Gözümden akan yaşların hesabını allah sorsun dedi

çalışmıyorum açıktan okuyorum çalışmamı oda istemedi senin baban öyle
benim babamda benim evde kaldığımı düşünüyor anneme baskı yapıyor sürekli herkez farklı
ben sevmsem neden 3 yıl boyunca seveyim ki salakmıyım koca delisi olsam evlenirdim
ailem beni anlarmı diye düşündüm
ortak arkadş felan yok yalan sölüyebilceiğim hiç bir şey yok çünkü hep ailem ne istediyse o oldu onlarla gezdim onlarla düğüne gittim hep onlarla oldum
uzak evlenmemi asla istemiyolar çünkü evlenince yine onlarla gezip onlarla olmamı bekliyolar

ha öyle bi damat nerde var mı evlenşnce onlarla gezesin

yazık valla yazık.. hemen mesaj atıp bitirmişsin.
burada birileri aynı şekilde terkedilip konu açınca "yazıklar olsun,seni hiç sevmemiş demekki annesi daha seni tanımadan istemiyorum demiş.seni sevseydi ailesini ikna ederdi" deniyor. Aynı şey senin için de geçerli.
Ben de gerçekten sevdiğine inanmıyorum, çocuğun senden kurtulması isabet olmuş.

O kaç diyor ama ben kaçamam
Nasıl yaparız bilmiyorum bırakmam ben seni diyor ağlıyor telefonda :'(

sevdiğin adamla aynı şehirdemisiniz,işi gücü var mı,ailesi nasıl babanın razı olacağı biri gibi mi,siz her yere ailenizle gidiyormuşsunuz ya bu sevgiliyle sadece tlfndan internetten mi iletişim kurdunuz,buluştunuz mu hiç yüzyüze görüştünüz mü

Evet işi var ayrı şehirlerdeyiz ama oda karadenizli benim oldugum yere 2 3 saatlik mesafede ama kendisi Kocaeli'de çalışıyor evet yüz yüze görüştük

canım o zaman bir işe gir.. çalışmamı istemedi ne demek.. çalışırsan ailenin üzerindeki baskısı da azalır biraz rahatlarsın..
biraz kendin için yaşa .. yazdıklarından çıkardığım hep başkaları ne derse onu yapıyorsun . senin hayatın üzerinde başkalarının söz hakkı olmasına bu kadar izin verme..
ve sakın kaçma birlikte mücadele edin ama kaçma olayına girme sakın ..

Valla ahı tutarsa anana tutsun o ah... aslinda seninde sucun var sevginin arkasinda durmuyorsun ama anne bu karşi gelmekte pek zor... ama sen ondan eminsen biraz caba goster diren...

Valla ahı tutarsa anana tutsun o ah... aslinda seninde sucun var sevginin arkasinda durmuyorsun ama anne bu karşi gelmekte pek zor... ama sen ondan eminsen biraz caba goster diren...
Pes etmeyelim diyor bu akşam kız kardeşime solicem bakalım o ne dicek

ilahi adalette zaman asımı yoktur derler eger gercekten kırdıysan ki kırmıssın an gelir mutlu olursun hatta cok uzunca bir sure ama oyle biryerden kırılırsın ki..

Sen çok çabuk pes etmişsin bence çünkü bende sevdiğim kişi için 1 yıl mücadele ettim en son babam ne yapcan evimi terketcen dedi bende hayır paşa paşa sen vercen belime de kuşağı sen bağlıcan dedim ve sonuç istediğim kişiyle evliyim ve babam şimdi benden çok eşimi sever korur. Bence mücadele et korkaklık yapıp en başından kaçma. Hayat bir savaş alanı ve her zorlukta arkanı dönüp gidemiyorsun

Kardeşim bak yasin küçük diye kardeşim diyorum..daha babanın karşısına geçip durumu anlamamışsın adamı tanımamışsın hemen kaçmaktan söz ediyorsunuz sonrada ailem vermedi kaçtım diye işin içinden çıkıyorsunuz
Önce bir uğraş çaba göster ikna etmeye çalış sonra konuş bunları. .

Evet ben birini seversem ki seviyorum evde herkese onu kabullendirdim üstelik annem onu çok seviyor oğlu gibi.Hem kendisi sevdirdi kendisini hemde ben onu sevdirdim.Zor aşamalardan geçtik annesi hala beni kabul etmiyor ama ben aşkımdan vazgeçmiycem onu zor buldum kayb edemen.Nasıl rahatc bitti diyorsunuz anlamadım üstelik bu yaşınızda.Çocukmusunuz siz? 24-26 yaşlarda insanlar anne oluyorlar.İnsanın birini sevdiğini söylemesi bu kadarmı korkunç.Aileler bu samimiyyeti yaratmıyor her halde.Yinede bırakma aşkını derim ben.Beddua ayrı bir konu Allah adaletli hüküm verendir.İnsanların bedduasına değilde insanın senin üstünde olan hakkına bakar Allah kulumu incitme der.

buraki yorumların çoğunu çok kırıcı buldum. konu sahibinin ailesi baskıcıymış sonuçta, bazı aileler var ki yaşın kaç olursa olsun karşı gelemezsin.
Çalışmıyorsanız işe girmeye bakın bence. Bir de aradan biraz zaman geçsin arkadaşım tanıştırdı diyerek sevdiğiniz adam için ailenize tekrar konuyu açsanız olmaz mıyki başka biri gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…