• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözün çıksın hırsız!!

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
k.k. çok üzgünüm :(

normalde annemin altınları banka kasasında. benim de eurom 2 yarım altınım tl ve gramlarım vardı. yurtdışında ki ablamın vardı eurolar falan..

dün annemlere gittim (annem yurtdışında ) ablama bakalım zulamda ne kadar var dedim. bi çıkardık herşeyimizi almışlar kutular kalmış için de 1-2 gram bırakmış :( eşimden gizli biriktiriyordum zor zamanımız olur kullanırız diye.

polis çağırdık ablamla beni sorguya çekti, ablam devlet memuru paraya ihtiyacı olmaz evi o geçindirir para kaygısı yok çok şükür. ben niye kendi paramı çalayım? vallaha yapmadım :)

polis tanıdık biri bu dedi, ablamın başka yerde vardı onlara hiç dokunulmamış.

evdeki fotografların yönü değişmiş kimse yapmamış bizden.. kim uğraşır fotoğrafla? inanın çok tedirgin olduk ablamı alıp bizim eve geçtik, evde dolaşmaya korkuyorduk.

sizinle paylaşmak istedim..

Gecmis olsun .Anlamadigim normalde banka kasasinda demissiniz .Ayri olarak evde de mi para altin vs sakliyordunuz ?Neden banka kasasini kullanmadiniz ?

Gecmis olsun .Anlamadigim normalde banka kasasinda demissiniz .Ayri olarak evde de mi para altin vs sakliyordunuz ?Neden banka kasasini kullanmadiniz ?

kusura bakmayın sonradan okuyunca farkettim bende. yüksek miktarda olanlar banka kasasında annemin. benim sadece evdekiler vardı.

ayrıca evde de nakitler üç beş parça vardı. benim çok zoruma gitti, sonuçta yemedim içmedim biriktirdim az bi miktar ama olsun yine de çok üzüldüm

kusura bakmayın sonradan okuyunca farkettim bende. yüksek miktarda olanlar banka kasasında annemin. benim sadece evdekiler vardı.

ayrıca evde de nakitler üç beş parça vardı. benim çok zoruma gitti, sonuçta yemedim içmedim biriktirdim az bi miktar ama olsun yine de çok üzüldüm
Eger tanidik biriyse eve hirsiz girmediyse ayni seyleri tekrar yasayabilirsiniz önleminizi alin .Bazen düşman icerde oluyor .

Eger tanidik biriyse eve hirsiz girmediyse ayni seyleri tekrar yasayabilirsiniz önleminizi alin .Bazen düşman icerde oluyor .

polisler tanıdık bunu yapan dedi. bıraktığı 2 gramı aldım evdeki ufak tefek eşyalarımı alıp bankaya yatırdım. canım o kadar sıkkın ki. ablamla karşılaşabilirdi Allah korusun zarar verebilirdi.

Yani hirsizsa neden bir seyler biraksin ki? hirsiz, aceleyle her seyi alir kutulari icine bakmadan, ne var ne yoksa toplar goturur.

Bir de hirsiz girince yani ev camur, pislik oluyor etraf dagiliyor girse anlardiniz yani. Bence ablan paralarini almak zorunda kaldi, borc vb gibi bir durum icin ama size soylemek istemedi. Kendininkileri alip, seninkileri birakmis iste.

Belki ablanizin paraya ihtiyaci oldu boyle bisey yapmak zorunda kaldi yada esiniz ogrenmis o yapmis olabilir mi.hirsiz olsa heryeri dagitirdi.siz tesadufen gel bakalim demezseniz ogrenemeyecektiniz bile.bence ablaniz nasilsa siz gelip bakmazsiniz diye almis siz goruncede bozuntuya vermemis

Dışardan hiç bir hırsız o panikle fotoğrafları ters çevirmekle falan uğraşmaz. Rahat rahat takılmışlar. Ki bence de hırsız aileden... ablanın erkek arkadaşı vs eve giren çıkan varsa ondan şüphelenebilirsiniz. Benim arkadaşlarımın evini nişanlısı soymuştu. Tecrübeyle sabit :))

Bir de niye sadece senin paran? Ablanın parası çalınmamış...

