çalışmıyorum açıktan okuyorum çalışmamı oda istemedi senin baban öylegönlü yok ki .. işi yokuşa sürüyor sürekli..
milyon tane yol bulabilir istese..
çalışmıyormusun konu sahibi .. daha 24 yaşındasın nedir bu annenin seni evlendirme merakı..
bir kere ben 25 yaşımdayken babama haber göndermişler babam benim kızım daha küçük deyip eve bile sokmamıştı..
bir işe gir bir iki ay sonra işyerinden tanıştım de vs vs..
ha öyle bi damat nerde var mı evlenşnce onlarla gezesinçalışmıyorum açıktan okuyorum çalışmamı oda istemedi senin baban öyle
benim babamda benim evde kaldığımı düşünüyor anneme baskı yapıyor sürekli herkez farklı
ben sevmsem neden 3 yıl boyunca seveyim ki salakmıyım koca delisi olsam evlenirdim
ailem beni anlarmı diye düşündüm
ortak arkadş felan yok yalan sölüyebilceiğim hiç bir şey yok çünkü hep ailem ne istediyse o oldu onlarla gezdim onlarla düğüne gittim hep onlarla oldum
uzak evlenmemi asla istemiyolar çünkü evlenince yine onlarla gezip onlarla olmamı bekliyolar
Eee ailen bu kadar bencilken sen neden kendini biraz düşünmüyorsunbabama sölemeye gerek bile duyulmuyor ben sevmediğim biriyle evlensem onlar için sorun değil
Eee ailen bu kadar bencilken sen neden kendini biraz düşünmüyorsun
O kaç diyor ama ben kaçamam
Nasıl yaparız bilmiyorum bırakmam ben seni diyor ağlıyor telefonda :'(
Evet işi var ayrı şehirlerdeyiz ama oda karadenizli benim oldugum yere 2 3 saatlik mesafede ama kendisi Kocaeli'de çalışıyor evet yüz yüze görüştüksevdiğin adamla aynı şehirdemisiniz,işi gücü var mı,ailesi nasıl babanın razı olacağı biri gibi mi,siz her yere ailenizle gidiyormuşsunuz ya bu sevgiliyle sadece tlfndan internetten mi iletişim kurdunuz,buluştunuz mu hiç yüzyüze görüştünüz mü
çalışmıyorum açıktan okuyorum çalışmamı oda istemedi senin baban öyle
benim babamda benim evde kaldığımı düşünüyor anneme baskı yapıyor sürekli herkez farklı
ben sevmsem neden 3 yıl boyunca seveyim ki salakmıyım koca delisi olsam evlenirdim
ailem beni anlarmı diye düşündüm
ortak arkadş felan yok yalan sölüyebilceiğim hiç bir şey yok çünkü hep ailem ne istediyse o oldu onlarla gezdim onlarla düğüne gittim hep onlarla oldum
uzak evlenmemi asla istemiyolar çünkü evlenince yine onlarla gezip onlarla olmamı bekliyolar
Pes etmeyelim diyor bu akşam kız kardeşime solicem bakalım o ne dicekValla ahı tutarsa anana tutsun o ah... aslinda seninde sucun var sevginin arkasinda durmuyorsun ama anne bu karşi gelmekte pek zor... ama sen ondan eminsen biraz caba goster diren...
Tek kelime ile aşkına sahip çıkamayan bir korkaksın arkadaşım. .o kişiyle oyunda arkadş olduğumu biliyolardı o yüzden arkadş aracılığıyla demem olmazdı anlarlardı annem kız kardeşim biliyor oyundan arkadşım olduğunu
Ben beddua nin nasıl tuttuğunu çok iyi biliyorum hani insani tek annesi anlardi ama benim annem anlamıyorTek kelime ile aşkına sahip çıkamayan bir korkaksın arkadaşım. .
Sen çok çabuk pes etmişsin bence çünkü bende sevdiğim kişi için 1 yıl mücadele ettim en son babam ne yapcan evimi terketcen dedi bende hayır paşa paşa sen vercen belime de kuşağı sen bağlıcan dedim ve sonuç istediğim kişiyle evliyim ve babam şimdi benden çok eşimi sever korur. Bence mücadele et korkaklık yapıp en başından kaçma. Hayat bir savaş alanı ve her zorlukta arkanı dönüp gidemiyorsunHerkeze hayırlı akşamlar
3 yıl önce online bir oyunda biriyle tanıştım oyunda bir çok kişi tarafından tanınan popüler bir oyuncuydu benide aralarına aldılar ilk başta arkadşca konuşurken sevdik birbirimizi güvendik buluştuk.oyunu bıraktı sigarayı bıraktı hepsini ikimizi için yaptım dedi
herşey güzeldi onun ailesi beni kabul etti hiç olmaz demedi benim ailem çok baskıcı olduğu için 3 sene boyunca sölüyemedim.Ama oyundan arkadaş olduğumu bildiler babam hariç hep isteyenler oldu hepsine bir kulp bulup istemedim çünkü onu çok sevdim güvendim oda beni seviyordu hissettim yine isteyen vardı ben dayanamadım ben başkasını seviyorum dedim, kimi dedi annem anlattım olmaz babana ne dicen nasıl dersin felan filan onu da seversin dedi sevemem işte öyle kolay sevemiyorum anlattım annemin dediklerini olsun ikna ederiz dedi.Ama olmıcak babamda anlamaz beni mesaj attım olmuyor annem istemiyor dedim bitti dedim ikna ederiz ben seni seviyorum herşeye varım senle dedi git dedim gözümden akan bu yaşların hesabını allah sorsun dedi o kadr kötüyüm ki nasıl devam etcem bilmiyom uzun oldu kusura bakmayın
Kardeşim bak yasin küçük diye kardeşim diyorum..daha babanın karşısına geçip durumu anlamamışsın adamı tanımamışsın hemen kaçmaktan söz ediyorsunuz sonrada ailem vermedi kaçtım diye işin içinden çıkıyorsunuzO kaç diyor ama ben kaçamam
Nasıl yaparız bilmiyorum bırakmam ben seni diyor ağlıyor telefonda :'(
Hayatta en yakınınımiz bile bazen bizleri anlamaz..normaldir bu..sen hemen arabeske bağlayıp pes etmişsin şimdide yakiniyorsunBen beddua nin nasıl tuttuğunu çok iyi biliyorum hani insani tek annesi anlardi ama benim annem anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?