlüklü gelin olur diye içimi rahatlatırlar,hem de belki gözlük modelleri paylaşırlar,belki içlerinde düğününde gözlük takmış hemcinslerim vardır beni anlarlar" demiştir.
böyle olumlu bakılabilir.çünkü kaç defa belirtmiş lens kullanmıycam diye,kendisine özel bilgidir,bizle göz problemini paylaşmak istemiyordur olamazmı?
tabi burda tepkinin Allahı var.sanki karşılarında insan değil, klavye kullanabilen robotlar var incinebilirler diye düşünmüyorlar.hakedene hakettiğini söyleyeceksin tabi,ama bu kadar suya sabuna dokunmayan,bu kadar günlük bir konuda da çok hararetli tepki gösterenlere pes diyorum valla.