dün her şeyi bitirdim zaten yenilir yutulur cinsten değil
merhaba hanımlar ;
sorunlarla başlamasına rağmen gayet iyi giden bir ilişkim var (dı) ilk başta bazı sorunlar yaşadık ama sonra toparladık ben bile şaşkındım yani bir ilişki nasıl böyle mükemmel olabilir diye takiii düne kadar
dün akşam buluştuk 1:30 saati vardı sonra işe gidecekti kendimize yiyecek bir şeyler alıp çok sevdiğimiz bir tepe vardı oraya gidecektik neyse acele ediyor biraz falan önümüzde gayet sakin giden bir araba var sürekli ona korna çalıyor aaa sürücü bayanmış diyip kornanın şiddetini arttırdı ses çıkarmadım
yüzünde güller açıyorr adamın halen devammm bak görüyormusun ne yapacağını şaşırdı kadın diyip kahkahayı bastı deli oldum çıldırdım resmen banim yanımda bir kadına asıldı ve taciz etti
ama savunma şekli mükemmel neymiş efendim zamanı kısıtlıymış benimle biraz daha zaman geçirmek için yapmış daaaa yersen tabi
ama dün akşamdan beri bu hali gözümün önünde evet seviyorum ama ben bu olayı nasıl sindiririm
ne olur hanımlar bana bir akıl verin ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.
şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
dün her şeyi bitirdim zaten yenilir yutulur cinsten değil
sasirdim valla boyle bi olayda ayrilmasina.Tam bir magandalik ve terbiyesizlik yapmis. Ama sevgilinizin her saygisizliginda ondan ayrilicak misiniz? Yada bunu asla unutamam, nasil hazmederim mi diceksiniz?
Bencede degil. Mukemmel bir insan bulmali o zaman. Asla hata yapmayacak, kusursuz bir saygiya sahip. Demekki rahatlikla vazgecilebilecek bir iliskiymis. Kendi karari.sasirdim valla boyle bi olayda ayrilmasina.sinir bozucu ancak bana gore ayrilmalik bir mevzu degil acikcasi.
Yaptigi hareket cirkin, birini rahatsiz etmek yani taciz evet ama "asılma" degil..merhaba hanımlar ;
sorunlarla başlamasına rağmen gayet iyi giden bir ilişkim var (dı) ilk başta bazı sorunlar yaşadık ama sonra toparladık ben bile şaşkındım yani bir ilişki nasıl böyle mükemmel olabilir diye takiii düne kadar
dün akşam buluştuk 1:30 saati vardı sonra işe gidecekti kendimize yiyecek bir şeyler alıp çok sevdiğimiz bir tepe vardı oraya gidecektik neyse acele ediyor biraz falan önümüzde gayet sakin giden bir araba var sürekli ona korna çalıyor aaa sürücü bayanmış diyip kornanın şiddetini arttırdı ses çıkarmadım
yüzünde güller açıyorr adamın halen devammm bak görüyormusun ne yapacağını şaşırdı kadın diyip kahkahayı bastı deli oldum çıldırdım resmen banim yanımda bir kadına asıldı ve taciz etti
ama savunma şekli mükemmel neymiş efendim zamanı kısıtlıymış benimle biraz daha zaman geçirmek için yapmış daaaa yersen tabi
ama dün akşamdan beri bu hali gözümün önünde evet seviyorum ama ben bu olayı nasıl sindiririm
ne olur hanımlar bana bir akıl verin ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.
şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Trafikte taciz etmeyen insan mükemmel mi oluyor?Bencede degil. Mukemmel bir insan bulmali o zaman. Asla hata yapmayacak, kusursuz bir saygiya sahip. Demekki rahatlikla vazgecilebilecek bir iliskiymis. Kendi karari.
Bir insani tek bir ayibina gore yargilayarak, ona cop diyecek cureti gostererek siz cok ahlaki bir davranis mi sergilediniz? Allahtan bizim gibi insanlarda var, yalniz kalmayacaksiniz.Trafikte taciz etmeyen insan mükemmel mi oluyor?
Bu ahlakla ilgilidir mükemmellikle değil.
E herkes hanzo deyip bununla devam mı etsin yani?
Bir bayanı trafikte korkutmaktan keyif alan bir erkek = çöptür yani. Çöp sevenler alsın konu sahibi titiz belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?