Gözumuzaydın Hurrem2000 Minik Mucizesine Kavuştu

çok güzel bir haber hürremin bebişi şimdi kucağında ay kıyamam

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin yeni bir bbek nasıl sevindiriyor insanı

bende 12 haftalığım Allah nasip edrse kasımda doğucak Rabbim tüm bekleyenlere isteyenlere en kısa

zamanda hayırlsısıyla nasip etsinn

hürremim ya ne çabuk geçti vakitler..ikimizde anne olduk..çoooooooooooook sevindim,Allah analı babalı sağlıklı büyütsün....:)))

Kızlar mujdemi vermeyen bu tropiği okumasın ona göre kaydirigubbakcemile3
Evet mujdemi isterim... Hurrem2000 yani Alevciğim yani candostum, can arkadaşım minik mucizesi Deniz Nisan kızımızı dun gece kucağına aldı. Kızımız biraz sabırsız davranmış normalden 1 hafta gerken gelmek istemiş annesinin koynuna... İşte bu yuzden Alevciğimin suyu patlamış ve doğru acile gitmişler.. şimdi minik melek kucağında senağlama ve ikiside çoooook iyiymiş :nazar: hepinize slm söylediler.. Nisan hanımda elinizi öpmeye gelecek bir iki gune kalmaz teyzeleri.. dualarınızı eksik etmeyin

hihoyyytayyyy inanamıyorum ablacım bebşine kavuştu sağsalim allah analı babalı büyütsün inşaalah:emir_bebek:çok sevindim yaaaa darısı bizlere:teselli:

Rabbim analı babalı büyütsün inş., gözün aydın alevcim, darısı benim başıma inş,teşekkürler sersoy hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt

gözünüz aydın olsun :)allah analı babalı büyütsün inşallah ben de göbüş fotolarını görmüştüm:kalbinin dileği bütün olsun .nisan prensese de hayırlı ömürler olsun..

Ayyyy çoook sevindim yaaaa sabah sabah ne güzel bi haber bu...Hürremciğimin gözü aydın olsun....
Çok fazla tanımasakta kendi kardeşim kadar çok çoookk sevindim gerçekten...
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
Ömrü bahti güzel olsun deniz Nisanımızın...

inanmıyorumm hürrem ablam doğurmuş delikafaduldendelikafadulden

kendi gibi güzel bi bebek doğurmuştur eminim :emir_bebek:

sağlıkla büyüsün inş.

sabursuzlıkla resimlerii bekliyoruzz a.s.

inanmıyorum yaa..bizde hala şafak sayıyoruz kaydirigubbakcemile3 çook sewindim ii olmalarınaa...hemencik gelsinler el öpsünlerrrhihoyyythihoyyyt

Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmek nasip atsin inşaallah Hürremim....Şeniz

Bahtı açık olsun bebişinin....
:nazar:

Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun inşallah
sersoycum darısı başına inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla

Hürremimmm canımmm gözünaydınn....
Deniz Hanım annesine kavuştu desene....
Çok güzel yaa....rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inş...
Bekliyoruzz güzel güzel resimlerinizii....
Öpüyorumm çokkkkk...

hissettiklerimi tarif etmemin imkanı yoktur heralde..
hürrem sen benim için hep özel oldun biliyorsun sanki senin tılsımın vesilsesiyle hamile kaldım,düşünmüyordum çünkü çok heveslendim seni görünce..
bütün evrelerini birlikte yaşadık..göbişin adın adım üyüdü gözlerimiz önünde..
kah üzüldün bizlerde üzülük sana belli etmeden..hergün güne uyanırken dularımızda sana da yer verdik..
bizden,ailenden olduk..
daha bu sabah şafak kaçtı ki derken doğum haberini aldım ve inan kalp ritmim değişti ve ağladım..
rabbim evladına sağlık sıhhat ve hayırlı bi ömür versin,inşallah yavrucuğun sizlere ve vatanına hayırlı bi evlat olur..
tez zamanda toparlan ve çık karşımıza bu kez bebeğinle inş.

Şimdi Konuştuk Hürrem ile bebeği koynund auyuyormuş
Allaha şükür çok iyiymiş.Hepinize selamı var
Yarin öğlen taburcu olacaklarmış inşallah.

ay çok sevindimmm hihoyyyt sağlıkla geldi nisan demek ki, Allah analı babalı büyütsün :nazar:

Back
X