Gözumuzaydın Hurrem2000 Minik Mucizesine Kavuştu

ayyy çok sevindim canım alevcim allah analı babalı büyütsün inşallahh

41 kere maşallah
ALLAHım analı babalı büyütsün
canım benim ne tatlı o öyle aşık oldum resmen :asigim:
ALLAHım tüm isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin AMıN

ah ablacım bak görüyormusun
1 sene önce ağlayıp sızlanıp duruyorduk
bana dedin ki ben bir daha anne olamayacağım galiba vazgeçtim
sana dedim gelip altınını ben takıcam sus bakayım o bebek olacak! gülmüştük hatırlarsan :roflol:
gelip altınını takamadım belki ama yürekden kutluyorum
bak şimdi mucizen kollarında:ecrin_bebek:
bizlerde resimlerine bakıp bu mucizeyi seyrediyoruz:asigim:
maaşallah nisanıma :nazar:

maşallah Allah nazarlardan saklasın. çok tatlı bi bebek. Rabbim analı babalı büyütsün.

aaa hürremmi canım benim ya hayılı ugurlu olsun seni bugünne giydin den takip ediyodum bi hamile olmak isteye bayan olarak :)) canımya cok cok sevindim hatta aglayarak okudum allah sana bagışlasın hayırlı ugurlu olsun insallah
ama bu ne kadar güzel bebek ya maşşallah yeni dogmus bebekler cok cirkin oluyo ama bu aynı anasına cekmiş maşşallah ya cok tatlııı beninde oglum olsun insallah saglıklı ayıpsız özürsüz şöyle iyisinden-tatlicadiarzu-

ALLAH AYIRMASIN...nazarlardan,tum kotuluklerden korusun bu guzelliği inş..

maşalllahh küçük melek gerçek br melek gibi doğmuş...

Yüzü gbi bahtı da güzel olsun... darısı biz isteyenlere nasip olsun...

sağlıkla büyüsün maşallah

alevcim sağlıkla sıhatle ,mutlu yuvanda bebişini büyütesin arkadaşıma.s.
analı babalı büyüsün nisan hanımı :)
şansı bahtı açık olsun
herdaim mutlu olsun
tüm bebiş isteyenler de, en kısa zamanda bebişlerine kavuşsunlar
ay çok duygulandım yaaa,çok masum pek tatlı bişi maşşallah,:nazar: allah nazarlardan saklasın

maşallah ne tatlı bi bebekk rabbim nazarlardan saklasınn
ne güzel kurtuldu gelsede hikayesinide okusakk
darısı bütün bekleyenlerin başınaa

can dostum dert ortağım aleviiim:asigim: daha dün hamilelik haberini kutluyorduk ağlıyordun deli gibi sevinçten hepimiz ama hepimiz mutluluğa boğulmuştuk ve aylar geçti hayatına mucize gibi giren melek şimdi kucağında hepimizin meleği hepimizin kızı sabırsızlıkla beklediğimiz melek işte geldi sonunda o kadar mutluyum ki alevimmmm:asigim:benim dediğim olacak canı gönülden inanıyorum bu melek sana hayırlarla bereketle bol rızıkla geldi bütün sıkıntılarını aşacaksın bu melekle annesinin onun için ne kadar gözyaşı döktüğünü aylarca nasıl ağladığını ve nekadar kıymetli olduğunu bir bilsesenağlamam dostummmm inşallah herşey nisan hanımla beraber değişecek mutluyum arkadaşım mutluyum dostum bacımmmsenağlama sağsalim aldın işte kucağına mis kokulunu ama şu varki özledim seni çok çabuk gelin çabuk :çok üzgünüm:resmini gördüm meleğimin bi sürü dua okudu ona teyzesi offf içim o kadar dolu ki anlatamam habersiz gittin doğurdun heyecanını paylşacaktın doğuma girmeden konuşacaktık sakinleştirecektim seni neler hayal etmiştik melek daha fazla sabredemedi bi an önce çıkıp çatlak teyzesini tanımak istedikaydirigubbakcemile3
Rabbim analı babalı büyütsün size hayırlar getirsin hayırlı bi evlat olsun anasına çeksin inşallah rızkıyla evi dolup taşırsın dertlerinin son bulduğu gün olsun canım22 nisan :Saruboceq:senağlama

