Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
…22 NİSAN 2009 ÇARŞAMBA SAAT 10:30 DA 3030gr ağırlığında 51 cm boyunda; Hürrem 2000 canlı ve sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi…senağlama
.CANIM KK DOSTLARIM.....
İYİKİ VARSINIZ....
Bu süreci ve öncesini sizlerle an be an yaşadım... gün geldi ağladım.. gün geldi.. pes ettim....ve sizler benim hep yanımdaydınız...yanımda olduğunuzu hep hissettirdiniz....dualarla , sözlerle ,tesellilerle her anı birlikte yaşadık...
ve sonunda ben bir mucize yaşadım.....
hamileydim.... benimle sevindiniz.... benim yaşadınız mutluluğumu....
9 ayı biraz keder biraz mutluluk birlikte tamamladık tüm kk dostlarımla....
İYİKİ VARSINIZ....senağlama
HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM .. CANI GÖNÜLDEN....RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN... DOĞUMA GİDERKEN BEBEK HASRETİYLE YANAN TÜM ARKADAŞLARIMA DUA ETTİM... RABBİM DİLERİM YAKARIŞIMI DUYMUŞTUR....
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.. CANIM DOSTLARIM BENİM...:1hug:.
SELMACIM ....SANADA AYRICA ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM BENİM CAN DOSTUM..DARISI BAŞINA İNŞALLAH......HAKKINI HELAL ET.. senağlama
Aşkım benim....
Eğer ufacık bir hakkım varsa helal olsun bitanem
Allahim sizleri bildigim ve bilmedigim tum kötu seylerden korusun, ve hepinize herseyin helalinden iyisinden guzelinden ve hayirlisindan vermeyi nasib etsin...Yaşadığınız ve paylaştığınız herseyin icinde guzellik olur inşallah.