- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Bunun neyine goz kayar derken? Insandan bahsederken isaret zamiri kullanilmaz. Demek ki dolgun kalca seviyor adam. Senin kalcan var mi?FiZigi guzel olsa anlayacagim
150 biyunda nerden baksan 80 kilo
BUNUN neyine gozu kayar bi insanin
Sapikca kayar
Balik etli degilim merakinizi gidereyim3. olarak soylemek istedigim de mesela bence 1.73 boya 64 kilo en azindan balik etidir, ben sevmem ama iyyyy ne bicim diye de kucumsemem. siz niye diger kadinlari asagiliyorsunuz? herkesin bir zevki var, esiniz de dolgun kadin seviyormus.
Peki. DeneyecegimKonu sahibi arkadaşada diyorum ki. Tamam küs tepkini koy ki anlasın senin bunu kabul etmediğini bu kadar geniş olmadığını. Artı senin gönül koyabileceğini anlasın. Ama bu bi günlük olsun mesela. Ikinci gün bu küsme olmasın. Artık konuyu kapayın yani eşinize karşı.
Ben bakmıyorum o da bakmasin
Cokmu sey istiyorum
Sevgili degiliz evliyiz ya
Anlik olsa fark edemem ki zaten
Bu arada kilolu kisa boylu olupta dediginiz gibi seksi olan ben hic gormedim
Kilolu kisa olanlara da iyi ekmek cikti bu k9nudan ha
yeğen konusu ne? o da mı alıcı degıl,bakıcıymış?
Cokmu sey istiyorum
kendini okadar mükemmel görüyorki kocasının başka bir kadına bakma olasılı yok yanizavallı adam gel gelelim ki koca popolu kadın bunun bütün hayallerini suya düşürmüş hayal kırıklığı olmuş okadar da mükemmel değilmiş yani ALLAH KORUSUN .
illa bakınca cinsellik için bakmaz insan. garip olan şey içinde bakar. öyle kıvırırsa kadın olarak ne bu Allahaşkına diye bende bakarım. bence biraz fazla abartmışsınız.Olayi ozet gececegimm . Bir bucuk yildir evliyiz. Bugune kadar esimin bi yanlisini gormemistim. Geçmiş zaman kullaniyorum farkindaysaniz. Lakin bu oglen isten ciktik ikimizde . Yolu ters oldugu icin arabayi birakip metroya bindik. Duraga gelince onumuzden kisa boylu kilolu bi kiz indi. Kalcasini kivira kivira yurudu. O sira şeytan durttu esime baktim . Gozleri kizin kalcasinda((
Nereye bakiyorsun dedim. Kusura bakma sana yalan soyleyecrk degilim gozum kaydi dedi(( ama fark edince bakmadim çevirdim kafami dedi evet cevirdigini bende gördüm ama ondan şu an sadece tiksiniyorumm . Yataga girmek bana dokunmasina tahammulum yok. Cok dil döktü filan ama cok sogudum.
Güvenemiyorum. Yanimdayken sürekli birilerine bakarmi korkusu yaşıyorum(
Bana bunu yasattigi icin ondan da nefret ediyorum(((
Cevap olarak kusura bakma kemal benimde her an gozum birilerine kayabilir dedim. Ayrica.
3. olarak soylemek istedigim de mesela bence 1.73 boya 64 kilo en azindan balik etidir, ben sevmem ama iyyyy ne bicim diye de kucumsemem. siz niye diger kadinlari asagiliyorsunuz? herkesin bir zevki var, esiniz de dolgun kadin seviyormus.
fiziği güzel olsa sorun olmayacak yani, o da iyiymişayrıca sizde ki gereksiz özgüven bebişim, allah korusun 2 kortizon iğnesi ile o aşağıladığınız kızdan beter oluverirsiniz, yavaş o yüzden
Cokmu sey istiyorum
Olayi ozet gececegimm . Bir bucuk yildir evliyiz. Bugune kadar esimin bi yanlisini gormemistim. Geçmiş zaman kullaniyorum farkindaysaniz. Lakin bu oglen isten ciktik ikimizde . Yolu ters oldugu icin arabayi birakip metroya bindik. Duraga gelince onumuzden kisa boylu kilolu bi kiz indi. Kalcasini kivira kivira yurudu. O sira şeytan durttu esime baktim . Gozleri kizin kalcasinda((
Nereye bakiyorsun dedim. Kusura bakma sana yalan soyleyecrk degilim gozum kaydi dedi(( ama fark edince bakmadim çevirdim kafami dedi evet cevirdigini bende gördüm ama ondan şu an sadece tiksiniyorumm . Yataga girmek bana dokunmasina tahammulum yok. Cok dil döktü filan ama cok sogudum.
Güvenemiyorum. Yanimdayken sürekli birilerine bakarmi korkusu yaşıyorum(
Bana bunu yasattigi icin ondan da nefret ediyorum(((
Cevap olarak kusura bakma kemal benimde her an gozum birilerine kayabilir dedim. Ayrica.
adam lömbür lömbür döt seviyor demekki..
bızımkı o poponun altında ezıldı,onun hıncını bızden çıkarıyor..
adam lömbür lömbür döt seviyor demekki..
bızımkı o poponun altında ezıldı,onun hıncını bızden çıkarıyor..
illa bakınca cinsellik için bakmaz insan. garip olan şey içinde bakar. öyle kıvırırsa kadın olarak ne bu Allahaşkına diye bende bakarım. bence biraz fazla abartmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?