Gözümden akan yaşların hesabını allah sorsun dedi

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
Herkeze hayırlı akşamlar
3 yıl önce online bir oyunda biriyle tanıştım oyunda bir çok kişi tarafından tanınan popüler bir oyuncuydu benide aralarına aldılar ilk başta arkadşca konuşurken sevdik birbirimizi güvendik buluştuk.oyunu bıraktı sigarayı bıraktı hepsini ikimizi için yaptım dedi
herşey güzeldi onun ailesi beni kabul etti hiç olmaz demedi benim ailem çok baskıcı olduğu için 3 sene boyunca sölüyemedim.Ama oyundan arkadaş olduğumu bildiler babam hariç hep isteyenler oldu hepsine bir kulp bulup istemedim çünkü onu çok sevdim güvendim oda beni seviyordu hissettim yine isteyen vardı ben dayanamadım ben başkasını seviyorum dedim, kimi dedi annem anlattım olmaz babana ne dicen nasıl dersin felan filan onu da seversin dedi sevemem işte öyle kolay sevemiyorum anlattım annemin dediklerini olsun ikna ederiz dedi.Ama olmıcak babamda anlamaz beni mesaj attım olmuyor annem istemiyor dedim bitti dedim ikna ederiz ben seni seviyorum herşeye varım senle dedi git dedim gözümden akan bu yaşların hesabını allah sorsun dedi o kadr kötüyüm ki nasıl devam etcem bilmiyom uzun oldu kusura bakmayın

yaşlar kaç

madem seni isteyeler var birine vercekler o da sevdiğin kişi olsa ya keşke

çocuk değiliz ben 24 o 26

Ama cocuk gibi davraniyorsunuz.
Elbette ailenin gecerli sebepleri varsa ezip gecilmez ama daha tanisilmamis bile, bir mesajla "annem istemiyor, gorusmeyelim" diye bitirebiliyorsunuz.

Bunu daha ortaokulda kalan "annem duydu, arama" sekline benzettim.

mücadele edemiyorum beni anlıcak hiç kimse yok karşımda bende böyle olduğunu için üzgünüm bunları yazarken dahi ağlıyorum baskıcı bir aile kendi dedikleri olsun diye uğraşıyolar bende istemedim oyundan birine aşık olmayı oldum işte oldum ölmemmi lazım

Seven için engel yoktur. Korkaklık seninki.

Daha devam edip adamın kısmetine engel olma.

ay insan kendi hayatı söz konusuyken bu kadar boynu bükük arabesk nasıl davranıyor anlamıyorum ben..
söyle sevgilinde alsın ailesini istemeye gelsin.. nasıl olsa habire isteyenler geliyormuş..
insan bir sevgilisiyle plan program yapar nasıl yapabiliriz diye bir kafa yorar yahu..

çocuk gibi annem istemiyor al misketlerini git nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…