Gözüme uyku girmiyor, yardim edin arkadaslar..

belki bir dönemdir? basta firtinaya tutulup her yeri silip süpürür sonra yine sakinlesir... cok gördüm öyle, iki ay sonra cogu özüne dönüyor bilemedin bi sene

Maşallah ya çok tatlısınız, özellikle çikolata hikayesine bayıldım.
Umudunu taze tutmaya çalışacağım, zaten il değişikliği için araştırma içindeyim. Umarım yeni şehir yeni umutlar olur benim için.
Desteğinize çok teşekkür ederim

L LimonReceli gördüğüm kadarıyla örnekler seni daha çok rahatlatmış :) ben örnek verip uzatmıyım dedim ama bak ben de anlatıyım
Vi kere istemeye geleceklerdi vazgeçtiler babamın bile haberi vardı uzun süre çıkmıştık bu benim için yıkım oldu
Başka biri ile onla da severek nişanlandım evleneicez gün alıyoruz o da esrarengiz şekilde yüzünü gösterdi heralde artık nişanlandık ayrılamaz die şaşırıcaksın ama biz ev alıcaktık emlakçıya kapora götür die para veriyoruz tüm gün TEli açmadı uyuyakalmış falan böyle önemli günde ben hâlâ ılımlı olmaya çalışıyorum dddim ki dönüşte de bize gelirsin yemek yersin o da dddi ki yemekte ne var pilavla bezelye dedim ne ddi bilio musun neee et yoksa gelmem dedi hatta annem namaz kılıodu o an bana idare et falan dddi dedim yok ayrıldık ve şimdi şoka giricen bak vi gün sora ben daha işe gitmeden sabah kapıya dayandı zilleri alacaklı gibi çaldı babaneme küfür etti babama dediki trilyonluk adamsın bilezikleri geri ver dddi erkek kardeşim camdan ona bağırdı düşecek die korktum gözümün önünden girmito kabus gibiydi (sora ben ilk kez sevmediğim biri ile sırf elaleme tesil oldum die evlendim omu da anlatmıyım artık bence üzülmekten vazgeçiceksin ama şuan ki eşimle çok mutluyum dört dörtlük benim de yaşım 32

Cok tesekkur ederim, öyle iyi geldiki yorumunuz.
Allahım lütfen iyiki deyim, lütfen geçsin bu acı.
Cok sagolun, içime iyikinin ferahlığı geldi.
İbadet ibadetin gerekliliklerini yerine getirmek Allah aski ile olacak seyler kul aski ile degil
Uzulerek belirtiyorumki bunu baski unsuru kullanarak veya bastan belli etmeyip sonradan zorla yapanlarin aslinda altinda yatan cok bencilce bir dusunce kendi ahiretlerine fayda ve buyuk sevap alma gercekten sevabi buyuk lakin zorlama yok hosgoru var tatli dil var zorlamak tehdit kucuk gormek olurmu hele kibir dinimizde en gunah sey degilmi

Karsindaki sana uygun degilse en bastan yanasmazsin uygununu beklersin

Simdi bu noktada sizin eksik akilliya sormak lazim sen gercek niyetini belli etmeyerek bir genc kizi bir ana baba evladini oyaladin umut verdin guven verdin zamanini aldin belki yasanan surecte kirdin incittin yari yolda biraktin o ne olacak o saniyorki vay dn icin yaptim ne gunahi bence o isler oyle degil o unsurlarda olan insanlar yanindaki kadina ikinci defa bakmiyor ki goz harami na girer helalim degil diye sizin ki bunu yapabiliyormu???

Hakkinizda hayirlisi olsun bana kafasi cok karismis geldi bu tarz yonelimleri olupta sonra kaldiramayip kafasina gore takilanda cok mutaasip yasami herkes basaramiyor bir muddet sonra kendi kafasina uyduruyor sizinkindede oyle olacakmis gibi bir hissiyat sezdim

Canım yaa, çok teşekkür ederim.
Vakit ayırıp yazman bile çok kıymetli

Et yoksa kök yesin arkadaş
Diğerine ne demeli
Bunlar hep geçiyor dimi @Dropkick, sonra böyle gülümseyerek anlatirim inşallah ben de :)

Erkeklerin en sevdiği şey bu herhalde.
Açığı kapatayım
Kapalıyı açayım
Sarışını esmerleştireyim
Esmer de sarışın olsun
Kilolu olan zayıflasın
Zayıflar kilo alsın
Çalışanlar hemen istifa etsin
Çalışmayan en acilinden işe başlasın
Dünyaya kaos yaratmak için gelmiş gibiler resmen.

