Gözümüzün önünde eriyor...

Kendini toparlayana kadar birlikte yasasaniz ya da surekli torununu gorse iyi gelebilir ona. Tek birakmayin ilgilenmek gerekir okurken sizin iyi bi gelin oldugunuzu hissettim duyarlisiniz bence elinizi cekmeyin kontrol edin arayin o konusmasada konusturmaya calisin hastaligi nedir bilemem ama rabbim insallah sifasini tez vakitte verir

Morluklar kendiliğinden oluyor bu arada dün baktım bütün bacaklari mor bu sabah da kolunda çıktı hatta
Bu cumle dikkatimi cekti dun annemde kolum ayagim morardi dedi suan bi hastaligi yok ama bu morarmalar birseyin habercisimi doktorada gidemedi henuz

Bu cumle dikkatimi cekti dun annemde kolum ayagim morardi dedi suan bi hastaligi yok ama bu morarmalar birseyin habercisimi doktorada gidemedi henuz
Kanla ilgili bişey olabilir bazen benimde bacaklarımda çıkıyor daha 26, yaşındayım ama sonra geçiyor yinede anneniz bı doktora görünsün tabi ki. Bu arada teşekkür ederim şuan annem yeni boşandığı ve durumu olmadığı için o bizimle kalıyor kayinvalidemin hiç bizimle kalma ihtimalini düşünmedim daha evvel ben eşime demiştim evi kapatıp annenlere mi gitsek diye geçen sene ama olmadı. bı de eşini de çok seviyor kiyamiyor kocasını yani o yüzden birakip bize gelmek isticegini sanmam. En fazla 3 gün sonra evini özler

Evleriniz yakin mi her aksm ugrasaniz bi kac saat sohbet bile etseniz iyi gelir diye dusundm. Annemde kanszlik var belki onla.alakalidir.

Evleriniz yakin mi her aksm ugrasaniz bi kac saat sohbet bile etseniz iyi gelir diye dusundm. Annemde kanszlik var belki onla.alakalidir.
Aynen kansizlik yapabiliyor böyle evlerimiz arabayla 15 dakika ama bende araç yok ve evde çocukla tekim o yüzden hergun gitme şansım yok arada bir kayinpederime aldiriyorum kendimi her hafta o zaman mutlu oluyor dunde ilk defa yemek yedi ama biz yiyoruz diye galiba. Evde de yemek yapmiyormus artık galiba

Alzheimer hastalari ornegin ilk baslarda yakin tarihi unuturlar sonra hafiza giderek eskileri unutmaya baslar, zamanla bebeklik hallerine dondukleri icin yemek yemeyi hatta cignemeyi bile unuturlar. Dolayisiyla istahsizliktan cok yemek yemeyi unutuyor olabilir. Gecmis olsun.

Selam millet. Şimdi kaynım ve kayinvalidem hastahaneye gittiler 2-3 saat serum verilicekmis bı de kan vermiş değerlerine bakilicak onun sonucu da iki üç saate cikarmis. Bu arada bı arkadaş yazmisti burada bugüne kadar olan bütün sonuçları vs birlestirin diye onu onceden hazırlamışlar zaten ve ilaçlarıyla beraber gittiler hast. Haber veririm yine buradan sizlere

Pochinki umarim mesajimi gorursun.
1 hafta once anne annemi kaybettim ayni sikayetlerle baslamisti hastane sureciniz ki normalde cok enerjik neseli hayat dolu bir kadindi.Hergun acile gidiyor onlarin yonlendirmesi ile birgun dahiliye birgun nefroloji hadi oda olmadi gogus derken butun doktorlari geziyor ayni zamnda da noroloji doktoru tarafindan takip ediliyorduk.Bu surecte bir saglik memuru anneannemin rahatsizliklarinin beyinin kuculmesine bagli kilcal damar kanamasi belirtisinin oldugunu sohbet eanasinda soylemis ve bizde hatri sayilir hastanelerin norolojilerine gitmis ama hepsinden olumsuz yanit alarak norolojik bir problem yok denilerek eve geldik.Aradaki sureci uzatmayacagin ve en sonunda gogus hastalaliklari kliniginde enfeksiyon var denilerek 4 gun yattiktan sonra anneannem agirlasti ve ozel bir hastanenin yogun bakimina alindi.Sonuc o saglik memurunun dedigi gibi kilcal kanamalar vardi ve ustune beyne pihti atmisti ama gunler gecmisti uzerinden noroloji doktorlari tarafindan anlasilmamisti.Lutfen lutfen cok iyi ozel bir hastanede detayli olarak difuzyon emar isteyin hastaniz cektirmesede uyutularak olsada israrla difiYsyon emar isteyin.

Yemek yiyip zayıflasaydı daha çok korkardım ben.
Zayıflaması yemiyor olmasından.
Bence detaylı iyi bir hastanede tekrar araştırılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…