Gözumuzaydın Hurrem2000 Minik Mucizesine Kavuştu

hürrem allahım evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin .sanada çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşmen dileğiyle..kızlar nasıl tuhaf oluyorum ben ya sitemin güzel hatunları hamileyim diyor ne giydin köşesine düzenli fotolar koyup göbüşlerinin gün be gün hayatla dolmasını bizlerle paylaşıyor ve o minik bedenler şimdi bize fotoğraflarla pozlar veriyor=)biz bir aile olduk yaaaa =)var olsun kk=)ahanda yine ağlıycam bugün noldu bana böle ya=)

allahım ben bunu yerim bu nasıl bir güzellik
maşallah süphanallah
allah nazarlardan korusun
hürremim alevim canım benim çok güzel bir kızın oldu tatlım aynı annesi gibi :asigim:

41 kere maşallah..allah analı babalı büyütsün..çok tatlı bebek..

hürrrem canım geçmiş olsun iisindir umarım..öptüm kocaman..çok tatlı bi kızın varrrr

maşallahhh
çok güzel
Allah analı babalı büyütsün canım
darısı tüm istiyenlerin başına

yaaaaaaaaaa inanmıyorum ben bu topici nası göremediiiiiiiiiiiiimmm
hatta bu topici ben açıcaktıııııııııımmmmmm
Hürremciim hayırlı olsun, Allahım analı babalı büyütsün
Aaaah ahh bende diyorum ki Hürrem nerede kaç gündür mesaj yazmıştım ona da cevap vermedi
meğer Hürremimiz yavrusuna kavuşmuş

Son düzenleme:
allah analı babalı büyütsün vay cimcime vay anneyi çok özledi zannedersem biran önce kollarını istedi annenin güle güle büyütsün hürrem arkadaşımız bebegini maşalllah çok güzel allah bizlerede o günü görmeyi nasip etsin

maşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin ,Hürrem hayırlı olsun,güle güle sağlıkla büyüt bebişini :1hug:

çok mutlu oldum ya çok sevindim allah bağışlasın çok tatlı.....

Geçmiş olsun hürremcim......

masallah alah anali babali buyutmek nasip etsin.neguzel yarabbim ne guzel bir varlik allahim bizlerede bagislasin yarabbim tum bebek isteyen herkese anneninde bebeginde sagligi iyimis cok sukur tekrar herkesi ve hurremi tebrik ediyorum

dunyaya hosgeldin deniz nisan

çok sevindimmmm
Allah analı babalı büyütsün
selmacım bu haberi bizle paylaştığın için teşekkür ederim canım

Canımsın... Allah razı olsun, Rabbim gönlune göre versin inşallah. Aminnnn.. Rabbim hepimize hayırlısını versin :Saruboceq:

kızııııım nisanıııım maşallah benim yavruma maşallah senağlamasenağlamasenağlama
uyuyan resimini ekran koruyucu yaptımsenağlama

nan kıskanç karı bende o resmini tel ekranına koymuştum çeker çekmez kaydirigubbakcemile3

ayyy inanmıyorum çok sevindim hürrem ablacım demek meleğine kavuşmuş çok mutlu oldum......

bana olan yardımlarını unutamam o üzüntülü günlerimde bebek için gözyaşları dökerken hikayenle, dualarınla bana destek oldun bu iyiliğini asla unutamam...... deniz nisan çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için senden öğreneceği o kadar çok güzel şeyler varki ve inanıyorum ki evladınında seninki kadar güzel bir kalbi olacak..... herşey gönlünce olsun bol bol kokla meleğini bizler için dua et bizde sağlıkla hayırla evlatlarımızı kucağımıza alalım rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin..... herşey gönlünüzce olsun.......

allah analı babalı büyütsün bir ömür boyu sağlıkla yaşasın inşallah:ecrin_bebek:hihoyyyt

Kız bu ne acele :) Hani salı günü beraber doğuruyoduk :) Şaka bir yana Allah analı babalı sağlıkla byütmeyi nasip etsin inşallah a.s.

massalah ya bende dün aradım nıye tele bakmıyo bu kız dıye merak ettım :) ben gıdıyorum telefona sarılmaya

ay kadıncağız gün sayıyodu 7 de kaldı zaten...demek erken geldi nisan hanım...maşallah ...darısı başımıza inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…