• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözün çıksın hırsız!!

Kapı, pencere kurcalanan bir yer yok, kutudaki her şey alınmamış. Bunlar zaten hırsızın dışarıdan olmadığının kanıtı, hırsız seçici davranmaz, ne gördüyse alır. Fotoğraflar ne alaka anlamadım, birileri etraf kurcalanmış, hırsız girmiş süsü vermeye çalışıyor olabilir ama yine de manasız geldi. Bence de suçlu içeride. Kaç kişi biliyordu yerini? Ya da evde etrafı kurcalayacak kadar uzun süre, tek başına kimler kalabiliyor? Anahtarınız kimlerde var?

anahtar aile dışında kimse de yok ama şöyle bir durum var ki annemlerin kapısının dışında da kolu var, komşulara çok güvendikleri için gün içinde kapıyı kilitlemezler

Kimler bilir yerini bunu düşünün

Ben polise de şaşırdım kutuları gösteriyoruz parmak izi vardır mutlaka onlardan bakalım diyoruz. e bu kutuyu satan adamın da parmak izi vardır üstünde, siz aile fertlerinin de vardır diyor. o zaman başka nasıl bulabiliriz diyorum yok bulamayız artık parayı evde bırakmayın bi daha diyor

polisler tanıdık bunu yapan dedi. bıraktığı 2 gramı aldım evdeki ufak tefek eşyalarımı alıp bankaya yatırdım. canım o kadar sıkkın ki. ablamla karşılaşabilirdi Allah korusun zarar verebilirdi.
Hırsız olsa hepsini alır. Neden iki gramı bıraksın. Siz yakın çevrenize bir göz atın.

Ben polise de şaşırdım kutuları gösteriyoruz parmak izi vardır mutlaka onlardan bakalım diyoruz. e bu kutuyu satan adamın da parmak izi vardır üstünde, siz aile fertlerinin de vardır diyor. o zaman başka nasıl bulabiliriz diyorum yok bulamayız artık parayı evde bırakmayın bi daha diyor

E polis de haklı bu işi yapan çok ama çok yakınınız bunu kabul edin. Parmak iziyle ayırmak imkansız bu yüzden.. Ablanız dahi olabilir istemeye çekinmiştir gizli borcu harcı birşeyi olabilir belli olmaz. Sevgilisi falan varsa eve davet ettiyse öyle bi şey olabilir. Hiç aklınıza gelmeyen en yakınlarınızı bi gözden geçirin derim..

Birde nasıl bi yerde saklamıştınız paraları kolay ulaşılabilecek bi yer mi yoksa biraz dip köşe mi?

Ben anlamıyorum düşünün yerini kimler biliyor? 3 4 kişi bilir Yani her gelen komşuya misafire bakın paramız yeri de burası diye göstermediğinize göre bilen 3 4 kişiden biri bu hırsız. Ablam yapmaz şu yapmaz bu yapmaz demeyin bence bi düşünün bilen herkesi.

k.k. çok üzgünüm :KK43:

normalde annemin altınları banka kasasında. benim de eurom 2 yarım altınım tl ve gramlarım vardı. yurtdışında ki ablamın vardı eurolar falan..

dün annemlere gittim (annem yurtdışında ) ablama bakalım zulamda ne kadar var dedim. bi çıkardık herşeyimizi almışlar kutular kalmış için de 1-2 gram bırakmış :KK43: eşimden gizli biriktiriyordum zor zamanımız olur kullanırız diye.

polis çağırdık ablamla beni sorguya çekti, ablam devlet memuru paraya ihtiyacı olmaz evi o geçindirir para kaygısı yok çok şükür. ben niye kendi paramı çalayım? vallaha yapmadım :)

polis tanıdık biri bu dedi, ablamın başka yerde vardı onlara hiç dokunulmamış.

evdeki fotografların yönü değişmiş kimse yapmamış bizden.. kim uğraşır fotoğrafla? inanın çok tedirgin olduk ablamı alıp bizim eve geçtik, evde dolaşmaya korkuyorduk.

sizinle paylaşmak istedim..

Banka kasası en iyisi,evden çok daha güvenli ve yasal prosedür var.

E polis de haklı bu işi yapan çok ama çok yakınınız bunu kabul edin. Parmak iziyle ayırmak imkansız bu yüzden.. Ablanız dahi olabilir istemeye çekinmiştir gizli borcu harcı birşeyi olabilir belli olmaz. Sevgilisi falan varsa eve davet ettiyse öyle bi şey olabilir. Hiç aklınıza gelmeyen en yakınlarınızı bi gözden geçirin derim..

Birde nasıl bi yerde saklamıştınız paraları kolay ulaşılabilecek bi yer mi yoksa biraz dip köşe mi?

Ben anlamıyorum düşünün yerini kimler biliyor? 3 4 kişi bilir Yani her gelen komşuya misafire bakın paramız yeri de burası diye göstermediğinize göre bilen 3 4 kişiden biri bu hırsız. Ablam yapmaz şu yapmaz bu yapmaz demeyin bence bi düşünün bilen herkesi.

dünden beri çok kötü durumdayız. sorun paranın gitmesi değil birinin bu işi yapması. annem o kadar saçma bi yere koydu ki kimse buraya koyacağıma ihtimal vermez diye. Birisi mutlaka biliyordu.. dediğim gibi ablam falan tenezzül etmez

yok diğer arkadşlara da dedim ablam öyle bir insan değil. ama tabi bizi tanımayınca bu yorumlarınız normal. eşim de yapmaz asla. hiç birimizin paraya ihtiyacı yoktu ki. komşular olabilir, akrabalar olabilir..
Evet tanimadigimiz icin soyluyoruz en iyi siz bilirsiniz.bence uzakta aramayin hirsiz yakininizda anahtari biraktiginiz kimse var mi yada yedek cikaracak biri

Bizim eve hırsız girdi evi dağıtmadan altınları almış lanet olasıca

Malesef dedektorle arıyorlar

Öncelikle geçmiş olsun. Komşularınızın yanında bahsi olmamışsa onlar olma ihtimali düşük olur. Polislerin az çok tecrübesi vardır. Faydası yok tabi, ancak keşke kendi evinizde saklasaymışsınız. Hırsızlık süsü verilmiş gibi.

Polis tanıdık biri dediyse etrafınızda arayın hırsızı derim, adamlar zibilyon tane hırsızlığa gidiyor.
Çok geçmiş olsun, ablanızın parası gizli bir yerdemiydi o nasıl kalmış?

Ozur dileyerek soyluyorum ya ablaniz ya da evin baska bir uyesi (eniste,amca,dayi artik her kim yasiyorsa baska)
Polis anlamis bile tanidik demis.
Lutfen saf olmayin. Para soz konusu olunca insan babasini bile tanimaz

Evet tanimadigimiz icin soyluyoruz en iyi siz bilirsiniz.bence uzakta aramayin hirsiz yakininizda anahtari biraktiginiz kimse var mi yada yedek cikaracak biri

yan komşuya bırakırdık normalde ama kimseye konduramıyoruz da hepimiz şoktayız. ablam evlerinde kalamıyo resmen, bize gidiyoruz

Yapmaz demeyin resmen ablanız almış. Yoksa onun altınları da giderdi öyle değil mi?

ablamdan en ufak şüphem olsa zaten söylerdim. kız memur benim orda ki param onun 1 aylık maaşı hiç tenezzül etmez. paralar farklı yerdeydi. ablam olsa millet çakmasın diye kendi paralarını da alırdı neden onları bıraksın?
ablam yapsa evde korkmazdı, asla sevmez başka yerde kalmayı ama korkusundan bizde kalıyor

Back
X