Gözümden akan yaşların hesabını allah sorsun dedi

benim ailem bana çok baskı yaptı bir tane bile erkek arkadşım yok ben 17 yaşlarındayken birine aşık olmuştum bu olay yüzünden senelerce baskı ve laf işittim kimse girmedi hayatıma taki bu kişiye kadr

ne alaka ölmekle maden arkasında duramıcaktın madem ailen baskıcı neden adamın hayatına girdin.madem güvendin şart mıydı oyunda tanıştım demen.bence erkek arkadşın çok haklı.

benim ailem bana çok baskı yaptı bir tane bile erkek arkadşım yok ben 17 yaşlarındayken birine aşık olmuştum bu olay yüzünden senelerce baskı ve laf işittim kimse girmedi hayatıma taki bu kişiye kadr

iyide bu dediğiniz birçok ailenin yaptığı birşey..
hayat bu .. hayatın rutini bu mücadele etmek..

iyi öyleyse annenizin babanızın uygun gördüğüne razı gelin .. şurda yorum yapanlara yaptığınız defansı annenize yapsaydınız keşke..

Eğer haklıysa gerçekten sorsun eğer kendinize güveniniz yoksa başkasının günahına girmeyin ki siz zaten sevmiyormuşsunuz.

helal olsun

Eğer haklıysa gerçekten sorsun eğer kendinize güveniniz yoksa başkasının günahına girmeyin ki siz zaten sevmiyormuşsunuz.
sevmesem 3 yıl boyunca durmazdım yanında çok isteyen oldu ilk fırsatta giderdim ben ailemin nabızını ölçtüm
dayanamadım söledim annemin tepkisi aptal salak oyundaki adama aşık olmuşsun baban duymasın malsın sen beynin yok bir sürü şeyler söledi babana ben sölemem ömür boyu çene dinliyemem dedi git söyle kendin ben internetten koca buldum dersin dedi

Madem arkasında durmayacaksın ne diye sevmeye yelteniyorsun? Anlamıyorum yani bi insanın hayatıyla oynamak bu kadar kolay mi? Sevgisinin arkasinda duramayan sevmesin arkadaş ya. Bu ah senden bi şekilde çıkar haberin olsun.

Netten tanıştığını söyleme ortak arkadaş tanıştırdı vs de bunun için ayrılınır mı keşke annene de söylemeseydin benim annem olsa çok kızar :)

Ya bahane arıyorsun şuan farkında mısın ailene niye internetten tanıştık dedin ki eğer gerçekten isteseydiniz birilerini araya katarak arkadaş aracılığıyla tanıstık der ailenizin gönlünü yapardınız.

mesele istemeyse alsın çiçeğini çikolatsını istesin sende evet de olsun bitsin nedir yani

seni istemye gelenler kimler tanıdık falan mı
tanımıyorum aracı bir adam var bugün sabah erkenden gelmiş ne oldu diyor anneme
ben anneme sevdiğim var dememe rağmen çocuk kızımdan nasıl boylu poslumu diyor

o kişiyle oyunda arkadş olduğumu biliyolardı o yüzden arkadş aracılığıyla demem olmazdı anlarlardı annem kız kardeşim biliyor oyundan arkadşım olduğunu

Sende bekle 2 ay sonra başka bırıymıs gıbı cıkar karsılarına

gönlü yok ki .. işi yokuşa sürüyor sürekli..
milyon tane yol bulabilir istese..

çalışmıyormusun konu sahibi .. daha 24 yaşındasın nedir bu annenin seni evlendirme merakı..
bir kere ben 25 yaşımdayken babama haber göndermişler babam benim kızım daha küçük deyip eve bile sokmamıştı..
bir işe gir bir iki ay sonra işyerinden tanıştım de vs vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…