En güzelini yapmışsınız ayrılmakla, nedenini de söyleyeyim
1.din kimsenin tekelinde değildir.kimse bir başkasına sanki kendisi fani bir kul değilmiş gibi davranamaz.
2.oyuna son dakikada yeni kurallar eklenmez. Bu acizliktir. Ayağıma yer edeyim gör ki sana ne edeyim kafasında biriyle çok uzun yola çıkılmaz
3.ne istediğini bilmeyen, ciddi gelgitleri olan adamla ömür geçmez
4.ibadet ya da din adına yapılan diğer şeyler Allah için yapılır. Koca için kapanılmaz, kv için oruç tutulmaz, gösteriş için namaz kılınmaz. Zaten bu şekilde yapılan her ibadetin kişinin suratına çarpılacağı da kuran'da yazılıdır.

Hakkınızda hayrlısı olsun inşallah.
Yalnız eski nişanlınızın ahretlik eş istemesine de çok güldüm. Kendisi kesin cennetlik miymiş. Nasıl insanlar var yahu. Ego ne biçim olmuş.

Ahhh ahh....
Nereden başlayacagımı bilmedigim icin giris gelisme bolumlerini es gecip direk olarak sonuca geliyorum.....
Suan uzulmen acı cekmen cok normal...
Üzül ve acını yaşa elbette ama detayları es gecmeden....
Boyle bir evlilik uzun ömürlü olmazdı zaten..
Insanlar kendi alıskanliklarindan kimse icin vazgecmemeli...
Oldugundan farklı bir kalıba girmemeli
Hele ki dine davet etmek ne demek????
Ciddi anlamda bir saygısızlık bence....
O yuzden gönlün cok ferah olsun ve cok daha ciddi badireler atlatmadan bu iliskiyi sonlandirdigin icin mutlu ol....

Cok tesekkur ederim,
O kadar iyi analiz ettiniz ki.
Zaten beni adam etmek için uğraştığını, artık olmayacağımı anladığını söylüyor. Bu sevap hesabı/ticareti
Cennete de karısıyla girmek istiyormuş ki benim girmeyecegimden gayet emin. Bu da haksızlık, niyet okuma, kibir ne dersek.
Üstelik bu tartışmanın üzerine beni kalmaya eve davet ediyor. Madem oyle nikâha ne gerek var dimi?
Açıkçası ben çok büyük bir psikolojik sorunu olduğunu, benlik arayışını tamamlayamadigini, sosyal hayatta bir yere ait hissederek tutunma isteği olduğunu, ve sonunun pek iyi olmayacağını düşünüyorum.
Allah yardımcısı olsun

Mesajınız için tesekkurler,
Kısa ve özlü. Benim de kabul edemedigim şey buydu, zorla kabulledirme baskısı

37 yasina kadar akli neredeymis

belki bir dönemdir? basta firtinaya tutulup her yeri silip süpürür sonra yine sakinlesir... cok gördüm öyle, iki ay sonra cogu özüne dönüyor bilemedin bi sene
Bu kadar çok kafa karışıklığı yasayan bi adamın kişilik gelişimini tamamlayamadigini düşünüyorum. Artık ne tarafa dönerse dönsün

Cok tesekkur ederim,
4 maddenin 4u de bizzat kendisini ifade ediyor cidden. Sanki tanımış da yazmışsınız gibi :)
Kendisi cennette rezervasyon yaptırdığı için yalnız gitmek istemiyormuş. Benim de cehenneme gideceğimden çok emin

Hepsi bir yana, bi insanın bu kadar aciz bir duruma düşmesi içler acısı değil mi? O nasıl bir kibir? Nasıl bir cehalet?

Canim benim. Eminim Allah karsina sana layik olani cikaracaktir. Bundan kurtulduguna sükür et. Icini ferah tut.
Allah'tanki evlenmeden önce farkina vardin bu durumun. Cok sevindim adina

Hoşgeldin sevgili BahtsizBedevii
Evet çok şükür ki gerçekleri duygularımdan arındırarak görmüş oldum. Hala da bana mesaj atıyor kendini yakma filan diye
Kendine kötülük ediyorsun deme kustahliginda halen.
Çok çok şükür, biraz acıyacak haklisin, acısın da ama geçsin sonra :)

Canim benim. Eminim Allah karsina sana layik olani cikaracaktir. Bundan kurtulduguna sükür et. Icini ferah tut.
Allah'tanki evlenmeden önce farkina vardin bu durumun. Cok sevindim adina
Cok cok cok tesekkur ederim canım benim
Şükür ki güçlüyüm, şükür ki ona muhtaç olmadım hicbir zaman. Şükür ki evlenmeden gördüm gerçekleri. Ne kadar şükretsem azdır.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…