gözlüklü gelin olur mu?

şu konuya bile olumsuz yorum yapan konu sahibine çıkışan var,belli ki bir hassasiyeti var gözünde,ben de gözlük gelinliğe yakışmaz dedim ama kendisi lens kullanamıycam demiş...
demek ki bir sorun var.kullanamıyor lens. belki lens kullanmamasını gerektiren bir göz hastalığı var arkadaşın,belki gözlüğü çıkarınca gözleri kayıyor,nerden bileceksiniz ki?
hemen bir asabiyet,oldu başka?yok sinir hastası ederler falan...ne acaip şeyler bunlar ya.gerçekten bu site toplumun aynası ya.nasıl tahammülsüz insanlar olduk ya.

arkadaşım seni kutluyorum :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

şu konuya bile olumsuz yorum yapan konu sahibine çıkışan var,belli ki bir hassasiyeti var gözünde,ben de gözlük gelinliğe yakışmaz dedim ama kendisi lens kullanamıycam demiş...
demek ki bir sorun var.kullanamıyor lens. belki lens kullanmamasını gerektiren bir göz hastalığı var arkadaşın,belki gözlüğü çıkarınca gözleri kayıyor,nerden bileceksiniz ki?
hemen bir asabiyet,oldu başka?yok sinir hastası ederler falan...ne acaip şeyler bunlar ya.gerçekten bu site toplumun aynası ya.nasıl tahammülsüz insanlar olduk ya.

Peki nasıl olumlu bakılabilir?

Başlık gözlüklü gelin olur mu? Cevap ne olabilir permutasyonları yazalım. 1 olur 2 olmaz lens tak. E zaten konu sahibi 2 ye hayır demiş, geriye ne kalır? mecburen gözlük. E madem illa gözlük takılacaksa gölzüklü gelin olur mu başlığı ne alaka? O zaman gelinliğimin üzerine nasıl gözlük kullanabilirim başlığı daha uygun olmaz mı? Valla gerçek hayatta da böyleyim burdada. Enteresan şeyler yazılınca insan hakkaten isnir hastası oluyor yani.

Gözlüklü gelin mi :19:
böeğğ :19:
yaw millet uzayda fink atıyor bunlar gözlüklü gelin diyor yok daha neler lens tak arkadaşım, nesini kullanamıyosun ki anlamıyorum gözüne takıyosun duruyoru o ellemiyosun ki gözünü bidaha
ben lens kullanamıyorum diyeneleri anlayamıyorum, nesini kullanamıyosun arkadaşım ?
ha takamıyorum dersen takabilen birinden yardım alırsın olur biter,
rezil etme düğününüde fotoğraflarınıda ya..

e takamayabilir lensi herkez kullanabilir diye bi durummu var anlamadım...gözüne takınca durduğunu cümle alem biliyo ama hassasiyeti olan insanları atlıyosunuz siz.herşeyi oldu bittiye ne güzel getiriyoruz böyle ya.konu sahibi arkadaşım belliki dertli bu konuda yoksa lens takar burayada konu açmazdı...

bende lensi kullanlardanım ama kullanamayan bi çok insan tanırım

Neden olmasin. Sen herdaim kullandigin bir objeyi gelinken niye kullanamiyorsun ki. Madem lens falanda kullanamiyorsun. Baska secenegin yok zaten.

Sadece fotofpgraf cekilirken olabildigi anlarda gozlugunu cikarip poz verebilirsin.

Takma bunlari ayrica saglik iste sag salim dugununu yap bosver gerisini

Peki nasıl olumlu bakılabilir?

Başlık gözlüklü gelin olur mu? Cevap ne olabilir permutasyonları yazalım. 1 olur 2 olmaz lens tak. E zaten konu sahibi 2 ye hayır demiş, geriye ne kalır? mecburen gözlük. E madem illa gözlük takılacaksa gölzüklü gelin olur mu başlığı ne alaka? O zaman gelinliğimin üzerine nasıl gözlük kullanabilirim başlığı daha uygun olmaz mı? Valla gerçek hayatta da böyleyim burdada. Enteresan şeyler yazılınca insan hakkaten isnir hastası oluyor yani.

bak olay örgüsü ne olabilir biliyormusun o başlık için(ki çok büyük ihtimal böyledir);
arkadaş düğününe yakın bir zaman olduğu için ne yapıcam diye düşünmüş olabilir,çevresine falan danışmış olabilir,insanlar da gözlüklü gelin neymiş öyle ıyyyk vs diye tepki vermişlerse,
"bir de buraya sorayım sonuçta binlerce kadının geldiği bir platform,belki olumlu yanıt alırım,hani bu arkadaşlar da kadın ya; belki beni kırmadan,incitmeden,canımı sıkmadan fikir verirler,hem gözlüklü gelin olur diye içimi rahatlatırlar,hem de belki gözlük modelleri paylaşırlar,belki içlerinde düğününde gözlük takmış hemcinslerim vardır beni anlarlar" demiştir.
böyle olumlu bakılabilir.çünkü kaç defa belirtmiş lens kullanmıycam diye,kendisine özel bilgidir,bizle göz problemini paylaşmak istemiyordur olamazmı?
tabi burda tepkinin Allahı var.sanki karşılarında insan değil, klavye kullanabilen robotlar var incinebilirler diye düşünmüyorlar.hakedene hakettiğini söyleyeceksin tabi,ama bu kadar suya sabuna dokunmayan,bu kadar günlük bir konuda da çok hararetli tepki gösterenlere pes diyorum valla.

bence gözlüğü şık gösterebilirsiniz diye düşünüyorum biraz farklı ama şık durur benim söylediğim şekil gözlük etrafına beyaz yüy çok şık durur hani maskeli balolarda olur ya o tarzda süsleyebilirsiniz.

