gözüm kaydi kusura bakma:(((

3. olarak soylemek istedigim de mesela bence 1.73 boya 64 kilo en azindan balik etidir, ben sevmem ama iyyyy ne bicim diye de kucumsemem. siz niye diger kadinlari asagiliyorsunuz? herkesin bir zevki var, esiniz de dolgun kadin seviyormus.
Balik etli degilim merakinizi gidereyim
Düzenli spor yapıyorum.
Peki. Deneyecegim

Ah canım bazen kilolu olmak için sadece yemek yemiş olmak gerekmiyor çocuk doğurmak yada ameliyat olmak yada bünye mutasyona uğrayabiliyor
inşallah sende öyle olmazsın ayrıca şöyle bir söz vardır kimi kınarsan onun gibi olmadan ölmezmişsin yarın yazarsı buraya 120 kiloyum diyet arkadaşı arıyorum diyee amma gülerim sana

Böyle her şeyi abartmaya devam ederseniz bu adam boşar sizi. Yok yeğenine niye para gönderiyor, yok niye kadının kalçasına 2-3 saniye baktı. Üstelik adam özür de dilemiş daha neyi abartıyorsunuz ki?

:))) evet kısa ve kiloluyuz biz sizin gibi mükemmel değiliz.sizin bu konuşmalarınızdaki kıskançlık ve egonun temelinde yatan sorun ne acaba :))

Mükemmellik kişisel bir kavramdır ve kimse tam olarak mükemmel değildir. Sizin yazdığınız durumda da fiziki açıdan kusursuz olmaması durumunda ki bu da göreceli bir durum ki o durumda bakabilir. Ben öyle anladım. Diyelim kadının poposu büyük eşi bu durumda başkasına bakma hakkına sahip gibi olmuş.. Ona bakarsanız dünyanın en güzel kadınları aldatılıyor. Bu biraz kişinin kendine ve karşısındakine saygısıyla alakalıdır.

illa bakınca cinsellik için bakmaz insan. garip olan şey içinde bakar. öyle kıvırırsa kadın olarak ne bu Allahaşkına diye bende bakarım. bence biraz fazla abartmışsınız.

fiziği güzel olsa sorun olmayacak yani, o da iyiymiş ayrıca sizde ki gereksiz özgüven bebişim, allah korusun 2 kortizon iğnesi ile o aşağıladığınız kızdan beter oluverirsiniz, yavaş o yüzden

evet kisa boylu kiloluyum bende ama bana malzeme ciktigindan degil ayikman icin yazdim ne yazdiysam arkasindayim fazla kibirli kendini begenmissin resmen sisman kadinlari asagiliyosun kocan iyi yapmis umaim bigun karsina gecip cirpi gibisinkilo al ben iri kalca seviyorum der .cok kibirlisin fizigin guzel olabilir ama kendine ozguvenin yok. insanlar kilo verip guzellesebilirler ama ozguvensiz olmak daha buyuk problem onu bu yastan sonra zor kazanirsin sen asil derdine yan

psikopata bağlamıssın haberin yok canım. Bende bakarım kırıtanlara ister istemez cidden göz kayıyor.Bu kocanı ne sapık yapar ne de başka birsey. Sen kocandan iğrenmeye yer mi arıyordun acaba:26:

Anlik olsa fark edemem ki zaten
Bu arada kilolu kisa boylu olupta dediginiz gibi seksi olan ben hic gormedim
Kilolu kisa olanlara da iyi ekmek cikti bu k9nudan ha

Ben kisa da degilim kilolu da degilim; ama kabul etmek lazim kisa boylular dolgun vucutlular daha caziptir sex icin. Cunku her pozisyona gelir. Esiniz de demek ki oyle kadinlardan hoslaniyor. Yoksa niye baksin kizin dolgun kalcalarina

Bu konu yoksa yeğenine para göndermek isteyen koca ve karşı çıkıp aralarında bir şey var zanneden biri vardı adını çıkaramadım. Aynı kişi mi?

illa bakınca cinsellik için bakmaz insan. garip olan şey içinde bakar. öyle kıvırırsa kadın olarak ne bu Allahaşkına diye bende bakarım. bence biraz fazla abartmışsınız.

erkektemi öyle bakıyormuş :) ''öyle kıvırırsa kadın olarak ne bu Allahaşkına diye'' erkek bir popoya cinsellik dışında neden bakar. çok merak ettim. bir örnek verirmisiniz?
bu arada konu sahibi eşinizi tanımıyorum belki ömründe bi kere bakmıştır kim bilir. sizin eşinize hitaben sormuyorum bu soruyu

Hayatınız abartıdan ibaret kusura bakmayın.
Kişi 150 boyunda 80 kilo olsa ne yazar? O zaman bu deyiminizle sadece uzun boylu zayıf kızların beğeneni olur, diğerlerini çöpe atalım?
Kimi erkek dolgun kalça beğenir kimi küçük kimi öyle ister kimi böyle...
Bir de hayal dünyası var ki oraya müdahale etme şansımız % kaç sizce?
Fazla naz aşık usandırır derler, olayı kapatın gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…