Kızlar mujdemi vermeyen bu tropiği okumasın ona göre kaydirigubbakcemile3
Evet mujdemi isterim... Hurrem2000 yani Alevciğim yani candostum, can arkadaşım minik mucizesi Deniz Nisan kızımızı bugun kucağına aldı. Kızımız biraz sabırsız davranmış normalden 1 hafta gerken gelmek istemiş annesinin koynuna... ışte bu yuzden Alevciğimin dungece suyu patlamış ve doğru acile gitmişler.. şimdi minik melek kucağında senağlama ve ikiside çoooook iyiymiş
hepinize slm söylediler.. Nisan hanımda elinizi öpmeye gelecek bir iki gune kalmaz teyzeleri.. dualarınızı eksik etmeyin
MAŞALLAH...SÜBHANALLAH...
Evet mujdemi isterim... Hurrem2000 yani Alevciğim yani candostum, can arkadaşım minik mucizesi Deniz Nisan kızımızı bugun kucağına aldı. Kızımız biraz sabırsız davranmış normalden 1 hafta gerken gelmek istemiş annesinin koynuna... ışte bu yuzden Alevciğimin dungece suyu patlamış ve doğru acile gitmişler.. şimdi minik melek kucağında senağlama ve ikiside çoooook iyiymiş

…22 NıSAN 2009 ÇARŞAMBA SAAT 10:30 DA 3030gr ağırlığında 51 cm boyunda; Hürrem 2000 canlı ve sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi…senağlama
.CANIM KK DOSTLARIM.....
ıYıKı VARSINIZ....
Bu süreci ve öncesini sizlerle an be an yaşadım... gün geldi ağladım.. gün geldi.. pes ettim....ve sizler benim hep yanımdaydınız...yanımda olduğunuzu hep hissettirdiniz....dualarla , sözlerle ,tesellilerle her anı birlikte yaşadık...
ve sonunda ben bir mucize yaşadım.....
hamileydim.... benimle sevindiniz.... benim yaşadınız mutluluğumu....
9 ayı biraz keder biraz mutluluk birlikte tamamladık tüm kk dostlarımla....
ıYıKı VARSINIZ....senağlama
HEPıNıZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERıM .. CANI GÖNÜLDEN....RABBıM HEPıNıZDEN RAZI OLSUN... DOĞUMA GıDERKEN BEBEK HASRETıYLE YANAN TÜM ARKADAŞLARIMA DUA ETTıM... RABBıM DıLERıM YAKARIŞIMI DUYMUŞTUR....
SıZLERı ÇOK SEVıYORUM.. CANIM DOSTLARIM BENıM...:1hug:.
SELMACIM ....SANADA AYRICA ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERıM BENıM CAN DOSTUM..DARISI BAŞINA ıNŞALLAH......HAKKINI HELAL ET.. senağlama
Son düzenleme: