gözümün içine baka baka yaptığına bakkkk

Ben böyle birisiyle beraber olmaya devam edemezdim. Siz de rahatsız olmuşsunuz belli. Oturun konuşun bu davranışların beni rahatsız etti senden beklemezdim vs diyin bakalım nasıl açıklıyor kendisini.

Tam bir magandalik ve terbiyesizlik yapmis. Ama sevgilinizin her saygisizliginda ondan ayrilicak misiniz? Yada bunu asla unutamam, nasil hazmederim mi diceksiniz?

O kadının aklına gelse de plakayı sosyal medya lincine açsa keske.
Bir daha sırf kadın diye bir arabayı sıkıştırıp can tehlikeye atarak eğlenmeye kalktığında iki kez düşünür zerzevat.
Kusura bakmayın çok sinirlendim hızımi alamiyorum.

Kro :) kadinlari ezikleyerek kendini ispat etmeye calismis. O kadinin yerinde olsamdaha yavas giderdim onunden aptal sey

Yani bu erkekler kadınların araba kullanmasını çekemiyorlar resmen kıskanıyorlar sanki dersin saltanatlarını ellerinden aldık. "Araba kullanmak çok zor ya kadınlar nasıl kullanabilirler onlar bu işi beceremezler." bu düşünceleri de doğru çıksın diye uğraşıyor bazı erkekler.

Bu hanzolar yüzünden binlerce insan ölüyor trafikte
Evet resmen taciz ve cana kasıt bu
Böylelerini indirip levyeyi bi taraflarına sokmak istiyorum çünkü biz kadın sürücüler sık rastlıyoruz bunlara

Bunun gibiler yuzunden trafikte panikliyoruz bosu bosuna. Hem o anda da sizinle vakit geciriyor zaten. Illa gidip oraya oturmak degil mesele.
sanki yanındaki ben değilimde bir erkek arkadaşı var çapkınlık turuna çıkmışız gibi davrandı

Bence senin derdin sevgilinin trafik magandasi olmasi degil, benim yanim da kadina asildi capkinlik yapti diyosun ya senin derdin bu.
yanlış tespitte bulunmuşsun aslında yaptığı yanlış resmen hanzoluk ama yanında ben varken yapmasına ne denir bilmiyorum

Jet hiziyla sogurdum heralde boyle bir tipten. Sen bunu "sindirmek" istedigin icin birkac haftaya etkisi gecer. Trafikte bak nasil da panik oldu deyip eglenmek ne demektir ya. Hele aaa surucu bayanmis deyip. Erkek olsa surucu ne yapacakti acaba? Tam bir trafik magandasi. Sevgiliniz ic yuzunun bir kismini yansitmis ve kadinlara bakis acisini da. Bence iyi dusunun..

Ayar oluyorum trafikte böyle adamlara... Bayan ya sinirlendirip panik yapmasını istiyor. Bu tip erkekler trafikte hep var maalesef senin sevgilinde de bunlardan biridir. Taciz doğru bir tespit ama asıldığını düşünmüyorum ...

klasik maganda tacizci

Erkek arkadaşın sosyal hayat İçersinde kadınlarla yaşamaya alışamamış bir sosyopat, kadınlarından birer insan olduklarını ve taciz edilmemesi gerektiğini öğrenmesi gerekiyor

Erkek arkadaşınız asılmamış öncelikle bunu belirteyim ki çok kişi yazmış bunu. Bu bir kenarda dursun.
Asılmadan daha acı olan tipik Türk erkeklerinin yaptığını yapmış ve bayan şoförü aşağılayarak taciz etmiş. Böylelerinden resmen tiksiniyorum.
Bir hanzo ve maganda arkadaşınız bilin. Ayrıldıysanız iyi yapmışsınız.

Asılmamış, kadının hatasını belli etmeye çalışmış taciz ederk

bazı bayan şoförler berbat araba kullanıyor

otoyolda sol şeritle 50 ile gidip kazaya sebep veriyorlar, eğer o tiplerdense sevgilin haklı valla, ben de deli oluyorum böylelerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…