gözümün içine baka baka yaptığına bakkkk

Bayanlara saygisi olmayan bi erkekten pek bisey bekleme sen ilerde.
Bitirmekle iyi yapmissin.
Yol yakinken bitirmek en en mantiklisi.
Ilerde bitirmek cok zor oluyor.

Bikaç defa kadın sürücü görünce sıkıştıran öküz bize de denk geldi.. eşim de o öküzlüğü yapan adamı sıkıştırmıştı :)) ki ben söylerim de öyle bensiz falan da denk gelsen hiç acıma diye. Hiç asılma yönünden düşünmemiştim :))

Kusura bakmayın da sevgiliniz fikirli öküzlere çok fena uyuz oluyorum. O kafasını direksiyona vura vura patlatcan.. yazık kadına da üzüldüm insan panik olur..

Edit : tebrikler vallahi ayrılmışsınız.. gerçi ammaaannn bundan dolayı ayrılık mı olur diye düşünenlere inat üstelik.. siz gerçekten güçlü ve kendine saygısı olan bi kadınsınız.. bayılıyorum sizin gibi hatunlara..

Malesef erkekler de değişik bir ego var özellikle trafik konusunda bunu değiştirebilecek olan sizsiniz eşim daha anlayışlı artık kadın şöförlere empati yapmasını sağlayın ben ya da ileride kızın olsa nasıl hissedersin diye sorun inşallah düzelir

Asılmamiş , kadin karsilik veremez aciz bir varlik ben onu sıkıştırıp egleneyim demiş sinir oldum. Ya o kadincagiz kaza yapsaydi... Esiniz mi sevgiliniz mi bilmiyorum , kusura bakmayin ama bir kat dayak haketmiş

Tam bir magandalik ve terbiyesizlik yapmis. Ama sevgilinizin her saygisizliginda ondan ayrilicak misiniz? Yada bunu asla unutamam, nasil hazmederim mi diceksiniz?
sasirdim valla boyle bi olayda ayrilmasina.sinir bozucu ancak bana gore ayrilmalik bir mevzu degil acikcasi.

sasirdim valla boyle bi olayda ayrilmasina.sinir bozucu ancak bana gore ayrilmalik bir mevzu degil acikcasi.
Bencede degil. Mukemmel bir insan bulmali o zaman. Asla hata yapmayacak, kusursuz bir saygiya sahip. Demekki rahatlikla vazgecilebilecek bir iliskiymis. Kendi karari.

sevgilin tacizci ve kadının kaza yapmasına sebep olabilirdi belki ailesi ve çocugu var belki yeni araba kullanmaya başladı nasıl insanlarla görüşüyorsunuz

ayrılmanıza sevındım kendınıze nazık anlayışlı kadınlara saygılı bır eş bulun daha mutlu olursunuz

Kk nin nadir gorulen akilli mi akilli genc kizlarindan biri masallah size. Insanlar bu yuzden flort ediyor iste. Boyle bir hayvan evde de hayvan olacaktır. Kadin kaza yapsa yaninda cocugu varsa yeni soforse korkuyorsa . Taciz ediyor illa cinsellik gerekmez.pisligin asagilik adamin teki. Bu adamla ayrildiginiz icin kocaman opuyorum sizi. Sizin gibi kaliteli birini bulmaniz dilegiyle..

Yaptigi hareket cirkin, birini rahatsiz etmek yani taciz evet ama "asılma" degil..
Onun disinda, cok itici ve saygisizca..

Bencede degil. Mukemmel bir insan bulmali o zaman. Asla hata yapmayacak, kusursuz bir saygiya sahip. Demekki rahatlikla vazgecilebilecek bir iliskiymis. Kendi karari.
Trafikte taciz etmeyen insan mükemmel mi oluyor?
Bu ahlakla ilgilidir mükemmellikle değil.
E herkes hanzo deyip bununla devam mı etsin yani?
Bir bayanı trafikte korkutmaktan keyif alan bir erkek = çöptür yani. Çöp sevenler alsın konu sahibi titiz belli ki.

Aklıma Antalya'da 3 hemşireyi arabada taciz edip, kaza yapıp birisinin ölümüne, birisinin de ağır yaralanmasına sebep olan magandalar geldi. Çok üzülmüştüm o habere, gencecik kızlar bir öküz yüzünden öldü yaa... Kadınlar paniğe daha müsait, trafikte böyle bir şey onların panikle kaza yapmasına sebep olabilir yaaa. Şakası mı olur bunun, herkesin de acelesi var Allah kahretsin yaaa. Eşim de bazen kural ihlali yapanlara, emniyet şeridini işgal edene falan korna çalar ama durduk yere yavaş gidiyor diye birini taciz ederse ben de tepki gösteririm.

Bir insani tek bir ayibina gore yargilayarak, ona cop diyecek cureti gostererek siz cok ahlaki bir davranis mi sergilediniz? Allahtan bizim gibi insanlarda var, yalniz kalmayacaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…