gözümün içine baka baka yaptığına bakkkk

ceres87

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
384
315
23
38
merhaba hanımlar ;

sorunlarla başlamasına rağmen gayet iyi giden bir ilişkim var (dı) ilk başta bazı sorunlar yaşadık ama sonra toparladık ben bile şaşkındım yani bir ilişki nasıl böyle mükemmel olabilir diye takiii düne kadar

dün akşam buluştuk 1:30 saati vardı sonra işe gidecekti kendimize yiyecek bir şeyler alıp çok sevdiğimiz bir tepe vardı oraya gidecektik neyse acele ediyor biraz falan önümüzde gayet sakin giden bir araba var sürekli ona korna çalıyor aaa sürücü bayanmış diyip kornanın şiddetini arttırdı ses çıkarmadım
yüzünde güller açıyorr adamın halen devammm bak görüyormusun ne yapacağını şaşırdı kadın diyip kahkahayı bastı deli oldum çıldırdım resmen banim yanımda bir kadına asıldı ve taciz etti
ama savunma şekli mükemmel neymiş efendim zamanı kısıtlıymış benimle biraz daha zaman geçirmek için yapmış daaaa yersen tabi

ama dün akşamdan beri bu hali gözümün önünde evet seviyorum ama ben bu olayı nasıl sindiririm
ne olur hanımlar bana bir akıl verin ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.

şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Tiksindiğim erkek tipi.
Şimdilik o davranışının hiç ama hiç hoşuna gitmediğini, resmen gözünden düştüğünü filan söyle, o direksiyonda ben olsam arkamdan bi adam bana bunu yapsa hoşuna gider mi de. Konuş yani. Sonra da izlersin. Bu tür barzoluklara devam ediyorsa zaten ayrılırsın.

soğudum resmen yaaa

Hanzoya bak bide utanmadan Aaaa görüyormuşum nasıl korktu diyor. Benim için ayrılık sebebidir net ! Onun da anasına bacısına karısına aynı şeyi yapabilirler hiç mi kafa yok.

bildiğiniz taciz etmiş kadını trafikte. başkasına bunu yapan size neler yapmaz. bir gözden geçirin derim ben ilişkinizi

Affiniza siginarak soyluyorum erkek arkadasiniz tam bir maganda, yaptigi da dupeduz taciz.
Bu sekilde davranan bi adamdan duzgun bir arkadas, sevgili veya es olabilecegini dusunmuyorum. Bu zamana kadar mutluymussunuz cunku belli ki size bu yonunu hic gostermemis, muhtemelen hep olmadigi biri gibi davranmis. Nacizane onerim yol yakinken ayrilin bu kisiden, size zarar vermeden

dün her şeyi bitirdim zaten yenilir yutulur cinsten değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…