Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
…22 NİSAN 2009 ÇARŞAMBA SAAT 10:30 DA 3030gr ağırlığında 51 cm boyunda; Hürrem 2000 canlı ve sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi…senağlama
.CANIM KK DOSTLARIM.....
İYİKİ VARSINIZ....
Bu süreci ve öncesini sizlerle an be an yaşadım... gün geldi ağladım.. gün geldi.. pes ettim....ve sizler benim hep yanımdaydınız...yanımda olduğunuzu hep hissettirdiniz....dualarla , sözlerle ,tesellilerle her anı birlikte yaşadık...
ve sonunda ben bir mucize yaşadım.....
hamileydim.... benimle sevindiniz.... benim yaşadınız mutluluğumu....
9 ayı biraz keder biraz mutluluk birlikte tamamladık tüm kk dostlarımla....
İYİKİ VARSINIZ....senağlama
HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM .. CANI GÖNÜLDEN....RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN... DOĞUMA GİDERKEN BEBEK HASRETİYLE YANAN TÜM ARKADAŞLARIMA DUA ETTİM... RABBİM DİLERİM YAKARIŞIMI DUYMUŞTUR....
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.. CANIM DOSTLARIM BENİM...:1hug:.
SELMACIM ....SANADA AYRICA ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM BENİM CAN DOSTUM..DARISI BAŞINA İNŞALLAH......HAKKINI HELAL ET.. senağlama
Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza olsun
hürrem hayırlı olsun.....a.s.
daha yeni gördüm![]()
ayyyyyyyyyy hürrem ve bebeğiii
ufacık da olsa gördüüüüm
Allahım nazarlardan korusun onu maşallah![]()
AMİN İNŞALLAH TATLIM....
ya benim bebeğim...küçük mucizem RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN ARTIK kollarımda...ABLASI...:Saruboceq:
canımmm şükürler olsun :Saruboceq:
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:
senin müjdeli topicini ben açıcaktım telefon bekledim senden ama erkenden gelmiş sabırsız kızın sana hihoyyyt
halbuki gün sayıyoduk biz daha :CüvCüv:
sağlıklı olsun da herşeye değer onun kucağında olması yerimseniben
masallah cok tatlı hayırlı olsun vatana millete ve ana babasına insallah... ben de yeni üye oldum 8 hazirana bekliyorum zeynep kızımı
Yerim ikinizin o güsel fotosunu.. kanatsız meleklerim benimmmmm :))))