Kapı, pencere kurcalanan bir yer yok, kutudaki her şey alınmamış. Bunlar zaten hırsızın dışarıdan olmadığının kanıtı, hırsız seçici davranmaz, ne gördüyse alır. Fotoğraflar ne alaka anlamadım, birileri etraf kurcalanmış, hırsız girmiş süsü vermeye çalışıyor olabilir ama yine de manasız geldi. Bence de suçlu içeride. Kaç kişi biliyordu yerini? Ya da evde etrafı kurcalayacak kadar uzun süre, tek başına kimler kalabiliyor? Anahtarınız kimlerde var?

Yani hirsizsa neden bir seyler biraksin ki? hirsiz, aceleyle her seyi alir kutulari icine bakmadan, ne var ne yoksa toplar goturur.

Bir de hirsiz girince yani ev camur, pislik oluyor etraf dagiliyor girse anlardiniz yani. Bence ablan paralarini almak zorunda kaldi, borc vb gibi bir durum icin ama size soylemek istemedi. Kendininkileri alip, seninkileri birakmis iste.

:) Yok paraya ihtiyacı olan söyler diğerleri de hiç düşünmeden verir bizim çekirdek ailede. kardeşler olarak değil de bayramda gelen kuzenler, komşular olabilir diye düşünüyoruz.

akraba arkadas falan gelmis miydi eve ?

1 ay önce annem yurtdışına gitti. en son para koymuş geldiğimde kurban param hazır olsun zorlanmayayım diye, bayram da misafirler gelmiş. bide kedimiz var ablam kediyi dışarı çıkarırken falan kapıyı çok kapatmıyor. komşulara baya güveniyorduk

Dışardan hiç bir hırsız o panikle fotoğrafları ters çevirmekle falan uğraşmaz. Rahat rahat takılmışlar. Ki bence de hırsız aileden... ablanın erkek arkadaşı vs eve giren çıkan varsa ondan şüphelenebilirsiniz. Benim arkadaşlarımın evini nişanlısı soymuştu. Tecrübeyle sabit :))

Ohaaaaaaa resmen şok oldum aman allahım

Siz paraların yerini kimlere söylediniz? Bilmeyen biri öyle eliyle koymuş gibi bulamazdı. Etrafı karıştırır dağıtır mutlaka buraya biri girmiş dedirtirdi size. Eve biri girdiğini bile paraları bulamadan anlamadıysanız %99 çok yakınınızdır.

Aileden biri yapmış gibi duruyor

kardeşler olarak yapmayız. dediğim gibi ablam memur yüksek maaş alıyor ihtiyacı yok, abimn tarlası var bugünlerde yüksek miktarda parası gelecek onun da ihtiyacı yok. E ben dişimden tırnağımdan arttırıyordum.. ama polislerin dediği gibi tanıdık birisi.. en çok korktuğumuz bu insanın çevremizde olması

Belki ablanizin paraya ihtiyaci oldu boyle bisey yapmak zorunda kaldi yada esiniz ogrenmis o yapmis olabilir mi.hirsiz olsa heryeri dagitirdi.siz tesadufen gel bakalim demezseniz ogrenemeyecektiniz bile.bence ablaniz nasilsa siz gelip bakmazsiniz diye almis siz goruncede bozuntuya vermemis

yok diğer arkadşlara da dedim ablam öyle bir insan değil. ama tabi bizi tanımayınca bu yorumlarınız normal. eşim de yapmaz asla. hiç birimizin paraya ihtiyacı yoktu ki. komşular olabilir, akrabalar olabilir..

inanın aklımız çıktı, nasıl bir manyaklık bu ya? neden fotoğraflarla oynanır? ablam şehir dışındaydı daha yeni geldi, abim de şehir dışında o da bugün gelecek. en azından bizim çekirdek aile bu kadar korkacağımızı bilir yine yapmaz. ablamın sevgilisi yok bu arada
paralar farklı yerlerdeydi

Siz paraların yerini kimlere söylediniz? Bilmeyen biri öyle eliyle koymuş gibi bulamazdı. Etrafı karıştırır dağıtır mutlaka buraya biri girmiş dedirtirdi size. Eve biri girdiğini bile paraları bulamadan anlamadıysanız %99 çok yakınınızdır.

kesinlikle çok yakınımız ve en çok tedirgin olduğumuz nokta bu. şimdi ben gidip kime derdimi anlatayım? ya anlattığım kişi aldıysa? muhtemelen sohbet arasında birilerine söyledik ama hatırlamıyoruz da..

Back
X