İnsanları tersleme hakkını kım kımden alıyor bu kadar ucuza nerde satılıyor anlayamıyorum.
Tamam konu sahıbı cok katı yorumlarıda azıcık sınır bozucu ama sız nıye bu kadar ağır eleştırılerde bulunuyorsunuz ki ?
Bazen insanlar cvplarını bıldıklerı sorular sorarlar kendı ıstedıklerı cvpları alabılmek destek gorebılmek ıcın ..
Arkadaşta biliyordur gozluklu gelının hos durmuyacagını ama destek ıstıyor benım anladıgım ..

Ben olsam o muthıs gunde gozluk kullanır mıyım tabıkı hayır , ama kendınızı gozluk kullanamayacak kadar kotu hıssedıyorsanız alternatıflere bakabılırsınız arkadaşta burada o alternatıfler ıcın destek ıstemış.
Neyse birkaç arkadaş eklemiş bende eklıyeyım bana göre ne kadar hoş durmasada size fıkır verebılecek modeller :

$fall-florida-wedding-reception-father-daughter-dance.webp

$fall-florida-wedding-bride-wearing-glasses.webp

$bride-and-flower-girl-smiling.webp

$brideglasseselizabethanne.webp

canım artık oylebır devırdeyız kı ,herseyın caresı var .
eskısı gıbı degıl artık .
eskıden gozu bozuk olan ınsanlar mecburıyetten gozluk kullanmak zorun da
kalırlardı her ne kadar ıstemeseler de mecburdular .
ee sımdı oyle mı cnm .lens dıye bırsey var artık .
care var cozum var ıken ,sen ne dıye ılla gozluk takıcam dıye dırettın ben de gercekten anlamadım .
lens kullan guzellıgıne golge dusurme derım .alısamam gozlerım sulanıyor dıyorsan da ,
dugune haftalar kala kullanmaya basla ılla alısıyor bır zaman sonra .eskı devır de olsak yadırganmaz gozluk ,
ama sımdı bu kadar careler varken gozluk kullanımını sahsen ben de yadırgardım gelın de.
ama sen lens kullanmama sebebını de soylemıyorsun .
lensı de kabul etmıyorsun .
ılla gozluk takıcam dıyorsun ama ,nıye boyle bır baslık attın onu da anlayamadım .
ne desek kabul etmıyorsun cunku . .

Son düzenleme:

İnsanları tersleme hakkını kım kımden alıyor bu kadar ucuza nerde satılıyor anlayamıyorum.
Tamam konu sahıbı cok katı yorumlarıda azıcık sınır bozucu ama sız nıye bu kadar ağır eleştırılerde bulunuyorsunuz ki ?
Bazen insanlar cvplarını bıldıklerı sorular sorarlar kendı ıstedıklerı cvpları alabılmek destek gorebılmek ıcın ..
Arkadaşta biliyordur gozluklu gelının hos durmuyacagını ama destek ıstıyor benım anladıgım ..

Ben olsam o muthıs gunde gozluk kullanır mıyım tabıkı hayır , ama kendınızı gozluk kullanamayacak kadar kotu hıssedıyorsanız alternatıflere bakabılırsınız arkadaşta burada o alternatıfler ıcın destek ıstemış.
Neyse birkaç arkadaş eklemiş bende eklıyeyım bana göre ne kadar hoş durmasada size fıkır verebılecek modeller :

tatlım destek ıstıyor olabılır elbette ancak ,
bız de ona cozum uretmeye clsıyoruz .
ama konu sahıbe fıkırlerımızı pek onemsemıyor ,gozluk takıcam dıyor
baska da bır acıklama yapmıyor ."neden lens degıl ?" dıyoruz ama yanıt yok .
dolayısıyla ıster ıstemez tepkı alıyor .

