- 25 Haziran 2010
- 5.375
- 5.394
- 723
Merhaba herkese,konu haset doyumsuz eşimin ailesi..Kısaca yazıyorum,eşim de ben de çalışıyoruz,öyle yüksek paralar almıyoruz almadık hiçbir zaman...Ben iki yıllık öğretmenim öncesinde öğrenciydim eşime evime hiç katkım yoktu,eşim de özel sektörde asgari ücretin azıcık üstünde bi maaş alıyor,eşimin akrabalarının çoğu tek çalışanla evi geçindiriyor,bu şu demek olur mu ki “mrs21 ile kocası beraber çalışıyor çok paraları vardır,ona yardım etsin buna yardım etsin,o evlendi katkıda bulunun,babana geldin 5 kilo et al gel”” gibi gibi gibi imalı çirkin laflar...Hepsinden net nefret ediyorum ! Çünkü çok zor günler yaşadım hiçbirinin katkısı olmadı bize ama gerginlik olmasın diye gülüp geçiyorum,siz olsanız ne yapardınız ??
Şunu da belirteyim misal evime geldiler yeni bişey mi almışım,görmezden gelirler hayırlı olsun demezler,arkamızdan şunu da almışlar bunu da almışlar demek ki çok paraları var diyorlar

Şunu da belirteyim misal evime geldiler yeni bişey mi almışım,görmezden gelirler hayırlı olsun demezler,arkamızdan şunu da almışlar bunu da almışlar demek ki çok paraları var diyorlar