Gözumuzaydın Hurrem2000 Minik Mucizesine Kavuştu

Allah analı babalı büyütsün inş gözünüz aydın cnm
hayırlı bir evlat olur inş cok sevindim sag salim almısın kucagına a.s.

maşallah sübhanallah allahım nazarladan saklasın ii yazılar yazsın ii insanlarla karşılaştırsın inşallahhh hürremcim gözün aydınnnn

ALLAHIIIM NE MUCıZELER veriyor bizeee,büyüksün yarabiimm...

Hürremle yani Alevle burdan adetlerimizi takip ettiğimiz,birbirimize destek verdiğimiz günler daha dün gibi sanki:emir_bebek:
şimdi benim kızım 7 aylık onunkiyse kollarında sıcacık..
Çok güzel bir bebek,Allahım şansını,bahtını da yüzü gibi güzel eylesin
Alevciğime de sağlıkla büyütmeyi nasip etsin dilerim...
:nazar:

Sersoy bize bu müjdeyi verdiğin için sana da teşekkür ederim arkadaşım.

Öptüm.a.s.

gözümüz aydı :lepi:
analaı babalı büyüsün hürremcim
allah nazarlardan saklasın :nazar:

oy masallah kuzuya bak..annesınden de guzelmiş fıstık..Allah anaasına babasna bagslasın hayrlı uzun ömur versn

hürrem canım gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah kuzunu..

:) maşallah ya daha gecen hafta 15 var diyordu kavuşmuş kuzusuna çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün bizimde böyle güzel haberlerimiz gelir inşallah darısı başımıza

ayy çok sevindim yaaa.s.
çok tatlı bir bebek maşallah allah nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar:
geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
sağlıklıcakla büyüsün inşallah miniğina.s.a.s.a.s.:1hug:

ayyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhh kırkbınkereeeeeeeeeeee çokkk gusellllll bı melekkkk sanki...allah analı babalı buyutsun bizede nasıp etsın inşallahhh :nazar::nazar:a.s.

O bombik yanaklarını, düğme gibi ağzını yesinler şirinlik abidesi.:nazar:

Rabbim anasına babasına bağışlasın, hayırlı evlat olsun inşallah.

MAŞALLAH...SÜBHANALLAH... :nazar:
espa0451.jpg

espa0453.jpg

espa0460.jpg

espa0463u.jpg

espa0465.jpg

[/B][/QUOTE]

:1shok: Ama ben bunu yerimmm yaa hürremimm annem bak şafağı saya saya geldi işte miniğin prensesin kucağında göğsündeeee.Maşşallah annesiiiii çok tatlı çok güzel bir bebek tıpkı annesi gibi yerim ben bunu yaa lütfen benim yerimede koklayarak öpermisin bu meleği... Çoook çok çok güzel bir bebeksin sennn hoşgeldin melek dünyaya hoşgeldinn anneciğine babacığına ve biz K.k'DEKı Teyzelerine, Öyle şanslı bir bebeksinkiii bir sürü teyzen oldu birbirinden harika biririnden mükemmel teyzelerin varrr seni seviyroruz meleğim:emir_bebek:... RABBıM SAĞLIK SIHAT MUTLULUK VERSıN ARTIK 3 KıŞıLıK Bı AıLESıNıZZ HUZUR MUTLULUK HıÇ EKSıK OLMASINN
EVıNıZDEN :Saruboceq:

oh maşallah Allah analı babalı büyütsün.Hürrem nisan ayında doğsada nisan koysam adını diyodu Rabbim gönlüne görüne vermiş.çokta tatlıymış yavrum benim

kızlar az önce alevle göruştum tabi fonda cimcimenin sesi geliyodu ciyak ciyak :)) hastaneden çıkmışlar, iyiler... :nazar:

ayy ne cirkin sey o öyle... :asigim:
gözümüz aydin olsun... :teytey:
allah anali babali büyütsün... :Saruboceq:
o güzel prensesi annesine, babasina bagislasin... :Saruboceq:
heyyyt beee yine teyze olduk... :lepi:

çok sevindim.allah nazarlardan saklasın çok tatlı maşallah.
rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin.çok öpüyorum alevciğimide minik kuzusunuda

Back
X