Son düzenleme:
arkadaşlar yakında düğünüm var ve ben gözlük kullanıyorum düğümde de takacagım mecburen ben hiç gözlüklü gelin görmesem de :((
kendime yeni bir gözlük almak istiyorum bana fikir verebilir misiniz nasıl birşey almalıyım ki gelinlikle abes durmasın

benim yeğenim geçen yaz evlendi çerçevesiz gözlük kullandı. hatta convers bile giydi gayet rahat bi düğün geçirdi. bi sorunun yoksa lens takman daha estetik olur düğün esnasında çekilen resimlerde daha iyi görünmen makyajının iyi görünmesi adına. yeğenime lens dokunuyodu ondan takamadı. ama düğün resimleri çekilirken allahtan sütüdyoya gitmiştim ve gözlüklerini çıkartarak çektirdim resimlerini. o inatlaşıp bir kaçtanede gözlüklü çektirdi. ama düğünden sonra oda gözlüksüz olanları beğenip almış.

tabiki gözlük takmak zorunda olan insan onunla yaşamayıda öğreniyo. seninde başka seçeneğin yoksa çerçevesiz gözlük tavsiye ederim. ve klasik bir duruşu olsun. spor bir gözlükten kesinlikle kaçın ve makyajının iyi görünmesi için çerçevedende uzak dur diyicem ama sanırım senin numaran çerçevesizde olmuyomuş. sen en ince çerçeveyi al ve gözlüklerin ön planda olmaması için taş falanda olmasın ama mutlaka klasik olsun.

Son düzenleme:
gözlük var, lens yok.e bunca insan sormuş sana niye lens yok diye bari ona bi cevap ver.ben şimdiye kadar gözlüklü geline denk gelmedim ama görsemde garip gelmez.sadece görsellik açısından hoş durmaz.her ne renk olursa olsun, hayatında bir defa giyeceğin o gelinliğe, o güzel saça makyaja yakıştıramam sadece ben.
lens kullanmaktan mı korkuyorsun, zarar vercek mi sanıyorsun takamam diye mi düşünüyorsun bilmiyorum ama bence lens gerçekten en iyisi olcak.

ayrıca eleştiri yapıyorsanız dozunu ayarlamısınıda bilin azcık.tamam fikrini söylüyorsun ama karşı tarafın anlayış gösterebilmesi için sende sınırını bilceksin !! yok öyle gözlüklü gelin mi böööğğ möğğğ.insan kırmak ne kadar kolay.

Canım ben gözlüklü gelin görmüştüm tabiii var.am bir arkadaşım lens takmıştı.daha hoş olmuştu...

1-demişler ki neden lens takmıyosun nesini takamıyosun anlamıyorum. de ki onlara "canım gözlük takmak istiyor" :24:
2-parlama falan olmaz fotoğraflarda.. neden olmaz çünkü o kadar ileri teknolojiyle çalışıyorlar ki artık bayrak direği bile güzel çıkıyor..kaldı ki gözlük parlayacak :ssz:
3-çok tarz gözlükler var artık kaç tane gözlük kestirdim gözüme bilsenn :32: yolunun üstündeki tüm gözlükçülere gir fikir iste.. :31:

mutluluklar dilerimm:38:

gözlük bütün güzelliği gölgeler bence gelinlikle hiç olmaz göz bozuklugunuz çok ciddi değilse bi kaç saat takmayıverin. Yada o güne özel lens alın ama sakın gözlük takmayın hiç hoş olmaz.

bu arada gözleri ışıktan rahatsız olan insanlar var.. takamıyordur alışkın değildir.. ışıktan bile rahatsız olabilen bi uzva yabancı bir madde bazı insanlarda sorun yaratabilir. size gözlük takmalı mıyım, sizce napsam, gözlüklü gelin öğğ mü değil mi dememiş ki:45: önerebileceğiniz model var mı demiş :24: varsa söylersin yoksa gözüne gönlüne hitap edebilecek uğraşlar bulursun kendine :ssz: kimsenin de kalbini kırmaz hevesini yerle bir etmezsin..bu kadar basit

canımm.. tak gözlüğünü yap düğününü sonrada koy fotoğraflarını boy boy:38: açık mekanda çektirirsin studyo fotoğrafçılığı iflas zaten.. açık mekanda da gözlük falan parlamaz. ya da studyoda az ışık kullanırlar. her halükarda senin ne istediğini anlayan anlar :51: parlamasın dedin mi parlatmaz :24:

:16:

tesekkur ederim beni anladıgın için gözlüğü çıkardığım da kayma oluyor bu yüzden lenste takamıyorum teknoloji sandığınız kadar gelişmedi ki ne yazik ki ben kendimi bildim bileli gözlükle yaşıyorum bir çağresi olsaydı burada sizden fikir almak zorunda kalmazdım zaten ama bir çağresi yok ameliyatla da düzelmiyor bunu da söyleyeyim
olumlu olumsuz cevaplarınız için yine de teseklkur ederim

kayma mı:37: o bahsettiğin kayma bende de var..öyle az buçuk bir şey de değil..
fakat ben de yaklaşık 6-7 senedir lens kullanıyorum...söyleyene kadar kimse anlamıyor
"aa lens mi var gözünde ?" gibi sorulara çok maruz kaldım..:31: bir çaresi var o da
lenstir...lens taktıktan sonra bu kadar kayan bir göz yine kayma yapsaydı,onca yıldır
ben kullanmazdım...:19:

ben bgn doktora gidecegim hepinize yarın sonuçları yazarım kayma var gözüm de gözlüksüz çok belli oluyor o yüzden lens takamıyorum yine de danışırım doktora inşaallah lens gözümü toplar çok tesekkur ederim olumlu olumsuz cevaplarınız için

Back
X