bir mesaj değil 1000 mesaja sığramam sizleri magdur etmemek için uzun yazmadımbide üç yıllık bi ilişkiyi bi mesajamı sığdırdın yazık
benim ailem bana çok baskı yaptı bir tane bile erkek arkadşım yok ben 17 yaşlarındayken birine aşık olmuştum bu olay yüzünden senelerce baskı ve laf işittim kimse girmedi hayatıma taki bu kişiye kadray insan kendi hayatı söz konusuyken bu kadar boynu bükük arabesk nasıl davranıyor anlamıyorum ben..
söyle sevgilinde alsın ailesini istemeye gelsin.. nasıl olsa habire isteyenler geliyormuş..
insan bir sevgilisiyle plan program yapar nasıl yapabiliriz diye bir kafa yorar yahu..
çocuk gibi annem istemiyor al misketlerini git nedir?
ne alaka ölmekle maden arkasında duramıcaktın madem ailen baskıcı neden adamın hayatına girdin.madem güvendin şart mıydı oyunda tanıştım demen.bence erkek arkadşın çok haklı.mücadele edemiyorum beni anlıcak hiç kimse yok karşımda bende böyle olduğunu için üzgünüm bunları yazarken dahi ağlıyorum baskıcı bir aile kendi dedikleri olsun diye uğraşıyolar bende istemedim oyundan birine aşık olmayı oldum işte oldum ölmemmi lazım
benim ailem bana çok baskı yaptı bir tane bile erkek arkadşım yok ben 17 yaşlarındayken birine aşık olmuştum bu olay yüzünden senelerce baskı ve laf işittim kimse girmedi hayatıma taki bu kişiye kadr
helal olsuniyide bu dediğiniz birçok ailenin yaptığı birşey..
hayat bu .. hayatın rutini bu mücadele etmek..
iyi öyleyse annenizin babanızın uygun gördüğüne razı gelin .. şurda yorum yapanlara yaptığınız defansı annenize yapsaydınız keşke..
sevmesem 3 yıl boyunca durmazdım yanında çok isteyen oldu ilk fırsatta giderdim ben ailemin nabızını ölçtümEğer haklıysa gerçekten sorsun eğer kendinize güveniniz yoksa başkasının günahına girmeyin ki siz zaten sevmiyormuşsunuz.
internet olduğu için annem babama bile söleme gereksinimi duymuyorNeden ıstemıyorlar dert ne ?
seni istemye gelenler kimler tanıdık falan mıinternet olduğu için annem babama bile söleme gereksinimi duymuyor
Ya bahane arıyorsun şuan farkında mısın ailene niye internetten tanıştık dedin ki eğer gerçekten isteseydiniz birilerini araya katarak arkadaş aracılığıyla tanıstık der ailenizin gönlünü yapardınız.sevmesem 3 yıl boyunca durmazdım yanında çok isteyen oldu ilk fırsatta giderdim ben ailemin nabızını ölçtüm
dayanamadım söledim annemin tepkisi aptal salak oyundaki adama aşık olmuşsun baban duymasın malsın sen beynin yok bir sürü şeyler söledi babana ben sölemem ömür boyu çene dinliyemem dedi git söyle kendin ben internetten koca buldum dersin dedi
internet olduğu için annem babama bile söleme gereksinimi duymuyor
tanımıyorum aracı bir adam var bugün sabah erkenden gelmiş ne oldu diyor annemeseni istemye gelenler kimler tanıdık falan mı
sen susarsan der tabi bu gidişle verirlerdetanımıyorum aracı bir adam var bugün sabah erkenden gelmiş ne oldu diyor anneme
ben anneme sevdiğim var dememe rağmen çocuk kızımdan nasıl boylu poslumu diyor
Sende bekle 2 ay sonra başka bırıymıs gıbı cıkar karsılarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?