Gözumuzaydın Hurrem2000 Minik Mucizesine Kavuştu

demek erken gelmişş deniz nisan hoşgelmişşşa.s. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsinn ,,, ay bak bende heyecan oldum şimdi hürrem nasıl mutludurr,,:1hug:,Allahım bebeğini ona bağışlasınn:Saruboceq:

hürremciğim bebişine mi kavuşmuş..:teytey:
annesi "son bir haftamız tek bedende çift yürek şeklinde" diyerek duygu seline kapılmıştı en son
bebişi aceleci davranmış koynunda olmak istemiş demek ki..:1rolleyes:
her şeyin iyi olmasına çok sevindim
deniz nisan'ı merakla bekliyorum..

sersoycum darısı senin ve diğer isteyenlerin başına umarım a.s.

canım Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla, mutlulukla uzun ömürler dilerim...

yahu tüylerim tiken tiken oldu...
sürekli resimlerini takip ediyordum çokk cici bir hamilelik geçiriyordu zaten..
zilli hanım gelmeye karar vermiş demek...
ayy çok sevindim sonunda bebişine kavuşmasına...
allah büyüyüp süslü bir cadı olduğunu görmek nasip etsin:))))

Alevciğim ve Nisan kızımızın selamlarını getirdim kızlar..
Ben böyle guzel bir bebek görmedim senağlama senağlama Rabbim hayırlı uğurlu etsin... Bahtıda yuzu gibi guzel olsun inşallah :Saruboceq:

MAŞALLAH...SÜBHANALLAH...

hurremcım gulum gözun aydın bu msjı okumasanda kutluyoruz rabbım ayırmasın melegınden senı inş öpuyoruzz

MAŞALLAHH Sübhanallahh
Allahımm yaradan allahım senin gücün sonsuzzz böylee güzell bir bebeğiii alev ablama nasip eyledim.Allahım sana şükürler olsunn.Sen herşeyin EN GÜZELİNİ YARATIRSINN...:Saruboceq:

Allahım analı bablı büyütsün inşallah.:Saruboceq:maşallah cokkk tatlı bi bebek sağlıklı sıhhatli huzur içinde büyüsün.melek gibi:1hug:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerm onu ben yaaa maşallahh 41kere çok güsellllll allahımm anasına babasına bağışlasın

ay maşallah benim yavruşuma

tahm,n ettiğim gibi deniz nisan da annesi kadar güzel!
hatta onu geçecek gibi
of çok tatlı bu melek ya..
çok şeker...:asigim::asigim:

41kere masallah melege bak ya cok tatli allahim nazarlardan korusun:Saruboceq:
allahim övmüsde yaratmis ya bu güzel cennet kokuluyu:asigim:
allahim annali babali büyütmeyi nasip etsin insallah:Saruboceq:
bahtida yüzü gibi güzel olsun insallah:Saruboceq:
sersoyum cok tskler canimcigim bir diil ini güzel süprizde senden geldi biri müjdeli haberin digeride deniz nisanin fotolarini eklemen cok cok tsk ler canimcigima.s.

kırk binkere maşallah...ayy çok tatlı yerim ben onu ya...rabbim bahtınıda güzel eyler inşallah....

maşallah yaaaaaa allahım nazarlardan saklasın onu hayırlı evlat eylesin ey büyük rabbim nelere kadirsin allah sağlıklı uzun ömür versin:ecrin_bebek:a.s.

ay nisannnn yerim seni ben teyzesinin gülü allahım sen koru alevimizle meleğini nazarlardan allah esirgesin kurban olduğum rabbim neler veriyon böle sen istemeden yerde yaprak kımırdamaz
kız yaramaz nisan ne cok beklettin bizi minik mucize
sersoyum canım coks ağol haber verdiğin için bende alevi bi arayım nerelerde diyodum ama tahmin ettim biliyomusun kesin bişeyler var dedim

cok duygulandımm yaaa gözlerim dolduuu...göbişine bakarken cıktı işte:) rabbim hayırlı evlatlardan eylesin onuu:)

Allahım o nasıl nur yüzlü bir güzellik öyle...

Gözün aydın canım Allah bağışlasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…