Gözüme uyku girmiyor, yardim edin arkadaslar..

Benzeri bi durumu yasadim ben açık saçık ojeli makyajli biriydim hala o kadar olmasa da öyleyim ve karsima biri cikti cok sevdi sözde!! Beni kabul etti o halimde bende tamam dedim 1. Ayin sonunda büyüklerine sormus açıkmısım olmazmis ustelik ırkcilik da yapti bana bu cok dindar arkadaş gunlerce dayak yemis gibi dolastim ne ırkım kaldi ne açıklıgim bende kuran okuyan biriyim elhamdulillah allah inancim sonsuz ama din ve dindarlik bu degil resmen benim 1 yılıma mal oldu. Kendimi herseyden herkesden dislanmis hissettim çünkü saygi deger din alimleri degerli büyükleri bana tü kaka demis... sonra ne mi oldu köpek gibi pisman oldu yillar sonra gayet açık saçık biriyle evlendi. Ve bende gayet dindar mukemmel biriyle tanistim dini kendi kaliplari olmadigini bana cok güzel ifade eden biriyle ha bu arada hala açığım o istek gelince kapanacagim allahin izniyle :) demem o ki hic ama hic üzülme cok şükür de ve önüne bak. Sil göz yaşlarını birak o uzulsun.

Ben şu an ayrılık taze olduğu için bir anda değişmiş gibi geldiğini düşünüyorum. Biraz zaman geçtikçe aslında hep beni alttan alta işliyormuş nasıl fark etmemişim diyeceksiniz sanki. Genelde öyle oluyor çünkü.

Son zamanlarda türeyen bir kitle var. Hani böyle ezelden beri muhafazakar olanların ilk bakışta anladığı,samimiyetlerine asla güvenmediği...
Rüzgar tersine döndüğü an ağzımızı açık bırakacak yığınla fırdöndü.
Nişanlınızla Allah arasında tabi bilemeyiz günahını almayalım.
Ama isabetli bir karar. Dindar olan kendi gibi biriyle evlenmeli. Tebliğ mebliğ ayaklarıyla kimse kimseyi baskı altına almasın.

Damdan düşeni damdan anlar yorumunu birkez daha yapacağım :) O yobazdan kurtuldugunuza taze bir olaymış gibi sevindim. Ben de tam o hikâyenin ortasındayım galiba. Duygularım biraz karışık, halen şaşkınım ama kararımın doğru olduğunu net biliyorum.
Tüm güzellikler sizin olsun, eşiniz adına da sizin adınıza da çok sevindim. Sevgiler

Haklısınız, sabah bunu da düşündüm biraz. Hani bir kurbağa hikayesi var. Kurbağa bir cezveye koyulur, alttan yavaşça ateş açılır. Ilk önce sebebini bilmediği bir rahatlama yasayan kurbağa yavaş yavaş pişmeye başlar ve ölür. Oysaki direkt sıcak suya koysalardı kurbağa sıçrayacaktı.

Cok haklisiniz, şimdi taşlar yerine oturuyor. Kendimi ciddi bir baskı altında hissetmişim zaten

Hersey cok daha guzel ve gönlunce olacak :) sabret yeterki :)

Yorumunuz için çok teşekkür ederim,
Evet biz birbirimiz için uygun değiliz. Ben hosgoruyle destek oluyordum ama onun yaptığı şeyin benim zihnimdeki masum şeyler olmadığını ve beni de buna psikolojik olarak zorladığını anladim

Cennete de karisiyla mi gitmek istiyormus? Ulan bu erkekler de........ Neyse ya. Evlenip iki sene dolmadan kanepede moloza dönen, karisinin yuzune bakmayan okuzler bunlari soyleyince cok komik oluyorlar. Hele sen bi cennete gidecek kul ol da, ondan sonra benim durumumu dusun diycektin. Madem o kadar dinine yonelmis, once gitsin kilmadigi namazlari kilsin tutmadigi oruclari tutsun, kalbini kirdigi insanlardan helallik istesin. Ilk is hemen bir kadini baski altina sokmak fikri de, bana o insanin birseylerin bilincinde olan birisi oldugunu degil de, mahalle baskisi yapan eli sopali barbarlara karisitigini dusundurur.

Yorumlara baktım da şoktayım yani o adama yobaz diyenler Müslümanım diye kandırmayın kendinizi. Müslüman Allah A inanıp Kuran ı Kerim i okuyup uygulayana denir. Adam belli ki uygulamak ve eşinin de kendine uymasını istemiş Müslümanlığın ne olduğunu bilmeden yorum yapanlar asıl yobaz bence sizsiniz. Ayrıca evleneceğin insanın böyle olduğuna sevinmelisin ahiretini kurtaracak biri çıkmış karşına sen hala bela arıyorsun. Ortalık içip aldatan karısını döven ruhsuzlarla dolu. Allah A gerçekten dayanan insandan zarar gelmez. Unutma bütün kötülükler iman eksikliğinden doğar ve yarım yamalak Müslümanım diyenden imanının tam olmasını bekleme. Umarım pişman olmazsın

Maalesef böyle bir adama denk gelmişsin kendimden örnek vereyim eşimin ailesi dinini tam yaşayan muafazakar insanlar hacılar yani öyle kadın erkek bir arada oturmazlar genelde ben açığım eşimde en başından beri beni böyle bilir ve ben asla karışmam tesettüre girmek istersen senin seçimin der
Bence evlenmeden görmen iyi olmuş evlendikten sonra daha kötü durumlar olurdu eminim şükret

Kardeş benim eski eşim zamanında bana "İslam'da başörtüsü diye bir şey yoktur. Bu bir gelenektir" Diyordu.
Şimdi 7 yaşındaki kızını gördüm çocuk türbanlı. İnanılmaz bir durum.

Evet çok doğru,
Yıllardır binbir bahane ile düğünü erteliyor ama beni haram görmüyor (madem dini hassasiyeti var!)
Sırf kendisini ispat etme çabaları bunlar, göstermelik ucuz müslümanlık oyunları.
Zaten o cennet olayını bi duydum aklımı kaçırıyordum, gerçek bir müslüman böyle bir gaflete düşebilir mi?

Şanslıyım ki erkenden farkettim :)

zorlamayla baskiyla hic bir guzelligin olmayacagina inananlardanim.. Vardir bir hayir onunuze bakin derim

Pardon benim ahiretimi neden başkası kurtarıyor?
Allah bana akıl- irade vermemiş mi ki bi baskasi bana rehber olacak. Siz konuyu tam anlamamjssiniz anlasilan, konu din degil. Dini şovmenlik

Hosbulduk tatlım
Kendini neden yakıyormuşsun...
Hadi ordan deseydin
Ateşin icinden çıkmışsın zaten...

Bibicim hoşgeldin
Ben de ailesini sizinkiler gibi zannetmiştim.. Yani günahlarını almayım belki de öyledir onlar. Ama benim ex'in kafası uçmuş muhtemelen. Bana beni kurtarmayı bile teklif ettiğine göre mukayese yeteneğini de kaybetmiş.

Pardon benim ahiretimi neden başkası kurtarıyor?
Allah bana akıl- irade vermemiş mi ki bi baskasi bana rehber olacak. Siz konuyu tam anlamamjssiniz anlasilan, konu din degil. Dini şovmenlik
Evlenince anlarsın demek istediğimi eşin senin hayatının yarısı olacak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…