Son düzenleme:
can dostum dert ortağım aleviiim:asigim: daha dün hamilelik haberini kutluyorduk ağlıyordun deli gibi sevinçten hepimiz ama hepimiz mutluluğa boğulmuştuk ve aylar geçti hayatına mucize gibi giren melek şimdi kucağında hepimizin meleği hepimizin kızı sabırsızlıkla beklediğimiz melek işte geldi sonunda o kadar mutluyum ki alevimmmm:asigim:benim dediğim olacak canı gönülden inanıyorum bu melek sana hayırlarla bereketle bol rızıkla geldi bütün sıkıntılarını aşacaksın bu melekle annesinin onun için ne kadar gözyaşı döktüğünü aylarca nasıl ağladığını ve nekadar kıymetli olduğunu bir bilsesenağlamam dostummmm inşallah herşey nisan hanımla beraber değişecek mutluyum arkadaşım mutluyum dostum bacımmmsenağlama sağsalim aldın işte kucağına mis kokulunu ama şu varki özledim seni çok çabuk gelin çabuk :çok üzgünüm:resmini gördüm meleğimin bi sürü dua okudu ona teyzesi offf içim o kadar dolu ki anlatamam habersiz gittin doğurdun heyecanını paylşacaktın doğuma girmeden konuşacaktık sakinleştirecektim seni neler hayal etmiştik melek daha fazla sabredemedi bi an önce çıkıp çatlak teyzesini tanımak istedikaydirigubbakcemile3
Rabbim analı babalı büyütsün size hayırlar getirsin hayırlı bi evlat olsun anasına çeksin inşallah rızkıyla evi dolup taşırsın dertlerinin son bulduğu gün olsun canım22 nisan :Saruboceq:senağlama

:nazar::nazar:
ne gusel ne duygulu yazmıssınız...gozlerım doldu okurken..
ne sanslıkı hurrem sultan alev ve nisan bebek boyle cici boyle candan dostlara teyzelere sahip...ben alevın hıkayesını pek bılmıorum ama takıp edıordum sanırım baya zorlu bı yoldan gelmiş nisan bebek....Allah nazarlardan korusun....Allah analı babalı buyutsun...akan gozyasların sonu sen kahkahaların başı olsun inşallah Nısan bebek....:nazar::nazar:

:nazar::nazar:
ne gusel ne duygulu yazmıssınız...gozlerım doldu okurken..
ne sanslıkı hurrem sultan alev ve nisan bebek boyle cici boyle candan dostlara teyzelere sahip...ben alevın hıkayesını pek bılmıorum ama takıp edıordum sanırım baya zorlu bı yoldan gelmiş nisan bebek....Allah nazarlardan korusun....Allah analı babalı buyutsun...akan gozyasların sonu sen kahkahaların başı olsun inşallah Nısan bebek....:nazar::nazar:

:Saruboceq:amin bitanem Allah razı olsun alevim can dostum herşeyin en güzelini hakediyor
nan selma topiğe ortak çıktı bundan gayrı topiği bereber götürüyoruz akşam ben sabah sen vardiyalı çalışacaz alevim hastaneden çıkınca ona kocaman sevgi dolu dua dolu bi topik hediye edicez
tabi teyzesi istanbula gidince ona altun takacak sarı sarı altuuuuuuunnnn:sm_cool:

selmamülküüümballıçöreğimduygumözlemmmsmhsmhnazarboncuğumkurnazdıptısııımmakberiminşallah canım arkadaşlarım en kısa zamanda sizlerin ve sizin nezdinizde tüm bebek isteyen arkadaşlarımında güzel haberlerini almak nasip olur sizler içinde sevinip topikler açarız
Rabbime nazlı gelen ne varsa onun hürmetine sizlerinde en yakında meleklerinizi yollasın inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bu yazıyı okuyan herkes amin desin yoksa dert olur otururum içinize haaaaa

MAŞALLAH...SÜBHANALLAH... :nazar:
espa0451.jpg

espa0453.jpg

espa0460.jpg

espa0463u.jpg

espa0465.jpg
[/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

kızııııım nisanıııım maşallah benim yavruma maşallah senağlamasenağlamasenağlama
uyuyan resimini ekran koruyucu yaptımsenağlama

ayyy Allahım benim tüyler havada.senağlama
yeni gördüm bu haberi sağol canım haber verdiğin için.:1hug:
Allahım analı babalı dedeli neneli büyütsün
kocaman bir maşallah ona:nazar:
Allahım isteyen herkese nasip eylesin inşallah:Saruboceq:

:nazar::nazar::nazar: 41 kere maşallah:nazar:
Allah nazarlardan saklasın çok güzel kıyamam:1hug:
Allah korusun:Saruboceq:

Ah ahh ahhh maşallahh.. Allahım nazarlardan saklasın, ne kadar güzel bir bebektir bu.. kırkbir kere maşallah... en kısa zamanda aramıza donmen ümidiyle Hürüm... gözün aydın,darısı tüm annelik hasreti çeken kadınlarımızın başına.

Back
X