Fikrimi söyledim en azından birini taciz etmedim.Bir insani tek bir ayibina gore yargilayarak, ona cop diyecek cureti gostererek siz cok ahlaki bir davranis mi sergilediniz? Allahtan bizim gibi insanlarda var, yalniz kalmayacaksiniz.
Ama sorun su ki ben sizi alintaliyip fikrinizi sormadim.Fikrimi söyledim en azından birini taciz etmedim.
Çöp sevmemek suç museven alır, savunur zaten
SİNDİRMEYİN!!!!!ben bu olayı nasıl sindiririm
Bana sormadınız elbette.Ama sorun su ki ben sizi alintaliyip fikrinizi sormadim.
Cop sevmemek tabiki de suc degil. Bi insana tanimadan cop demek suc. Herkesin ahlak anlayisi farkli tabiki.
acele ediyor biraz falan önümüzde gayet sakin giden bir araba var sürekli ona korna çalıyor aaa sürücü bayanmış diyip kornanın şiddetini arttırdı ses çıkarmadım
yüzünde güller açıyorr adamın halen devammm bak görüyormusun ne yapacağını şaşırdı kadın diyip kahkahayı bastı deli oldum çıldırdım resmen banim yanımda bir kadına asıldı ve taciz etti
ama savunma şekli mükemmel neymiş efendim zamanı kısıtlıymış benimle biraz daha zaman geçirmek için yapmış daaaa yersen tabi
Bosuna pesin hukumlu oldugunuzu dusunmemisim. Ilk mesajimda yazdigimi okudunuz mu? Bencede terbiyesizlik ve magandalik demistim. Siz hic yaptiginiz hatalari farkedip duzeltmez misiniz? Duzeltmiyorsunuz muhtemelen ki insanlara sans vermiyorsunuz. Bu ayrilik sebebi degildir bana gore. Kuvvetli bir iliski genelde hatasini farketmesini saglar.Bana sormadınız elbette.
Ama konu sahibini "ne var bunda" diye yanlış yönlendiriyorsunuz.
Sanırım trafikte siz veya bir yakınınız tacize uğrasa bunu normal olarak göreceksiniz hmm.
Ayrıca bir kadını korkutan ve bundan keyif alan birinin ne karakterde olduğu çok açık bellidir. Bu yüzden ot çöp demek gayet yerinde bi sıfat oldu. Haklısınız herkesin ahlak anlayışı farklı
Bosuna pesin hukumlu oldugunuzu dusunmemisim. Ilk mesajimda yazdigimi okudunuz mu? Bencede terbiyesizlik ve magandalik demistim. Siz hic yaptiginiz hatalari farkedip duzeltmez misiniz? Duzeltmiyorsunuz muhtemelen ki insanlara sans vermiyorsunuz. Bu ayrilik sebebi degildir bana gore. Kuvvetli bir iliski genelde hatasini farketmesini saglar.
Bakin adam sapik oldugu icin yada kadinlari taciz etmeyi sevdigi icin yapmis olsa amenna. Ama klasik bir erkek sofor. "Aa kadin surucu. Kesin iyi sofor degildir. Sıkıstırayimda kenara cekilsin" kafasi. Bu tarz insanlar icin iyi bir kadin sofor yok cunku. Degistirilebilecek dusunceler bence bunlar.Bu yapılan tek bir hatayla ilgili değil ki. Kafa yapısıyla ilgili. Trafikte bir kadını korkutmaktan zevk alan bir adam belli bir kafa yapısına sahiptir. Konu sahibi uyarsa ve adam bunu bir daha yapmasa da sorun ortadan kalkmaz. Çünkü o kafa yapısına sahip bir adamla çıkmaya devam ediyor olur.
Bakin adam sapik oldugu icin yada kadinlari taciz etmeyi sevdigi icin yapmis olsa amenna. Ama klasik bir erkek sofor. "Aa kadin surucu. Kesin iyi sofor degildir. Sıkıstırayimda kenara cekilsin" kafasi. Bu tarz insanlar icin iyi bir kadin sofor yok cunku. Degistirilebilecek dusunceler bence bunlar.
Maalesef soyledigim seye de kimse odaklanmiyor. Ask dediginiz sey hergun karsisiniza cikiyor mu? Ciktigi zaman bu kadar kolay vazgecilmiyor. Demek ki kolay bir iliskiymis diyorum. Presiplerle cok ilgisi yok yani.
Ben hala ayni seyi soyluyorum. Kizardim, tartisirdim. Yakistiramadigimi soylerdim. Ama ayrilmazdim. Cunku amladigim kadariyla konu sahibi bu tarz bir sey yapisina ilk defa sahit oluyor. Tacizci bir manyak olsaydi adam muhakkak kendini oncesinde de belli ederdi."yüzünde güller açıyorr adamın halen devammm bak görüyormusun ne yapacağını şaşırdı kadın diyip kahkahayı bastı" Adam kadın sürücüyü korkutmaktan zevk almış. Bu farklı bir kafa yapısı.
Bence ilişkinin kolay olmasıyla ilgisi yok. Konu sahibi adamın kafa yapısını kavramış, kendi kafasındaki imajla gerçeklerin örtüşmediğini görünce soğumuş.
öncelikle bir bayana bu şekilde davrandığı için çok ama çok kızdım hatta ilk başta yapmaaaaaa diye seslendim ama anlamadı beni sonra olayın dozunu arttırınca bağırmaya başladım o kadının yerine koydum kendimi açıkcası tahminimce orada yabancıydı ve gideceği yeri bulmaya çalıştığı için yavaş gidiyordu belki ayrılmak için sebep değil di ama ben çok sinirlendim eve gitmek için ısrar ettiğimde ne yani bittimi dedi bende o sinirle bitti dedimBen hala ayni seyi soyluyorum. Kizardim, tartisirdim. Yakistiramadigimi soylerdim. Ama ayrilmazdim. Cunku amladigim kadariyla konu sahibi bu tarz bir sey yapisina ilk defa sahit oluyor. Tacizci bir manyak olsaydi adam muhakkak kendini oncesinde de belli ederdi.
Sonuc olarak ayrilsin diyenler benim konusmamla bu fikirden donmeyecek. Tipki benimde donmeyecegim gibi. Konu sahibide kararini vermis. Yinede fikir sormus. Benim fikrim gereksiz bir ayrilik oldugu yonunde.
Ordaki bi erkek de olsa tepki verilmeli zaten. Onumde biri yavas gitse, yol musait olmasina ragmen bende kizarim. Ama sıkıstirip onun girdigi zor durumdan zevk almak yanlis. Yinede tam olarak bitirmemissiniz zaten. Bunu anlatmak istiyorum bende. Yakistiramadiginiz icin kizgin olmaniz cok normal. Nefret etmek birden, sogumak tuhaf gelir bana.öncelikle bir bayana bu şekilde davrandığı için çok ama çok kızdım hatta ilk başta yapmaaaaaa diye seslendim ama anlamadı beni sonra olayın dozunu arttırınca bağırmaya başladım o kadının yerine koydum kendimi açıkcası tahminimce orada yabancıydı ve gideceği yeri bulmaya çalıştığı için yavaş gidiyordu belki ayrılmak için sebep değil di ama ben çok sinirlendim eve gitmek için ısrar ettiğimde ne yani bittimi dedi bende o sinirle bitti dedim
dün akşam beni aradı konuştuk ama mesafeli davrandım eskisi gibi bir konuşma değildi he bundan sonra ne olur onuda bilemem halen kızgınım doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?