Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
can dostum dert ortağım aleviiim:asigim: daha dün hamilelik haberini kutluyorduk ağlıyordun deli gibi sevinçten hepimiz ama hepimiz mutluluğa boğulmuştuk ve aylar geçti hayatına mucize gibi giren melek şimdi kucağında hepimizin meleği hepimizin kızı sabırsızlıkla beklediğimiz melek işte geldi sonunda o kadar mutluyum ki alevimmmm:asigim:benim dediğim olacak canı gönülden inanıyorum bu melek sana hayırlarla bereketle bol rızıkla geldi bütün sıkıntılarını aşacaksın bu melekle annesinin onun için ne kadar gözyaşı döktüğünü aylarca nasıl ağladığını ve nekadar kıymetli olduğunu bir bilsesenağlamam dostummmm inşallah herşey nisan hanımla beraber değişecek mutluyum arkadaşım mutluyum dostum bacımmmsenağlama sağsalim aldın işte kucağına mis kokulunu ama şu varki özledim seni çok çabuk gelin çabuk :çok üzgünüm:resmini gördüm meleğimin bi sürü dua okudu ona teyzesi offf içim o kadar dolu ki anlatamam habersiz gittin doğurdun heyecanını paylşacaktın doğuma girmeden konuşacaktık sakinleştirecektim seni neler hayal etmiştik melek daha fazla sabredemedi bi an önce çıkıp çatlak teyzesini tanımak istedikaydirigubbakcemile3
Rabbim analı babalı büyütsün size hayırlar getirsin hayırlı bi evlat olsun anasına çeksin inşallah rızkıyla evi dolup taşırsın dertlerinin son bulduğu gün olsun canım22 nisan :Saruboceq:senağlama
ne gusel ne duygulu yazmıssınız...gozlerım doldu okurken..
ne sanslıkı hurrem sultan alev ve nisan bebek boyle cici boyle candan dostlara teyzelere sahip...ben alevın hıkayesını pek bılmıorum ama takıp edıordum sanırım baya zorlu bı yoldan gelmiş nisan bebek....Allah nazarlardan korusun....Allah analı babalı buyutsun...akan gozyasların sonu sen kahkahaların başı olsun inşallah Nısan bebek....![]()