Gözüme uyku girmiyor

burslu kazandıysan ne parası ödenecek bende anlamadım. Ayrıca madem bukadar çok istiyorsun, 1 senem gitti diye yanıyorsun genede kayıt olsaydın. Biyandan da part time bi işler bulurdun, annen destek olurdu, baban belki yumuşardı senin o çabanı görünce. Olmuyor diyip herşeyi bırakmak doğru mu?

hiç birşey olmuyorsa ek kontejyandan yaz biyerler, 1 senem gitti diye üzülme bari.

canım demekki hayırlısı buymuş, daha çok çalış ve bu sırada para biriktir. gidince en azından kendi başına biraz idare edebilirsin. üniversite çok güzel bi dünya ben mezun oluyorum diye üzülüyorum inan yeni arayışlar içindeyim. ama sen şu arkadaşlarını kafandan bi at emin ol mezun olanlar okuyanlar hepsinin yeni arkadaşları yeni ortamları olmuştur, sen kimseye bağlı değilsin. bizim sınıfımızda 60 küsür yaşında 2 tane amca var ayrıca. sen kendin için okuyacaksın, kimseyi düşünme. birde söyle birsey var o evde huzurun yok 1 sene zor geliyor ama hazırlanmazsan daha kaç yıl o evde kalmak zorunda kalacaksın bide böle düşün. ve üniversite senin hayatının etiketi olacak. ona göre bi hayat kaliten standartın olacak. lise mezunu artık basit kalıyor. sakın vazgecme ayrıca 1 sene bile kalmadı. martta ygs hazırandada lys var. bilgilerin unutulmadan hemen üstüne yenilerini ekle ..

Ben konusmazdim, bu adam cidden ruh hastasi. Madem gondermeyeckti, niye yaz demis , bu nedir boyle?? Yazik degil mi 1 yilina...........neyse. Annenle bir konussan, para bulacaginiz baska bir yer yok mu, ne bileyim annen bankdan kredi cekse mesela?

Yok zaten kayıt tarihi geçti kayıt olamam ki ve annemın cektiği krediler var zaten cekemem ben babama güvenip yazdım yoksa devlet yazardım tabiki

Vazgeçmicem suan tekrar hazırlanmak zor gelsede tekrar hazırlancam söylediklerin için çom teşekkürler azıcık moral verdin hırslandırdın beni

Umudunu hemen niye kırıyorsun.
Sakın vazgeçme bir sene ile bir ömrü kurtarırsın.Şimdi vaz geçersen bir ömür babanın huzursuzluğunu yaşayacaksın.Bu sefer daha iyi çalış.Her şeyde var bir hayır belki daha güzel bir üniversite daha güzel bir hayat bekliyor seni bu gecikmed
e.

burslu kazandim dedin, baban pahali demis :s
%75 burslu arkadaşlar onun fiyatı bile 5 küsür civarı babam abimi okutmak içn çok borç yaptı ve şimdi işin içinden çıkamıyo abime senelik 12 bin veriyodu 5 cok geldi ve yurtlarda pahalı istanbulda 900 falan bana koyan tercih yapmadan ben seni borc bulurda okuturum deyip böyle yapması

Peki maddi açıdan mı böyle yaptı?

Kayıt tarihi çoktan geçti okul 5 bin civarı ödemesi var yurtlar 900 lira yemeksiz kendi imkanımla bişeyler yapamazdım ayrıca bi yere yerlesenler ek kontenjanlar yerlesemiyor ne yazıkki

Bende hayırlısı bu deyip kendimi rahatlatıyorum ne bileyim bütün arkadaşlarım gitti ben kaldım üzülüyorum erkek arkadasımda yok oda gitti odadaha cok calısıp benım yanıma gel diyor cok teşekkür ederimm söyledikleriniz için daha çok çalısıcam

Evet ama bana söyleyebilirdi kızım okutamam özel devlet yaz diye bunu bana bastan söyleseydi kolay sanıyor tekrar hazırlanmak ve okul puanımda kesildi
Evet haklısın canım o konuda ama ne bileyim belki babanda başta yapabilirim diye düşündü ama yapamayacağını anladı (Hata işte).
Hayırlısı buymuş diye düşün bundan sonra yapacak bir şey yok ileride daha güzel şeyler de olabilir.Umarım gelecek günlerde her şey gönlünce olur :)

Evet 1 seneme mal olan bi hatan teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah canım :*

Bence tekrar hazirlan ve git ..
Arkadaslarindan sonra mezun olman sorun degil . Dusunsene hic mezun olamamakta var okumamak..
Onun icin bunlari dusunme hazirlan tekrar.

Ek tercihlerin zamanı geçti mi acaba? Hani geçmediyse ordan bişeyler yapın dicektim ama.. Tabi tam bilmiyorum.

Moralinizi bozmayın. Bence bu olan sizi daha da hırslandırsın. Bi yılınızı boşa geçti diye değil de;bu yılınızı daha iyisini yapıcam diye düşünerek kendinizi motive edin. Yalnız kaldım diye de düşünmeyin bence. Sınava hazırlanmanız daha rahat olur. Başka şeylerle meşgul olmamış olursunuz. Kolay gelsin,umarım her şey çok güzel olur sizin için

Bi yere yerlesenler ek tercih yapamaz maalesef. Tekrar hazırlanmaktan baska sansım yok. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

al bavulunu çık git okula bu senin hayatın ben öyle yapardım borç al akrabalarından

kesinlikle okumana engel olmamalılar ..
abinin hatası,senin ne kabahatın var ..
otur konus,okumak istediğini söyle cnm..
geceleri beni de uyku tutmuyo bazen ..
cok kötü birsey uyuyamamak ..

Vazgeçmicem suan tekrar hazırlanmak zor gelsede tekrar hazırlancam söylediklerin için çom teşekkürler azıcık moral verdin hırslandırdın beni
ne demek canım benim bu hayat senin , ne yaparsan kendine iyiside kötüsüde. üniversiteden pişman olan varmıki. geçmişi boşver geleceğinin kalitesi için, geleceğininde geçmişine benzememesi için yap. sıfırdan başlamıcaksınki hazır olan bilgilerine yenilerini ekleyip dahada iyi yerleri kazanıcaksın. kimseyede muhtac olmadan gidiceksin. surda ygs ye 6 ay , lys yede 10 ay kaldı. yapmışsın yine yaparsın.

Kayıt tarihi çoktan geçti okul 5 bin civarı ödemesi var yurtlar 900 lira yemeksiz kendi imkanımla bişeyler yapamazdım ayrıca bi yere yerlesenler ek kontenjanlar yerlesemiyor ne yazıkki

hayırlısı buymuş ozaman bundan sonra daha iyi çalışırsın daha güzel yerleri kazanırsın belki, ümidini kaybetme, yolun açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…